2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kılzar bebiş için en iyi ateş ölçer markası bilen var mı cinsiyet belirlene kadar en azından onu alayım diyorum

Allah onlara uzun omurler versin canim onemli olan hayırlı evlat olmasi aslinda

samsunda öldurulen doktor ıcın grev yapcaklarmıs bugun ve dun hıc bı doktor calısmamıs benım doktorumunda ta ayın 11 ıne boş gunu vardı mecbur kaldım eskı doktoruma gıtcem ayın 4 une randevu aldım
bende tip merkezine gittim gecen hafta bebisimi ozledim bakim dedim :)

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BİLGİN İÇİN ..KAHVALTILARDA NE İÇİYORSUNUZ BEN SADECE KAHVALTILARDA İÇİYORUM

Arkadasim bu konuya dikkat et bence. Annemde d e mir eksikligi oldugundan butun cocuklarindada demir eksikligi var.

Bende cok cay severim ama sabah kahvaltida icmiyorum artik. Etle yogurtu , yumurtayla sutu birlikte tuketme demirin emilini azaltiyor. Etle c vitami mesela portakal suyu , limonata ictiginde demirin emilimini artiriyor. Yesil mercinek gibi yogun demir iceren gidalar var.
Netten arastir biraz detaylar cok.

Kızlarr slm nasılsınız,

Bebekimi gönderiyorum baksanıza kız mi erkek mi :) çoOok meraklardayım :)

Eklentiler

• image.webp
    26 KB · Görüntüleme: 101
bu belirtilerin her ikisinide yaşıyorum Aman Allahım yoksa benim bi kız bi oğlan mı

Canim arkdaslarim 2 li testte 4boyutlu ultrasonla cektiren oldu mu ? Benimkisi oyle olacak insallah cok heycanliyim

Ayy inşallah canım bende diyorum niye geri geldi bu bulantı lar

Canım içini rahat tut herkes bir olmazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…