Teşekkür ederim canm da ikisininde aynı bmmkiler ikiznubu erkek nubuna benziyor
Hahhaha cok iyibu belirtilerin her ikisinide yaşıyorum Aman Allahım yoksa benim bi kız bi oğlan mı
Biri erkek ozaman banada öyle geldimesa54 .!.:Teşekkür ederim canm da ikisininde aynı bmmkiler ikiz
canim biz 14 haftaligiz belli mi nub bilmiyorum ama bakar misinNubu kiz canim.. hayirlisi ile gelsin :) ama tabi erken haftalarda yapilan tahminler %20 yanilma payi ile yapiliyor
yan dönmüş canım belli değilcanim biz 14 haftaligiz belli mi nub bilmiyorum ama bakar misin
doktor 2 hafta sonra söylerim dedi . daha sonra alt popodan acti görüntüsünü orda cikinti vardi pipi gibi. dedim erkek degil mi diye. dedi bencede erkek ama yinede kesin erkek demedi tahmin etti. bidahaki randevuda kesinlesir artikyan dönmüş canım belli değil
kesinlikle ilk fotodaki kız eminim
kaç haftandaydın gittiğinde. 11++ lardaysan yanılma çok büyük.. çünkü çıkıntı olarak görünen şey kıza dönünce içeri giriyor 12 den sonra..doktor 2 hafta sonra söylerim dedi . daha sonra alt popodan acti görüntüsünü orda cikinti vardi pipi gibi. dedim erkek degil mi diye. dedi bencede erkek ama yinede kesin erkek demedi tahmin etti. bidahaki randevuda kesinlesir artik
dündü randevum 13+3 bekliyordum 14 haftalik olmus canim. bende onu merak ediyorum ben cikinti gördüm doktorda erkege benziyor dedi burda ordaki gibi hemen söylemiyorlar galiba. bende düsündüm acaba 14. haftadan sonra da degisebilir mik
kaç haftandaydın gittiğinde. 11++ lardaysan yanılma çok büyük.. çünkü çıkıntı olarak görünen şey kıza dönünce içeri giriyor 12 den sonra..
Ben 15.haftama gırcem nerdeyse bana bile kesin demiyor.cıkıntıyı gördüğü hâlde.erkeğe bnzıyor ama kesin degıl dedı. :)dündü randevum 13+3 bekliyordum 14 haftalik olmus canim. bende onu merak ediyorum ben cikinti gördüm doktorda erkege benziyor dedi burda ordaki gibi hemen söylemiyorlar galiba. bende düsündüm acaba 14. haftadan sonra da degisebilir mi
İştah yönünden bende aynı durumdayım bir çare bulursan bana da haber ver canım ya dışardan söylesem bile YiyemiyoRum sırf bişileri açlıktan bulantım artmasın diye yiyorumkızlar, merhaba herkese..
yine iştahsız bir gün yaşıyorum. inanın hiç birşey yemek istemiyorum. napıcam bilemiyorum.. evde kendim yapamıyorum dışardanda söylemek istemiyorum hiçbir şey istemiyorum. sabah kahvaltıdan sonra mide gazım berbat ediyor beni. benim gibi iştahsız olanlar çözümünüz var mı?
Hadi ya dr geçen birini kız gibi demişti bu sefer gittiğimde iki erkek gibiler dedi bakalım kesin diyorsun artk hayırlısı ne cikicak COK SAGOLLL TEŞEKKÜR EDERİM CANMkesinlikle ilk fotodaki kız eminim
Biz ne zaman keyifli neşeli aşericez yaİştah bnmde öyle kızlar canm çekip yiyincede bulantidan ölüyorum
Duycaksin tabiikibende 4 unde gıtcem bakalm ıns olumlu seyler duyarım
ınsallah canım hayırlısıyla gorımde veletımıDuycaksin tabiiki
Senin diger veletlerden yeni havadisler yokmu :)ınsallah canım hayırlısıyla gorımde veletımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?