Gözun aydin canim cok sevindim senin adina="35ebrus35, post: 41221610, member: 223251"]Kizlar doktordan geldim şimdi. Bebeğim gayet iyiymis. Korkulacak bişey yok dedi. Uyuyordu ben hareket etmesini bekledim ama doktor böyle olmasi daha iyi ölçümü yapamazdik dedi. Biraz sallayinca yan döndü kuzum. Kalbini de dinletti. Çok mutluyum. Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin. Kan sonuclarim 10 güne cikacakmis. Ins herkesin sorunsuz bebekleri olur. Sizlerden çok yardım aldım. Iyi ki böyle biyer var.
slm hanımlar az önce sag tarafima yattım sol kasigim seyirdi acaba bebisim mi cok heyecanlandim.14 haftaligim hic hisseden oldu mu
Kizlar doktordan geldim şimdi. Bebeğim gayet iyiymis. Korkulacak bişey yok dedi. Uyuyordu ben hareket etmesini bekledim ama doktor böyle olmasi daha iyi ölçümü yapamazdik dedi. Biraz sallayinca yan döndü kuzum. Kalbini de dinletti. Çok mutluyum. Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin. Kan sonuclarim 10 güne cikacakmis. Ins herkesin sorunsuz bebekleri olur. Sizlerden çok yardım aldım. Iyi ki böyle biyer var.
CANIM ŞİMDİ İNT BAKTIM DEMİR VİTAMİN EKSKLİĞİNDEN OLURMUŞ SAÇ DÖKÜLMESİ DOKTORA GİDENE KADAR SAÇ KALMAYACAK BENDE ..YUMURTA SÜT TÜKETİYORUM AMA FAYDA YOK DEMEKKİİ...YA DA BEN ÇAY İÇİYORUM GÜNDE BİR FİNCAN HAFTA SONLARI KAHVALTIDA ÜÇ FİNCAN ONDAN MI OLUR ACABA
Bugun doktora gittim .erkege benzmiyor dedi.degısmez umarım :)benim ilk gebeliğimde 12+5 te kıza benziyo demişti kız oldu bundada 10+3 de erkeğe benziyo vücut yapısı dedi ama bakalım 11 haziranda randevum var öğrenirim inşallah
Benimde oluyor arada.:)az kaldı zaten hareketlerini hissetmemızeslm hanımlar az önce sag tarafima yattım sol kasigim seyirdi acaba bebisim mi cok heyecanlandim.14 haftaligim hic hisseden oldu mu
canım her gün bir çay bardağı içiyorum bazen arada birde misafirliğe gidersem akşamlarıda bir çay bardağı içiyorum hım cuma günü devlet hastahanesine gidecem bakalım sorayım bi neden diye...CANIM ŞİMDİ İNT BAKTIM DEMİR VİTAMİN EKSKLİĞİNDEN OLURMUŞ SAÇ DÖKÜLMESİ DOKTORA GİDENE KADAR SAÇ KALMAYACAK BENDE ..YUMURTA SÜT TÜKETİYORUM AMA FAYDA YOK DEMEKKİİ...YA DA BEN ÇAY İÇİYORUM GÜNDE BİR FİNCAN HAFTA SONLARI KAHVALTIDA ÜÇ FİNCAN ONDAN MI OLUR ACABA
canım bende kaç gündür aynı dertten müzdaribim moralmen çok bozuğum ödüm kopuyo ya kalbi falan durmuşsa diye karnım fısaldı göğsüm fısaldı gibime geliyo eşim diyo senin piskolojin bozulmuş. Ya bu 9 ay beni bitirecek yada ben bu 9 ayı bitirecek hiç bilmiyorum . Bugün sırf içim rahat olsun diye gittim doktordan randevu aldım kalbini duyarsam rahatlıyıcamKızlar gunaydinlar. Bişey sorucam ama saçma gelebilir. Bu sabah uyandım karnim Sanki küçülmus böyle. Bi korktum ki bişey olmamıştır değil mi.suyu falan gitse bitse hissederdim değil miiii. Gece yatmadan çıkardım acaba ondan mo böyle oldu bilemedim
shalot, post: 41222258, member: 475919"]Slm kizlar benim hesaplarim baya kafami karistirmaya basladi ,son at 22subat sonraki 22 martti . Kasim mi aralik mi benimle ayni olan muhakkak vardir :)
Canı
canım bende kaç gündür aynı dertten müzdaribim moralmen çok bozuğum ödüm kopuyo ya kalbi falan durmuşsa diye karnım fısaldı göğsüm fısaldı gibime geliyo eşim diyo senin piskolojin bozulmuş. Ya bu 9 ay beni bitirecek yada ben bu 9 ayı bitirecek hiç bilmiyorum . Bugün sırf içim rahat olsun diye gittim doktordan randevu aldım kalbini duyarsam rahatlıyıcam
harbi ya miğden çok bulanırsa iç dedi asiti sakinleştirir dedi :)harbi mi
biliyorum ama malesef zorla yesem bile en fazla on onbes dakika midemde kalıyo o yüzden ısrarcıda olmuyorum hayırlısı gecer diye bekliyrum düzelir heralde dokuz ay aç kalacak halim yok :) inan alıstım artık acınacak halime gülüyorum bi ara cok feci psikolojim bozuldu ama sonra düşündüm bebegim saglıklı cok sükür annesinde kalanları sömürüyo sıpam tavekkül etmeye calısıyorum mecburenCanım artık yemeye çalış başka şeylerde miden istemese de yemelisin tatlım artık 4. ayımızdayız bebeğimiz bizden besleniyor...
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BİLGİN İÇİN ..KAHVALTILARDA NE İÇİYORSUNUZCanım siyah çay içme yemeklerle beraber. Yediğin şeylerin içindeki Demirin emilimini engelliyomuş. Çok canın çekiyosa yemeklerden 2-3 sa demli olmadan açık tüket bi tane falan. Ama yine de sen bilirsin tabiki, ben sadece doktorumdan duydugumu sana aktardım :)
en sevdııgm turk kahvesı cay ve sakızdı asla vazgecemmem dıyordum.turk kahvesı ve sakızdan sogudum ama caydan asla gunde 3-4 bardak ıcıyorum oda calıstıgım ıcın kendımı frenlıyorum.ama pazarları kahvaltıda 5-6 bardagı buluyor.TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BİLGİN İÇİN ..KAHVALTILARDA NE İÇİYORSUNUZBEN SADECE KAHVALTILARDA İÇİYORUM
valla ben korktum hafta sonları üç kupayı geçmez içtiğim çay şimdi saçlarım dökülüyor acaba o mu yaptı diye düşünyorum canımen sevdııgm turk kahvesı cay ve sakızdı asla vazgecemmem dıyordum.turk kahvesı ve sakızdan sogudum ama caydan asla gunde 3-4 bardak ıcıyorum oda calıstıgım ıcın kendımı frenlıyorum.ama pazarları kahvaltıda 5-6 bardagı buluyor.
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BİLGİN İÇİN ..KAHVALTILARDA NE İÇİYORSUNUZBEN SADECE KAHVALTILARDA İÇİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?