Lekelenme suan yok kontrol ediyorum tuvalete gittiğimde şükür. Darısı sizlerin başına inş.Gözun aydin canim cok sevindim senin adina
Lekelenmen gectimi bari insallah bir daha yaşamazsin gecmis olsun tekrardan
Amin canım herkese sağlıklı gebelik ve evlat diliyorum. Annelik çok özel bi duygu imiş..Hadi gözün aydın canım Allahım bi daha yaşatmasın.
sağol canım bende gideyim o zaman en kısa zamandaevet canım ılk fırsatta gıdıp kaydını yaptır onlar brkac soru sorup gerek varsa kan degerlerıne bakıyor ve ası ıcın sana gun verıyorlar.
ne saçma bir tahmin yapmış doktor. bazen sosyal zekalarından şüphe ediyorum bazı doktorlarınkızlar bize doktorumuz cinsiyet henüz oluşmamış çok erken ama %10 erkek olabilir dedi.. %90 kısmı erkek yada kız olabilir bekle biraz dedisize tahminde bulundular mı (çok zorlayınca bişiy sölüolar ama atıolar galiba )
ne saçma bir tahmin yapmış doktor. bazen sosyal zekalarından şüphe ediyorum bazı doktorların
yok canım ben devlete gıdıyorum o yuzden gun vercekler mecbur erken gıtmelıyım13+5 gec degl cnm ya Benm de 13+2 olacak randevu tarıhımde Kendı doktoruma sordum tarıhte sıkıntı yok dedı Yalnz baş popo mesafesi 85mm gecmemeli dedi Absurd bı büyüme olmazsa gecmezmış zaten.
bellı olmazkı canım o bebekler herzaman beklenen tarıhte dogmazlar gece 12yı geçerken dogsa bıle tarıhı deıscekBen dogum gunlerimiz ayni olsun isterdim ama sanirim kuzenle ayni olucak :/
samsunda öldurulen doktor ıcın grev yapcaklarmıs bugun ve dun hıc bı doktor calısmamıs benım doktorumunda ta ayın 11 ıne boş gunu vardı mecbur kaldım eskı doktoruma gıtcem ayın 4 une randevu aldımvalla hamile.olmadan icmeyen ben simdi cok canim istedimi iciyorum 1 bardak valla hergun diil ama
sencoraya gidip kendin girersin ultrosona diye dusunmustum :)) naptin sonuc ? Doktor calisiyormuymus
kızlar, merhaba herkese..
yine iştahsız bir gün yaşıyorum. inanın hiç birşey yemek istemiyorum. napıcam bilemiyorum.. evde kendim yapamıyorum dışardanda söylemek istemiyorum hiçbir şey istemiyorum. sabah kahvaltıdan sonra mide gazım berbat ediyor beni. benim gibi iştahsız olanlar çözümünüz var mı?
ceviz cok ıyı bısey bebegının beyın gelısımı ıcın onu cok ıyı yapıyosun canım yarasın melegınecanım sürekli yiyorum. dışarda yiyorum evde yiyorum bişeyler söylüorum. elimin altında fındık badem ceviz var sürekli.. ve bunları aç olduğum için canım istediği için yemiyorum.
Midem içinde sade soda içine limonu yuvarlak kesip atıyorum içine kabuğu ile birlikte onu içtikten sonrada limonları çıkarmadan aynı bardağa su koyuyorum bi kaç bardak içiyorum. çok iyi geliyor
Esimde yaptirmayalim diyor kotu çıksa aldiracak misin falan diyor o yüzden bende ortadayim yaptırmak istiyorum ama benim ki de simdi ye kadar 1 kez hareket ettiğini hissettim o kadar dun acaip bi şekilde karnıma sancı girdi bisey oldu diye korkuyorum açıkçası birden girdi ağrı ve çıktı sonra . boyle olan var mi ? Yarin inşallah bi gorunucem doktora Allahın izniyle ..[K"Mmnur, post: 41223078, member: 573907"]Bnm sat 26subat dogum 4aralık.aynı sayılırız.doktor erken ama erkeğe benziyor dedi.bnde bebek hareket etmıyor sanıyordum.sabah gördüm hopluyordu.hiç dert etme.zeka testi yaptırmayı düşünmüyorum bn :)
benden 4 gün öndesin canım bana da dün kız büyük ihtimal ama şöyle bi sıkıntı var bu zamanlarda kız deyince dedi bazı erkek bebeklerde testisler geç aşağı iniyor ve biz onu 16. hftaya kadar kız görüyoruz yani kesin diye düşünme değişebilir dedi sana kesin kız mı dediAN, post
Slm arkadasim benim doğum kismetse 4 aralık doktorum geçen hafta kız olduğunu soyledi mide bulantilarim feci aynen bende kusmuyorum kussam rahatlayacam ikiliyi yaptim cok şükür iyiydi
Esimde yaptirmayalim diyor kotu çıksa aldiracak misin falan diyor o yüzden bende ortadayim yaptırmak istiyorum ama benim ki de simdi ye kadar 1 kez hareket ettiğini hissettim o kadar dun acaip bi şekilde karnıma sancı girdi bisey oldu diye korkuyorum açıkçası birden girdi ağrı ve çıktı sonra . boyle olan var mi ? Yarin inşallah bi gorunucem doktora Allahın izniyle ..[K"Mmnur, post: 41223078, member: 573907"]Bnm sat 26subat dogum 4aralık.aynı sayılırız.doktor erken ama erkeğe benziyor dedi.bnde bebek hareket etmıyor sanıyordum.sabah gördüm hopluyordu.hiç dert etme.zeka testi yaptırmayı düşünmüyorum bn :)
ceviz cok ıyı bısey bebegının beyın gelısımı ıcın onu cok ıyı yapıyosun canım yarasın melegıne
amin ınsallah bı gelseler dunyaya sag saglım koklasakceviz oldum olası dilimi yara yapmıştır ama ona rağmen yiyorum. ama canım istemiyor midem bulanıyor diye yememezlik yapamıyorum. haksızlık bebeğime diyorum ve yiyorum.. yani lafım tüm annelere zorlayın kendinizi biraz..
umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.. ağrısız sızısız kolay bir doğumla
bende iştahsızlık yok ta bende yemek yapamıyorum. 2 aydır ya kahvaltılık bişeyler yada dışardan bişeyler yiyoruz artık bıktım hem annemler hemde kayınvalidemler yok burda valla çok zor yiyecek bişey bulamıyorum. canım bu arada bebişimin fotosunu atatyım bana yorum yaparmısın dr. %60 kız dedi bi de senin yorumunu merak ediyorumkızlar, merhaba herkese..
yine iştahsız bir gün yaşıyorum. inanın hiç birşey yemek istemiyorum. napıcam bilemiyorum.. evde kendim yapamıyorum dışardanda söylemek istemiyorum hiçbir şey istemiyorum. sabah kahvaltıdan sonra mide gazım berbat ediyor beni. benim gibi iştahsız olanlar çözümünüz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?