2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar, merhaba herkese..

yine iştahsız bir gün yaşıyorum. inanın hiç birşey yemek istemiyorum. napıcam bilemiyorum.. evde kendim yapamıyorum dışardanda söylemek istemiyorum hiçbir şey istemiyorum. sabah kahvaltıdan sonra mide gazım berbat ediyor beni. benim gibi iştahsız olanlar çözümünüz var mı?

ne saçma bir tahmin yapmış doktor. bazen sosyal zekalarından şüphe ediyorum bazı doktorların

13+5 gec degl cnm ya Benm de 13+2 olacak randevu tarıhımde Kendı doktoruma sordum tarıhte sıkıntı yok dedı Yalnz baş popo mesafesi 85mm gecmemeli dedi Absurd bı büyüme olmazsa gecmezmış zaten.
yok canım ben devlete gıdıyorum o yuzden gun vercekler mecbur erken gıtmelıyım

valla hamile.olmadan icmeyen ben simdi cok canim istedimi iciyorum 1 bardak valla hergun diil ama

sencoraya gidip kendin girersin ultrosona diye dusunmustum :)) naptin sonuc ? Doktor calisiyormuymus
samsunda öldurulen doktor ıcın grev yapcaklarmıs bugun ve dun hıc bı doktor calısmamıs benım doktorumunda ta ayın 11 ıne boş gunu vardı mecbur kaldım eskı doktoruma gıtcem ayın 4 une randevu aldım

canım sürekli yiyorum. dışarda yiyorum evde yiyorum bişeyler söylüorum. elimin altında fındık badem ceviz var sürekli.. ve bunları aç olduğum için canım istediği için yemiyorum.

Midem içinde sade soda içine limonu yuvarlak kesip atıyorum içine kabuğu ile birlikte onu içtikten sonrada limonları çıkarmadan aynı bardağa su koyuyorum bi kaç bardak içiyorum. çok iyi geliyor

ceviz cok ıyı bısey bebegının beyın gelısımı ıcın onu cok ıyı yapıyosun canım yarasın melegıne

Esimde yaptirmayalim diyor kotu çıksa aldiracak misin falan diyor o yüzden bende ortadayim yaptırmak istiyorum ama benim ki de simdi ye kadar 1 kez hareket ettiğini hissettim o kadar dun acaip bi şekilde karnıma sancı girdi bisey oldu diye korkuyorum açıkçası birden girdi ağrı ve çıktı sonra . boyle olan var mi ? Yarin inşallah bi gorunucem doktora Allahın izniyle ..

Esimde[/QUOTE]
2 gundur bendede var karın agrısı kıvrandırıyo ama gaz sancısı canım o endıselenme ıkı gundur bel ve karın agrısı cekıyorum

AN, post
Slm arkadasim benim doğum kismetse 4 aralık doktorum geçen hafta kız olduğunu soyledi mide bulantilarim feci aynen bende kusmuyorum kussam rahatlayacam ikiliyi yaptim cok şükür iyiydi
benden 4 gün öndesin canım bana da dün kız büyük ihtimal ama şöyle bi sıkıntı var bu zamanlarda kız deyince dedi bazı erkek bebeklerde testisler geç aşağı iniyor ve biz onu 16. hftaya kadar kız görüyoruz yani kesin diye düşünme değişebilir dedi sana kesin kız mı dedi

Esimde yaptirmayalim diyor kotu çıksa aldiracak misin falan diyor o yüzden bende ortadayim yaptırmak istiyorum ama benim ki de simdi ye kadar 1 kez hareket ettiğini hissettim o kadar dun acaip bi şekilde karnıma sancı girdi bisey oldu diye korkuyorum açıkçası birden girdi ağrı ve çıktı sonra . boyle olan var mi ? Yarin inşallah bi gorunucem doktora Allahın izniyle ..

Esimde[/QUOTE]
benimde oluyor canım dr.a sordum normal olduğunu söyledi korkma ani hareketler yapmamaya çalış

ceviz cok ıyı bısey bebegının beyın gelısımı ıcın onu cok ıyı yapıyosun canım yarasın melegıne

ceviz oldum olası dilimi yara yapmıştır ama ona rağmen yiyorum. ama canım istemiyor midem bulanıyor diye yememezlik yapamıyorum. haksızlık bebeğime diyorum ve yiyorum.. yani lafım tüm annelere zorlayın kendinizi biraz..

umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.. ağrısız sızısız kolay bir doğumla

29 gunde bır adet goruyorum .fakat 16. Gun gorunuyo yumurtlamam buna ıstınadden 3 mart gecesı ılıskı 5 mart ve 8 mart ılıskı oldu hangı gun hamıle kalmıs olabılırım doktor 12 hafta dıyor. bılgısı olab yardımcı olabılır mı ?

amin ınsallah bı gelseler dunyaya sag saglım koklasak

bende iştahsızlık yok ta bende yemek yapamıyorum. 2 aydır ya kahvaltılık bişeyler yada dışardan bişeyler yiyoruz artık bıktım hem annemler hemde kayınvalidemler yok burda valla çok zor yiyecek bişey bulamıyorum. canım bu arada bebişimin fotosunu atatyım bana yorum yaparmısın dr. %60 kız dedi bi de senin yorumunu merak ediyorum

Eklentiler

• 12+6 hafta.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 129
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…