2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gözun aydin canim cok sevindim senin adina
Lekelenmen gectimi bari insallah bir daha yaşamazsin gecmis olsun tekrardan

slm hanımlar az önce sag tarafima yattım sol kasigim seyirdi acaba bebisim mi cok heyecanlandim.14 haftaligim hic hisseden oldu mu

Hadi gözün aydın canım Allahım bi daha yaşatmasın.

Slm kizlar benim hesaplarim baya kafami karistirmaya basladi ,son at 22subat sonraki 22 martti . Kasim mi aralik mi benimle ayni olan muhakkak vardir :)

Yani 22 marrtta adet gormedim .sanirsam 5 martta iliski gunu hamile kaldim 7 yada 8 yumurtlama gunumdu . 29 gunde birde adet goruyorum

Canım siyah çay içme yemeklerle beraber. Yediğin şeylerin içindeki Demirin emilimini engelliyomuş. Çok canın çekiyosa yemeklerden 2-3 sa demli olmadan açık tüket bi tane falan. Ama yine de sen bilirsin tabiki, ben sadece doktorumdan duydugumu sana aktardım :)

canım her gün bir çay bardağı içiyorum bazen arada birde misafirliğe gidersem akşamlarıda bir çay bardağı içiyorum hım cuma günü devlet hastahanesine gidecem bakalım sorayım bi neden diye...

Canı
canım bende kaç gündür aynı dertten müzdaribim moralmen çok bozuğum ödüm kopuyo ya kalbi falan durmuşsa diye karnım fısaldı göğsüm fısaldı gibime geliyo eşim diyo senin piskolojin bozulmuş. Ya bu 9 ay beni bitirecek yada ben bu 9 ayı bitirecek hiç bilmiyorum . Bugün sırf içim rahat olsun diye gittim doktordan randevu aldım kalbini duyarsam rahatlıyıcam

shalot, post: 41222258, member: 475919"]Slm kizlar benim hesaplarim baya kafami karistirmaya basladi ,son at 22subat sonraki 22 martti . Kasim mi aralik mi benimle ayni olan muhakkak vardir :)

SAT göre 14+2 günlük hamilesin
Doğumun 29 kasim oluyor canim

benim de sabahları daha küçük :) ama gün içinde şişiyor , pantolonun düğmesini açtırıyor bana:) panik olmayın bence.normaldir :)

Canım artık yemeye çalış başka şeylerde miden istemese de yemelisin tatlım artık 4. ayımızdayız bebeğimiz bizden besleniyor...
biliyorum ama malesef zorla yesem bile en fazla on onbes dakika midemde kalıyo o yüzden ısrarcıda olmuyorum hayırlısı gecer diye bekliyrum düzelir heralde dokuz ay aç kalacak halim yok :) inan alıstım artık acınacak halime gülüyorum bi ara cok feci psikolojim bozuldu ama sonra düşündüm bebegim saglıklı cok sükür annesinde kalanları sömürüyo sıpam tavekkül etmeye calısıyorum mecburen

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BİLGİN İÇİN ..KAHVALTILARDA NE İÇİYORSUNUZ BEN SADECE KAHVALTILARDA İÇİYORUM

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BİLGİN İÇİN ..KAHVALTILARDA NE İÇİYORSUNUZ BEN SADECE KAHVALTILARDA İÇİYORUM
en sevdııgm turk kahvesı cay ve sakızdı asla vazgecemmem dıyordum.turk kahvesı ve sakızdan sogudum ama caydan asla gunde 3-4 bardak ıcıyorum oda calıstıgım ıcın kendımı frenlıyorum.ama pazarları kahvaltıda 5-6 bardagı buluyor.

valla ben korktum hafta sonları üç kupayı geçmez içtiğim çay şimdi saçlarım dökülüyor acaba o mu yaptı diye düşünyorum canım

Hanımlar merhabalar bende yaklaşık 5 aralık da doğumyapicam nasipse sat 28 sşubat.. Benimle birlikte olup cinsiyet öğrenen var mibartik cicisler almak için sabırsızlanıyorum. Nasil besleniyorsunuz neler yiyorsunuz mide bulantilariniz devam ediyor mu bende bbirkaç gündür kusma yok afedersiniz ama mide bulantim çok.. :/ bebegim in kalbi durdumu yaşıyor mu diye diye kafayı yicem. Zeka testi ni ne zaman yaptırmayı dusunuyorsunuz ya da doktor istedi mi ? Offf çoksordum hhakkınızı helal edinnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…