2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Zararlı zaten. İçinde yüksek miktarda kafein ve şeker var. Ben sizin yerinizde olsam çok canım istediğinde ki genelde susuz kalınan zamanlarda oluyor, bolca soğuk suyu kafama dikerdim. Mide zaten suyla dolu olunca sıvı hiç bir gıda cazip gelmiyor :)

Bnm sat 26subat dogum 4aralık.aynı sayılırız.doktor erken ama erkeğe benziyor dedi.bnde bebek hareket etmıyor sanıyordum.sabah gördüm hopluyordu.hiç dert etme.zeka testi yaptırmayı düşünmüyorum bn :)

AN, post
Slm arkadasim benim doğum kismetse 4 aralık doktorum geçen hafta kız olduğunu soyledi mide bulantilarim feci aynen bende kusmuyorum kussam rahatlayacam ikiliyi yaptim cok şükür iyiydi

AN, post
Slm arkadasim benim doğum kismetse 4 aralık doktorum geçen hafta kız olduğunu soyledi mide bulantilarim feci aynen bende kusmuyorum kussam rahatlayacam ikiliyi yaptim cok şükür iyiydi

Hayırlısı olsun en önemlisi sağlıklı olması ama yinede merak ediyorum :) mide bulantim benimde çok fazla sürüp iciyorum i anlık geçiriyor sonra yine ayni. Bakalım bebeklerimiz sağlıklı olsunda raziyim yinede

[K"Mmnur, post: 41223078, member: 573907"]Bnm sat 26subat dogum 4aralık.aynı sayılırız.doktor erken ama erkeğe benziyor dedi.bnde bebek hareket etmıyor sanıyordum.sabah gördüm hopluyordu.hiç dert etme.zeka testi yaptırmayı düşünmüyorum bn :)[/QUOTE]
Esimde yaptirmayalim diyor kotu çıksa aldiracak misin falan diyor o yüzden bende ortadayim yaptırmak istiyorum ama benim ki de simdi ye kadar 1 kez hareket ettiğini hissettim o kadar dun acaip bi şekilde karnıma sancı girdi bisey oldu diye korkuyorum açıkçası birden girdi ağrı ve çıktı sonra . boyle olan var mi ? Yarin inşallah bi gorunucem doktora Allahın izniyle ..

Esimde

annişler bu arada bişey sorcam çalıştığım yerde 6 aylık hamile bi abla var. aile hekiminin olduğu sağlık ocağına gidip hamile olduğunu söyle belli haftalarda iğne vuruluyomuşsun. 2 kez. bu konu hakkında bilgisi olanlar varmı arkadaşlar

valla ben korktum hafta sonları üç kupayı geçmez içtiğim çay şimdi saçlarım dökülüyor acaba o mu yaptı diye düşünyorum canım
ıstersen tekrar doktora gıtttıgınde kan tahlılı yaptr.degerlerıne baksın dusukse zaten toparlanması ıcın bır ılac verecektır sana

Esimde yaptirmayalim diyor kotu çıksa aldiracak misin falan diyor o yüzden bende ortadayim yaptırmak istiyorum ama benim ki de simdi ye kadar 1 kez hareket ettiğini hissettim o kadar dun acaip bi şekilde karnıma sancı girdi bisey oldu diye korkuyorum açıkçası birden girdi ağrı ve çıktı sonra . boyle olan var mi ? Yarin inşallah bi gorunucem doktora Allahın izniyle ..

Esimde[/QUOTE]
benimde ara ara oluyor canım ama korkutma boşuna kendini. meleğini de sıkıntıya sokma. içinde bir canlı var bence bunlar çok normal. bu arada zeka testi nasıl oluyor ilk kez duydum

evet canım ılk fırsatta gıdıp kaydını yaptır onlar brkac soru sorup gerek varsa kan degerlerıne bakıyor ve ası ıcın sana gun verıyorlar.

canım ben cumartesi ogrendim erkek. bulanti için ilac iciyorum hala. sicak yemek yiyemiyorum hala. sandvic yiyorum borek vs. ikili yaptirdim. Sonuç yas riski var. haftasonu da perinatolooga gittim saglikli olumsuz bilgu yok dedi.

Merhaba canım evet sağlık ocağına gidip kayıt yaptırman gerekiyor ama bilginiz olsun kızlar daha önceden yaptırdığınız tahliller ve iğneler varsa sağlık ocağında yaptırmayın diğer hastahanelerin sonuçlarını gösterin o zaman kabul ediyorlarmış... Aynı konu için her bi yerde kan tahlili vermeyin diye söylüyorum banada bir arkadaşım söylemişti...

tetanoz aşısı vuruluyo iki doz olarak ama istersen kendi doktorunda vurabilir

Çok sevindim canım hepimizin bu aralar dikkat etmesi lazım temmuz 1 de genel tehlikeyi azaltıyoruz bende 2 hfta sonra ikili test için gideceğim ölcem heyecandan çünkü halen inanamıyorum
Ins güzel sonuçlar alicaksin canım sagsalim. Ağır kaldırma dedi doktor gene de temkinli ol dedi dikkat etmek lazım dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…