2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım hangı gun kaldıgının onemı yokkı adet olursun ama erken yada gec yumurtlarsın doktorunun soyledıgı tarıh onemlı ultrason ölcumune gore hemde kesın zamanını bılmek ımkansız cunku sperm ıcerde 3 gun canlı kalıyo o 3 gun ıcınde yumurtayla bulusmus olabılır

benimde ara ara oluyor canım ama korkutma boşuna kendini. meleğini de sıkıntıya sokma. içinde bir canlı var bence bunlar çok normal. bu arada zeka testi nasıl oluyor ilk kez duydum[/QUOTE]
İkili test ile ayni şeymişbende yeni oöğrendim doktorum 16. Haftada yaptircakti sanırım dun ogrendimki geç oluyormuş. Bende tam olarak ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum .. Dediğin gibi umarım normaldir agrilarim :)
QUOTE="chnb, post: 41223578, member: 257670"]canım ben cumartesi ogrendim erkek. bulanti için ilac iciyorum hala. sicak yemek yiyemiyorum hala. sandvic yiyorum borek vs. ikili yaptirdim. Sonuç yas riski var. haftasonu da perinatolooga gittim saglikli olumsuz bilgu yok dedi.[/QUOTE]
Çok şükür iyi çıkmış sonucun canım. Bende pek bisey yiyemiyorum az az sık sık yemeye çalışıyorum.
ben de hissediyorum canim ben kidemli hamileyim
Nasil hissediyorsunuz ben 1 kez sadece 1 kere karnının attığını hissettim bebeğim miydi acaba bilemedim
2 gundur bendede var karın agrısı kıvrandırıyo ama gaz sancısı canım o endıselenme ıkı gundur bel ve karın agrısı cekıyorum[/QUOTE]
İnşallah gaz sancisidir sürekli bebeğim iyi mi bisey mi oldu diye düşünmekten oynaticam :) 3 sene sonra geldi bebeğimve bir ddüşük var o yüzden bu kkorkularim
benimde oluyor canım dr.a sordum normal olduğunu söyledi korkma ani hareketler yapmamaya çalış[/QUOTE]

benimde ara ara oluyor canım ama korkutma boşuna kendini. meleğini de sıkıntıya sokma. içinde bir canlı var bence bunlar çok normal. bu arada zeka testi nasıl oluyor ilk kez duydum
İkili test ile ayni şeymişbende yeni oöğrendim doktorum 16. Haftada yaptircakti sanırım dun ogrendimki geç oluyormuş. Bende tam olarak ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum .. Dediğin gibi umarım normaldir agrilarim :)
QUOTE="chnb, post: 41223578, member: 257670"]canım ben cumartesi ogrendim erkek. bulanti için ilac iciyorum hala. sicak yemek yiyemiyorum hala. sandvic yiyorum borek vs. ikili yaptirdim. Sonuç yas riski var. haftasonu da perinatolooga gittim saglikli olumsuz bilgu yok dedi.[/QUOTE]
Çok şükür iyi çıkmış sonucun canım. Bende pek bisey yiyemiyorum az az sık sık yemeye çalışıyorum.

Nasil hissediyorsunuz ben 1 kez sadece 1 kere karnının attığını hissettim bebeğim miydi acaba bilemedim

2 gundur bendede var karın agrısı kıvrandırıyo ama gaz sancısı canım o endıselenme ıkı gundur bel ve karın agrısı cekıyorum[/QUOTE]
İnşallah gaz sancisidir sürekli bebeğim iyi mi bisey mi oldu diye düşünmekten oynaticam :) 3 sene sonra geldi bebeğimve bir ddüşük var o yüzden bu kkorkularim

benimde oluyor canım dr.a sordum normal olduğunu söyledi korkma ani hareketler yapmamaya çalış[/QUOTE][/QUOTE]
senı cok ıyı anlıyorum canım benımde 2 dusuk bı 5 aylık kaybım var ınsan ıster ıstemez geriliyo ya bunada bısey olursa dıye ama ben cozumu buldum aklıma kotu bısey geldıgınde hemen dıyorum hersey Allahtan o ne ısterse o olur dıye rahatlatıyo

Merhaba arkadaşlar
bende yeni fark ettim forumu. Ne zamandır giremiyordum kızımdan ve hamilelikten firsat bulup. 4 yıllık evliyim 8 aylık kızım var ve 11 haftalık hamileyim. Süpriz oldu bize nasıl olacak hayat bizim için bilemiyorum ama Allah hepimize sağlıklı evlatlar kolay dogumlar nasip etsin inşallah. Benim ilki de bu hamileligim de cok zor geçiyor

zeka testi değil tam olarak..

2 li tarama testi. bebeğin detaylı ölçümleri yapılıyor ense kalınlığı vs vs.. ve 3 tüp kan alınıyor .. sonra bu sonuçlar sizle aynı yaşta hamile olan milyonlarca sağlıklı hamile kadın ve sağlıklı bebek ile karşılaştırılıyor. buna göre sağlıklı yada sağlıksız diyorlar. sağlıklı deyip sağlıksız çıktığıda oluyor sağlıksız deyip sağlıklı çıktığıda.. Down sendromu için ise ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılıyor. ordan tahmin yürütülür tüm bu değerlere bakıldıktan sonra riskinizi söylüyorlar..

ben cumartesi yaptırdım.. 3 lü testide 4 lü testide yaptırcam Rabbim sağlık ve maddiyat verirse...

ben ıkılı yaptırcam ama hıc guvenmıyorum benım sakat bebegıme saglam dedı ıkılı test 5 aylıkken cıktı hastalıgı ortaya

ben ıkılı yaptırcam ama hıc guvenmıyorum benım sakat bebegıme saglam dedı ıkılı test 5 aylıkken cıktı hastalıgı ortaya

dediğim gibi genelleme yapılıyormuş yani %100 doğruluğu olmayan bişey.. keşke hiç yapılmasa yasaklansa

sizin bebeğinize üzüldüm. Rabbim yardımcınız olsun..

kızlar henüz çok erken ama bebek odası alacak mısınız ben şu an için park yatak düşünüyorum çünkü yatak odama koyacam onu ama kıyafetlerini nereye koyacam diyorum kiradayım şu an için oda takımına gerek de yok diyorum ama çok kararsızım siz ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…