ay cok tatlıııııııııııııııııııııııııııııkızlar cicim yakışmısmı
ben alıcam odası hazır olsun gündüzleri orda uyur geceleri için minik bir besik daha alıp yanıma alırım.diğer forumlarda okudum hep boyle yapmışlarkızlar henüz çok erken ama bebek odası alacak mısınız ben şu an için park yatak düşünüyorum çünkü yatak odama koyacam onu ama kıyafetlerini nereye koyacam diyorum kiradayım şu an için oda takımına gerek de yok diyorum ama çok kararsızım siz ne düşünüyorsunuz
minik beşik derken park yatak mı ..en rahatı hangisi acababen alıcam odası hazır olsun gündüzleri orda uyur geceleri için minik bir besik daha alıp yanıma alırım.diğer forumlarda okudum hep boyle yapmışlar
Evet cnm bundan haberim var kayitliannişler bu arada bişey sorcam çalıştığım yerde 6 aylık hamile bi abla var. aile hekiminin olduğu sağlık ocağına gidip hamile olduğunu söyle belli haftalarda iğne vuruluyomuşsun. 2 kez. bu konu hakkıda bilgisi olanlar varmı arkadaşlar
kızlar cicim yakışmısmı
park yatak cok rahat diyorlar ama ekteki gibi birşey düşünüyorumminik beşik derken park yatak mı ..en rahatı hangisi acaba
aynen canım sıkısınca kasık agrısı yapıyo iç çamasırlarımın bıle boyunu buyuttumay cok tatlıııııııııııııııııııııııııııııbenimde pantalon tshırt almam lazım bu haftasonu artk beli sıkıyor pantolonların bebişi rahatsız etmeyeyim
bende oncedende vardı hemen hemen hepımızın gobusslerı cıkmaya basladıtek göbişi çıkan benim sanıyordum
evet iç çamaşırlarınıda yenilemek lazım artık sütyenlerimde sıkıyoraynen canım sıkısınca kasık agrısı yapıyo iç çamasırlarımın bıle boyunu buyuttum
bende oncedende vardı hemen hemen hepımızın gobusslerı cıkmaya basladı
öyle düşünme canım inş hepimiz sağlıklı bi şekilde alıcaz kuzularımızı kucağımıza2 oglum var cok ısterım kız olmasını ama saglıklı olcaksa daha oncekı gebelıgımde hep kızım olsun dıye dua ettım kızdı fakat husran oldu sonu
altları buyuttum ben kasıgımı sıktıgında sancım oluyo sutyenlerıde yenılıcemde bedenıme goresını bulmak zorevet iç çamaşırlarınıda yenilemek lazım artık sütyenlerimde sıkıyor
ınsallah canım Allahtan tek dılegım o saglık versın uzun omur versın bebeklerımıze abılerıyle bırlıkte saglıkla buyutımöyle düşünme canım inş hepimiz sağlıklı bi şekilde alıcaz kuzularımızı kucağımıza
güzel görünüyor canımpark yatak cok rahat diyorlar ama ekteki gibi birşey düşünüyorum
onceden gobegı olanlar sımdıden ılerı donem hamıle gıbı gorunuyoaynen benimde vardi önceden
gebelikte som adet tarihi esas alınır ilişki tarihi değil29 gunde bır adet goruyorum .fakat 16. Gun gorunuyo yumurtlamam buna ıstınadden 3 mart gecesı ılıskı 5 mart ve 8 mart ılıskı oldu hangı gun hamıle kalmıs olabılırım doktor 12 hafta dıyor. bılgısı olab yardımcı olabılır mı ?
onceden gobegı olanlar sımdıden ılerı donem hamıle gıbı gorunuyoılk gebelıgı olanlarda hemen cıksın dıye beklıo
o kadar büyüyor muuualtları buyuttum ben kasıgımı sıktıgında sancım oluyo sutyenlerıde yenılıcemde bedenıme goresını bulmak zornormalde zaten 95 bedenım sımdı ona sıgmıyo dogumdan sonra 110 bedenı geccek aboo
ya bu nasıl bir profil resmi oyuncak gibi maşalllahhhhgebelikte som adet tarihi esas alınır ilişki tarihi değil
benim önceden birikim de vardı ilk hamileliliğm ama seninkiyle yarışır benimkionceden gobegı olanlar sımdıden ılerı donem hamıle gıbı gorunuyoılk gebelıgı olanlarda hemen cıksın dıye beklıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?