2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim menum hala peynir ve ekmek bazende corba )) allahim sen yardim et

Bnde yok ama vitamin falan kullaniyomusun

Bnde yok ama vitamin falan kullaniyomusun
kullanıyorum canım decavit verdi bir de kan için damla ve balık için ilaç kullanıyorum anlamıyorum ne eksik de saçlarım dökülmeye başladı 18 haziranda gidecem doktora da tutam tutam elime geliyor saçlarım

benim ilk gebeliğimde 12+5 te kıza benziyo demişti kız oldu bundada 10+3 de erkeğe benziyo vücut yapısı dedi ama bakalım 11 haziranda randevum var öğrenirim inşallah

Allah aşkına böyle deme yaa kusmaktan ogurmekten ne yemek yiyebiliyorum ne birşey oturup ağlıyorum artk nefes almaya korkar olduk kıymetini bil ne güzel hamileliğin tadını çıkar kana kana su bile icemiyoruz haline sukret

E vitamini diye biliyom saç ve tırnakların dokulmesinde internetten bi bak istersen

Slm arkadaslar hala mide bulantilarim bitmedi 3 gündür feci bulaniyor 13+6 bir türlü geçmiyor istahim hic duzelmedi zoraki yiyorum başımda dönüyor ayrica bugün dudagimdaki ucukla uyandim ilacta kullanamam off psikolojik olarakta kendimi aşırı şekilde keyifsiz hissediyorum hep yalnız kalmak istiyorum Allahim hayırlısıyla bebeislerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

Kızlar gunaydinlar. Bişey sorucam ama saçma gelebilir. Bu sabah uyandım karnim Sanki küçülmus böyle. Bi korktum ki bişey olmamıştır değil mi. suyu falan gitse bitse hissederdim değil miiii. Gece yatmadan çıkardım acaba ondan mo böyle oldu bilemedim

aynısı bende de oldu hissiyat..Bebek sanırım sol alt tarafta.orada bi ağırlık hissediyorum çünki.

Haberini bekliyoruz canım bugün aklıma takıldı

Kizlar doktordan geldim şimdi. Bebeğim gayet iyiymis. Korkulacak bişey yok dedi. Uyuyordu ben hareket etmesini bekledim ama doktor böyle olmasi daha iyi ölçümü yapamazdik dedi. Biraz sallayinca yan döndü kuzum. Kalbini de dinletti. Çok mutluyum. Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin. Kan sonuclarim 10 güne cikacakmis. Ins herkesin sorunsuz bebekleri olur. Sizlerden çok yardım aldım. Iyi ki böyle biyer var.

Zaten sabah idrari yapınca pek birşey kalmiyoki göbekte bnmde öyle akşama doğru tekrar büyüyor

aaa benimde saçlarım çok dökülmeye başladı canım ama ben sadece decavit kulanıyorum balık yiyemedimi söyledim dr.ma 20. haftalarda yiyemessen o zaman hap veririm dedi başka bir içmiyorum...

ay kıyamam canım : inşallah bir an önce geçer normale dönersin...

Çooook şükür

Çok sevindim canım hepimizin bu aralar dikkat etmesi lazım temmuz 1 de genel tehlikeyi azaltıyoruz bende 2 hfta sonra ikili test için gideceğim ölcem heyecandan çünkü halen inanamıyorum

HADI GOZUN AYDIN ..PEKI AKINTI RENGIN NEDEN PEMBEYE DONUSMUS SORDUNMU

Benimde sabahlari dumduz oluyo aksamlari gobegim cikiyo canim.bebeginizi beklerken sizi neler bekler diye kitap okuyorum cok normal oldugunu yaziyor.aynen sabah dumduz olur aksam karin cikar yaziyor

aaa benimde saçlarım çok dökülmeye başladı canım ama ben sadece decavit kulanıyorum balık yiyemedimi söyledim dr.ma 20. haftalarda yiyemessen o zaman hap veririm dedi başka bir içmiyorum...
CANIM ŞİMDİ İNT BAKTIM DEMİR VİTAMİN EKSKLİĞİNDEN OLURMUŞ SAÇ DÖKÜLMESİ DOKTORA GİDENE KADAR SAÇ KALMAYACAK BENDE ..YUMURTA SÜT TÜKETİYORUM AMA FAYDA YOK DEMEKKİİ...YA DA BEN ÇAY İÇİYORUM GÜNDE BİR FİNCAN HAFTA SONLARI KAHVALTIDA ÜÇ FİNCAN ONDAN MI OLUR ACABA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…