hahhahdoğru diyosun da cnm buzlu buzlu şeyler çekiyooo, eve gelip buzlu-taze nane yapraklı-limon dilimli koca bir bardak hazırladım ve içine kola yerine soda koyup içtim
geçen gün de frozen içtim çilekli
ondan önce de buzlu cacık
kolaya alternatif gelişiricem diye denemediğim kalmadı
kolasız zor geçecekti bu yaz bnm içinmübarek gün içimi rahatlattınız, Allah razı olsun sizden!
kime sorsam nereye baksam zararlı diyo başka bişi demiyo yeaaaa
Bnm sat 26subat dogum 4aralık.aynı sayılırız.doktor erken ama erkeğe benziyor dedi.bnde bebek hareket etmıyor sanıyordum.sabah gördüm hopluyordu.hiç dert etme.zeka testi yaptırmayı düşünmüyorum bn :)Hanımlar merhabalar bende yaklaşık 5 aralık da doğumyapicam nasipse sat 28 sşubat.. Benimle birlikte olup cinsiyet öğrenen var mibartik cicisler almak için sabırsızlanıyorum. Nasil besleniyorsunuz neler yiyorsunuz mide bulantilariniz devam ediyor mu bende bbirkaç gündür kusma yok afedersiniz ama mide bulantim çok.. :/ bebegim in kalbi durdumu yaşıyor mu diye diye kafayı yicem. Zeka testi ni ne zaman yaptırmayı dusunuyorsunuz ya da doktor istedi mi ? Offf çoksordum hhakkınızı helal edinnn...
Tesekkur ederim gulaycim allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsinSAT göre 14+2 günlük hamilesin
Doğumun 29 kasim oluyor canim
AN, post
Slm arkadasim benim doğum kismetse 4 aralık doktorum geçen hafta kız olduğunu soyledi mide bulantilarim feci aynen bende kusmuyorum kussam rahatlayacam ikiliyi yaptim cok şükür iyiydi
ıstersen tekrar doktora gıtttıgınde kan tahlılı yaptr.degerlerıne baksın dusukse zaten toparlanması ıcın bır ılac verecektır sanavalla ben korktum hafta sonları üç kupayı geçmez içtiğim çay şimdi saçlarım dökülüyor acaba o mu yaptı diye düşünyorum canım
Esimde yaptirmayalim diyor kotu çıksa aldiracak misin falan diyor o yüzden bende ortadayim yaptırmak istiyorum ama benim ki de simdi ye kadar 1 kez hareket ettiğini hissettim o kadar dun acaip bi şekilde karnıma sancı girdi bisey oldu diye korkuyorum açıkçası birden girdi ağrı ve çıktı sonra . boyle olan var mi ? Yarin inşallah bi gorunucem doktora Allahın izniyle ..[K"Mmnur, post: 41223078, member: 573907"]Bnm sat 26subat dogum 4aralık.aynı sayılırız.doktor erken ama erkeğe benziyor dedi.bnde bebek hareket etmıyor sanıyordum.sabah gördüm hopluyordu.hiç dert etme.zeka testi yaptırmayı düşünmüyorum bn :)
evet canım ılk fırsatta gıdıp kaydını yaptır onlar brkac soru sorup gerek varsa kan degerlerıne bakıyor ve ası ıcın sana gun verıyorlar.annişler bu arada bişey sorcam çalıştığım yerde 6 aylık hamile bi abla var. aile hekiminin olduğu sağlık ocağına gidip hamile olduğunu söyle belli haftalarda iğne vuruluyomuşsun. 2 kez. bu konu hakkında bilgisi olanlar varmı arkadaşlar
Amin canimTesekkur ederim gulaycim allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
canım ben cumartesi ogrendim erkek. bulanti için ilac iciyorum hala. sicak yemek yiyemiyorum hala. sandvic yiyorum borek vs. ikili yaptirdim. Sonuç yas riski var. haftasonu da perinatolooga gittim saglikli olumsuz bilgu yok dedi.Hanımlar merhabalar bende yaklaşık 5 aralık da doğumyapicam nasipse sat 28 sşubat.. Benimle birlikte olup cinsiyet öğrenen var mibartik cicisler almak için sabırsızlanıyorum. Nasil besleniyorsunuz neler yiyorsunuz mide bulantilariniz devam ediyor mu bende bbirkaç gündür kusma yok afedersiniz ama mide bulantim çok.. :/ bebegim in kalbi durdumu yaşıyor mu diye diye kafayı yicem. Zeka testi ni ne zaman yaptırmayı dusunuyorsunuz ya da doktor istedi mi ? Offf çoksordum hhakkınızı helal edinnn...
Merhaba canım evet sağlık ocağına gidip kayıt yaptırman gerekiyor ama bilginiz olsun kızlar daha önceden yaptırdığınız tahliller ve iğneler varsa sağlık ocağında yaptırmayın diğer hastahanelerin sonuçlarını gösterin o zaman kabul ediyorlarmış... Aynı konu için her bi yerde kan tahlili vermeyin diye söylüyorum banada bir arkadaşım söylemişti...annişler bu arada bişey sorcam çalıştığım yerde 6 aylık hamile bi abla var. aile hekiminin olduğu sağlık ocağına gidip hamile olduğunu söyle belli haftalarda iğne vuruluyomuşsun. 2 kez. bu konu hakkında bilgisi olanlar varmı arkadaşlar
ben de hissediyorum canim ben kidemli hamileyimslm hanımlar az önce sag tarafima yattım sol kasigim seyirdi acaba bebisim mi cok heyecanlandim.14 haftaligim hic hisseden oldu mu
tetanoz aşısı vuruluyo iki doz olarak ama istersen kendi doktorunda vurabilirannişler bu arada bişey sorcam çalıştığım yerde 6 aylık hamile bi abla var. aile hekiminin olduğu sağlık ocağına gidip hamile olduğunu söyle belli haftalarda iğne vuruluyomuşsun. 2 kez. bu konu hakkında bilgisi olanlar varmı arkadaşlar
Ins güzel sonuçlar alicaksin canım sagsalim. Ağır kaldırma dedi doktor gene de temkinli ol dedi dikkat etmek lazım dediğin gibiÇok sevindim canım hepimizin bu aralar dikkat etmesi lazım temmuz 1 de genel tehlikeyi azaltıyoruzbende 2 hfta sonra ikili test için gideceğim ölcem heyecandan çünkü halen inanamıyorum
Gorumcemin tetanoz aşisina alerjisi oluşmuş benmde alerjik bi yapim var kafama takildi insallah birsey olmaz 26 sina gün verdi banada saglikocagi.tetanoz aşısı vuruluyo iki doz olarak ama istersen kendi doktorunda vurabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?