2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar cicim yakışmısmı
ay cok tatlııııııııııııııııııııııııııııı benimde pantalon tshırt almam lazım bu haftasonu artk beli sıkıyor pantolonların bebişi rahatsız etmeyeyim

ben alıcam odası hazır olsun gündüzleri orda uyur geceleri için minik bir besik daha alıp yanıma alırım.diğer forumlarda okudum hep boyle yapmışlar

Evet cnm bundan haberim var kayitli

Oldugun sağlık ocagi kaydini yapiyor hamileligini kayit altinda tutuyorlar ben temmuz ayinda ilk aşımı vurulacam sana aşı takvimi veriyorlar

aynen canım sıkısınca kasık agrısı yapıyo iç çamasırlarımın bıle boyunu buyuttum

2 oglum var cok ısterım kız olmasını ama saglıklı olcaksa daha oncekı gebelıgımde hep kızım olsun dıye dua ettım kızdı fakat husran oldu sonu
öyle düşünme canım inş hepimiz sağlıklı bi şekilde alıcaz kuzularımızı kucağımıza

evet iç çamaşırlarınıda yenilemek lazım artık sütyenlerimde sıkıyor
altları buyuttum ben kasıgımı sıktıgında sancım oluyo sutyenlerıde yenılıcemde bedenıme goresını bulmak zor normalde zaten 95 bedenım sımdı ona sıgmıyo dogumdan sonra 110 bedenı geccek aboo

gebelikte som adet tarihi esas alınır ilişki tarihi değil

onceden gobegı olanlar sımdıden ılerı donem hamıle gıbı gorunuyo ılk gebelıgı olanlarda hemen cıksın dıye beklıo

aynen.benim 17 yaşından beri var ilk bebişim..Çok ta takmadım göbeğimi..ARada içime çekiyordum o ayrı.:)))))))

altları buyuttum ben kasıgımı sıktıgında sancım oluyo sutyenlerıde yenılıcemde bedenıme goresını bulmak zor normalde zaten 95 bedenım sımdı ona sıgmıyo dogumdan sonra 110 bedenı geccek aboo
o kadar büyüyor muuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…