- 26 Mayıs 2015
- 246
- 172
- 18
- 38
canım hangı gun kaldıgının onemı yokkı adet olursun ama erken yada gec yumurtlarsın doktorunun soyledıgı tarıh onemlı ultrason ölcumune gore hemde kesın zamanını bılmek ımkansız cunku sperm ıcerde 3 gun canlı kalıyo o 3 gun ıcınde yumurtayla bulusmus olabılır29 gunde bır adet goruyorum .fakat 16. Gun gorunuyo yumurtlamam buna ıstınadden 3 mart gecesı ılıskı 5 mart ve 8 mart ılıskı oldu hangı gun hamıle kalmıs olabılırım doktor 12 hafta dıyor. bılgısı olab yardımcı olabılır mı ?
benimde ara ara oluyor canım ama korkutma boşuna kendini. meleğini de sıkıntıya sokma. içinde bir canlı var bence bunlar çok normal. bu arada zeka testi nasıl oluyor ilk kez duydum[/QUOTE]Esimde yaptirmayalim diyor kotu çıksa aldiracak misin falan diyor o yüzden bende ortadayim yaptırmak istiyorum ama benim ki de simdi ye kadar 1 kez hareket ettiğini hissettim o kadar dun acaip bi şekilde karnıma sancı girdi bisey oldu diye korkuyorum açıkçası birden girdi ağrı ve çıktı sonra . boyle olan var mi ? Yarin inşallah bi gorunucem doktora Allahın izniyle ..
Esimde
Nasil hissediyorsunuz ben 1 kez sadece 1 kere karnının attığını hissettim bebeğim miydi acaba bilemedimben de hissediyorum canim ben kidemli hamileyim
2 gundur bendede var karın agrısı kıvrandırıyo ama gaz sancısı canım o endıselenme ıkı gundur bel ve karın agrısı cekıyorum[/QUOTE]Esimde yaptirmayalim diyor kotu çıksa aldiracak misin falan diyor o yüzden bende ortadayim yaptırmak istiyorum ama benim ki de simdi ye kadar 1 kez hareket ettiğini hissettim o kadar dun acaip bi şekilde karnıma sancı girdi bisey oldu diye korkuyorum açıkçası birden girdi ağrı ve çıktı sonra . boyle olan var mi ? Yarin inşallah bi gorunucem doktora Allahın izniyle ..
Esimde
benimde oluyor canım dr.a sordum normal olduğunu söyledi korkma ani hareketler yapmamaya çalış[/QUOTE]Esimde yaptirmayalim diyor kotu çıksa aldiracak misin falan diyor o yüzden bende ortadayim yaptırmak istiyorum ama benim ki de simdi ye kadar 1 kez hareket
ettiğini hissettim o kadar dun acaip bi şekilde karnıma sancı girdi bisey oldu diye korkuyorum açıkçası birden girdi ağrı ve çıktı sonra . boyle olan var mi ? Yarin inşallah bi gorunucem doktora Allahın izniyle ..
Esimde
çok güzel canım aynısı benim de üzerimde var şu ankızlar cicim yakışmısmı
anaammm çok tatlı ama bebiş erkekse bu olmaz bana direk kız bebeği çağrıştırdıkızlar cicim yakışmısmı
İkili test ile ayni şeymişbende yeni oöğrendim doktorum 16. Haftada yaptircakti sanırım dun ogrendimki geç oluyormuş. Bende tam olarak ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum .. Dediğin gibi umarım normaldir agrilarim :)benimde ara ara oluyor canım ama korkutma boşuna kendini. meleğini de sıkıntıya sokma. içinde bir canlı var bence bunlar çok normal. bu arada zeka testi nasıl oluyor ilk kez duydum
aynen benımde vardı sımdı daha guzel olduçok güzel canım aynısı benim de üzerimde var şu angöbişlerimiz de aynı maşallah önceden vardı göbiş şimdi üzerine bindi
hayırlısı Allahtan mavısı yoktu baska rengıde aldıgım yerde hep pembe tonları vardı bunu aldımanaammm çok tatlı ama bebiş erkekse bu olmaz bana direk kız bebeği çağrıştırdı
kızlar cicim yakışmısmı
normal kıyafetlerım olmuyokıAyy elif giymeye başlamışsın sen :) Çok tatlı olmuş :)
bu bi işaret olabilir mi acabaaahayırlısı Allahtan mavısı yoktu baska rengıde aldıgım yerde hep pembe tonları vardı bunu aldım
ben ıkılı yaptırcam ama hıc guvenmıyorum benım sakat bebegıme saglam dedı ıkılı test 5 aylıkken cıktı hastalıgı ortayazeka testi değil tam olarak..
2 li tarama testi. bebeğin detaylı ölçümleri yapılıyor ense kalınlığı vs vs.. ve 3 tüp kan alınıyor .. sonra bu sonuçlar sizle aynı yaşta hamile olan milyonlarca sağlıklı hamile kadın ve sağlıklı bebek ile karşılaştırılıyor. buna göre sağlıklı yada sağlıksız diyorlar. sağlıklı deyip sağlıksız çıktığıda oluyor sağlıksız deyip sağlıklı çıktığıda.. Down sendromu için ise ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılıyor. ordan tahmin yürütülür tüm bu değerlere bakıldıktan sonra riskinizi söylüyorlar..
ben cumartesi yaptırdım.. 3 lü testide 4 lü testide yaptırcam Rabbim sağlık ve maddiyat verirse...
2 oglum var cok ısterım kız olmasını ama saglıklı olcaksa daha oncekı gebelıgımde hep kızım olsun dıye dua ettım kızdı fakat husran oldu sonubu bi işaret olabilir mi acabaaahayırlısı canım
ben ıkılı yaptırcam ama hıc guvenmıyorum benım sakat bebegıme saglam dedı ıkılı test 5 aylıkken cıktı hastalıgı ortaya
Aynısından B'nde aldımmmmmm :)kızlar cicim yakışmısmı
amin canım saol rabbım kımseye yasatmasın evlat acısıdediğim gibi genelleme yapılıyormuş yani %100 doğruluğu olmayan bişey.. keşke hiç yapılmasa yasaklansa
sizin bebeğinize üzüldüm. Rabbim yardımcınız olsun..
gule gule gıy canım cok tatlı bıseyAynısından B'nde aldımmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?