yeni anne olan bir arkadaşım kurtarıcısının bu yatak olduğunu soyledi cok rahatmış bebekte kendiside rahat ediyormus aklıma yattıgüzel görünüyor canım
oo buuykmus baya masallah..ben 75 ı zor dolduruyordum smdı benımde sıkıyor cok mutluyum.altları buyuttum ben kasıgımı sıktıgında sancım oluyo sutyenlerıde yenılıcemde bedenıme goresını bulmak zornormalde zaten 95 bedenım sımdı ona sıgmıyo dogumdan sonra 110 bedenı geccek aboo
deme ya bende aynı şeyi düşünüyorum bide eşimin bebekliğide buna benziyormuş kayınvalidem öyle söylediya bu nasıl bir profil resmi oyuncak gibi maşalllahhhhhep bu bebişe bakayımda bebişim benzesin
Nubu kiz canim.. hayirlisi ile gelsin :) ama tabi erken haftalarda yapilan tahminler %20 yanilma payi ile yapiliyorbende iştahsızlık yok ta bende yemek yapamıyorum. 2 aydır ya kahvaltılık bişeyler yada dışardan bişeyler yiyoruz artık bıktım hem annemler hemde kayınvalidemler yok burda valla çok zor yiyecek bişey bulamıyorum. canım bu arada bebişimin fotosunu atatyım bana yorum yaparmısın dr. %60 kız dedi bi de senin yorumunu merak ediyorum
int sitesini verir misin ben de inceleyim canımyeni anne olan bir arkadaşım kurtarıcısının bu yatak olduğunu soyledi cok rahatmış bebekte kendiside rahat ediyormus aklıma yattı
benim 85 ti ama artık 90oo buuykmus baya masallah..ben 75 ı zor dolduruyordum smdı benımde sıkıyor cok mutluyum.
http://www.picabo.com.tr/chicco-next2me-bebek-besik-fuchsiaint sitesini verir misin ben de inceleyim canım
hadi yademe ya bende aynı şeyi düşünüyorum bide eşimin bebekliğide buna benziyormuş kayınvalidem öyle söyledi
Yapicak canım kan verdim ikili için sonucu 11 haziranda alicam o zamana randevu aldım İnsallah o zaman bi sorun çıkmazhayırlısı canım ya peki doktora sordun mu başka zaman yapcakmıymış. yani grev bittikten sonra
Güzel ama çok pahalı en fazla 5 ay kullanilir bebek tutunmaya başladığı zaman işe yaramaz ben oğlumda park bebe kullandım 18 ayına kadar daha sonra normal yatağa geçti valla çok güzel beşikler var ama daha sonra koyacak yer arıyoruz bence daha kullanışlı birşeyler bakilabilir
Amin canim sagol hepimizin inşallah. allah herkesin gönlüne gore versin kiz olmasini cok istiyordumNubu kiz canim.. hayirlisi ile gelsin :) ama tabi erken haftalarda yapilan tahminler %20 yanilma payi ile yapiliyor
Ay ne guzeeel gobusun buyumus bende istiyorummm benimde buyusunaynen canım sıkısınca kasık agrısı yapıyo iç çamasırlarımın bıle boyunu buyuttum
annem hep derdi ki "kız evlat öz evlat" valla 2 oğlan 1 kızız babam hep keşke 3 de kız olsaydı derAmin canim sagol hepimizin inşallah. allah herkesin gönlüne gore versin kiz olmasini cok istiyordum
canım maşallah.. var mı fotoları bakalım :)Kızlar dr dan geliom kuzularimin biri fıldır fildirdi diğeri uyuyordu agzlarini açıp kapatiyodu çok şükür iyiler dr ense kalinliklarina ve burun kemikleride gayet iyi dedi yarın devlette tarama testim var onuda yaptiriyimmi ki
hemde ne bıcımo kadar büyüyor muuu
dogumdan sonra sutune baglı 90 bedene ulasırsın canımoo buuykmus baya masallah..ben 75 ı zor dolduruyordum smdı benımde sıkıyor cok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?