Benim menum hala peynir ve ekmek bazende corbaCanım ilk 3 ay bebeğimiz annlerden beslenmezmiş 4. ay itibaren bebek bizden beslenmeye başlıyo o zaman et sebze ve süt ürünleri ve (ceviz badem kırmızı üzüm (kurusuda olur ) ) her gün bir avuç ben her gün sabah öğlen akşam sütümü içiyorum sabah kahvaltımda domatez salatalık yumurta peynir bir iki dilim tam buğ. ekmeğim saat 12 gibi ceviz badem üzüm bir bak süt saat 14.00 gibi öğlen yemeğim bir tabak sebze arada meyve akşam da saat 20.00 gibi akşam yemeğim sebze bazen et benimkiler böyle ya sizinkiler...
Bnde yok ama vitamin falan kullaniyomusungünaydın tatlı hamişler ..dün gece yine bulantı uyutmadı beni sanki boğuluyordum çok kötüydüm bitmedi gittiAllahtan bugün dersim yok evdeyim..saçlarım çok dökülyor kızlar neden acaba sizde de var mı bu sorun
Genel olarak bulantı ve kusmaların olması gebeliğin yolunda gittiğinin bir göstergesi olarak kabul edilir. Gözleme dayalı çalışmalarda bulantı ve kusma yaşayan kadınlarda düşük yapma olasılığının daha az olduğu gösterilmiştir. Bu durumun nedeni tam olarak bilinmemektedir. Ancak bazı araştırmacılar bulantıların anne adayını bebeğe zarar verebilecek bazı maddelerden uzak tuttuğunu kusmaların ise yine anne adayında bulunan ve yine bebeğe zarar verebilecek bazı toksinlerin uzaklaştırılmasına yaradığını ileri sürmektedirler ve bu iddialarını doğanın koruma mekanizmalarından biri olarak tanımlamaktadırlar. Ancak bu iddiaları destekleyecek yeterli bilimsel kanıt mevcut değildir.
Öte yandan anne adayında bulantı ve kusma olmaması ya da çok hafif olması da asla birşeylerin ters gittiği anlamına gelmez.
Dedigin gibi bence tamamen genetik bebislerle hic bir ilgisi yok vucudun reaksiyonu bazilarinda cok oluyo demek ki biz mide bulantisi cekenler olarakn ksbullendikins ikinci bebis bulantisiz gelirde o duyguyuda yasarim zira bulantili hamilelikte bebise bisey bakmaya bile dermanim yok
Bebekle ilgili bir sorun olduğu anlamına gelmez
kullanıyorum canım decavit verdi bir de kan için damla ve balık için ilaç kullanıyorum anlamıyorum ne eksik de saçlarım dökülmeye başladı 18 haziranda gidecem doktora daBnde yok ama vitamin falan kullaniyomusun
Allah aşkına böyle deme yaa kusmaktan ogurmekten ne yemek yiyebiliyorum ne birşey oturup ağlıyorum artk nefes almaya korkar olduk kıymetini bil ne güzel hamileliğin tadını çıkar kana kana su bile icemiyoruz haline sukretGünaydın tatlı annişler ya size nasıl özeniyorum anlatamam midesi bulunanlara nedenmi en azından bir hamilelik belirtisi yaşıyorsunuz ben sadece erkenden uyuyorum bulantıymış öğürmeymiş hiç biri yok bu seferde aklıma kötü kötü şeyler geliyor... nerdeyse her gün dr. yanına gidecem bebeğimi göreyim diye
E vitamini diye biliyom saç ve tırnakların dokulmesinde internetten bi bak istersenkullanıyorum canım decavit verdi bir de kan için damla ve balık için ilaç kullanıyorum anlamıyorum ne eksik de saçlarım dökülmeye başladı 18 haziranda gidecem doktora datutam tutam elime geliyor saçlarım
Canım artık yemeye çalış başka şeylerde miden istemese de yemelisin tatlım artık 4. ayımızdayız bebeğimiz bizden besleniyor...Benim menum hala peynir ve ekmek bazende corba)) allahim sen yardim et
Kızlar gunaydinlar. Bişey sorucam ama saçma gelebilir. Bu sabah uyandım karnim Sanki küçülmus böyle. Bi korktum ki bişey olmamıştır değil mi.suyu falan gitse bitse hissederdim değil miiii. Gece yatmadan çıkardım acaba ondan mo böyle oldu bilemedim
Haberini bekliyoruz canım bugün aklıma takıldı
Zaten sabah idrari yapınca pek birşey kalmiyoki göbekte bnmde öyle akşama doğru tekrar büyüyorKızlar gunaydinlar. Bişey sorucam ama saçma gelebilir. Bu sabah uyandım karnim Sanki küçülmus böyle. Bi korktum ki bişey olmamıştır değil mi.suyu falan gitse bitse hissederdim değil miiii. Gece yatmadan çıkardım acaba ondan mo böyle oldu bilemedim
aaa benimde saçlarım çok dökülmeye başladı canım ama ben sadece decavit kulanıyorum balık yiyemedimi söyledim dr.ma 20. haftalarda yiyemessen o zaman hap veririm dedi başka bir içmiyorum...kullanıyorum canım decavit verdi bir de kan için damla ve balık için ilaç kullanıyorum anlamıyorum ne eksik de saçlarım dökülmeye başladı 18 haziranda gidecem doktora datutam tutam elime geliyor saçlarım
ay kıyamam canım :Allah aşkına böyle deme yaa kusmaktan ogurmekten ne yemek yiyebiliyorum ne birşey oturup ağlıyorum artk nefes almaya korkar olduk kıymetini bil ne güzel hamileliğin tadını çıkar kana kana su bile icemiyoruz haline sukret
Çooook şükürKizlar doktordan geldim şimdi. Bebeğim gayet iyiymis. Korkulacak bişey yok dedi. Uyuyordu ben hareket etmesini bekledim ama doktor böyle olmasi daha iyi ölçümü yapamazdik dedi. Biraz sallayinca yan döndü kuzum. Kalbini de dinletti. Çok mutluyum. Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin. Kan sonuclarim 10 güne cikacakmis. Ins herkesin sorunsuz bebekleri olur. Sizlerden çok yardım aldım. Iyi ki böyle biyer var.
Çok sevindim canım hepimizin bu aralar dikkat etmesi lazım temmuz 1 de genel tehlikeyi azaltıyoruzKizlar doktordan geldim şimdi. Bebeğim gayet iyiymis. Korkulacak bişey yok dedi. Uyuyordu ben hareket etmesini bekledim ama doktor böyle olmasi daha iyi ölçümü yapamazdik dedi. Biraz sallayinca yan döndü kuzum. Kalbini de dinletti. Çok mutluyum. Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin. Kan sonuclarim 10 güne cikacakmis. Ins herkesin sorunsuz bebekleri olur. Sizlerden çok yardım aldım. Iyi ki böyle biyer var.
HADI GOZUN AYDIN ..PEKI AKINTI RENGIN NEDEN PEMBEYE DONUSMUS SORDUNMUKizlar doktordan geldim şimdi. Bebeğim gayet iyiymis. Korkulacak bişey yok dedi. Uyuyordu ben hareket etmesini bekledim ama doktor böyle olmasi daha iyi ölçümü yapamazdik dedi. Biraz sallayinca yan döndü kuzum. Kalbini de dinletti. Çok mutluyum. Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin. Kan sonuclarim 10 güne cikacakmis. Ins herkesin sorunsuz bebekleri olur. Sizlerden çok yardım aldım. Iyi ki böyle biyer var.
Benimde sabahlari dumduz oluyo aksamlari gobegim cikiyo canim.bebeginizi beklerken sizi neler bekler diye kitap okuyorum cok normal oldugunu yaziyor.aynen sabah dumduz olur aksam karin cikar yaziyorKızlar gunaydinlar. Bişey sorucam ama saçma gelebilir. Bu sabah uyandım karnim Sanki küçülmus böyle. Bi korktum ki bişey olmamıştır değil mi.suyu falan gitse bitse hissederdim değil miiii. Gece yatmadan çıkardım acaba ondan mo böyle oldu bilemedim
CANIM ŞİMDİ İNT BAKTIM DEMİR VİTAMİN EKSKLİĞİNDEN OLURMUŞ SAÇ DÖKÜLMESİ DOKTORA GİDENE KADAR SAÇ KALMAYACAK BENDE ..YUMURTA SÜT TÜKETİYORUM AMA FAYDA YOK DEMEKKİİ...YA DA BEN ÇAY İÇİYORUM GÜNDE BİR FİNCAN HAFTA SONLARI KAHVALTIDA ÜÇ FİNCAN ONDAN MI OLUR ACABAaaa benimde saçlarım çok dökülmeye başladı canım ama ben sadece decavit kulanıyorum balık yiyemedimi söyledim dr.ma 20. haftalarda yiyemessen o zaman hap veririm dedi başka bir içmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?