2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
yan dönmüş canım belli değil
doktor 2 hafta sonra söylerim dedi . daha sonra alt popodan acti görüntüsünü orda cikinti vardi pipi gibi. dedim erkek degil mi diye. dedi bencede erkek ama yinede kesin erkek demedi tahmin etti. bidahaki randevuda kesinlesir artik

k
doktor 2 hafta sonra söylerim dedi . daha sonra alt popodan acti görüntüsünü orda cikinti vardi pipi gibi. dedim erkek degil mi diye. dedi bencede erkek ama yinede kesin erkek demedi tahmin etti. bidahaki randevuda kesinlesir artik
kaç haftandaydın gittiğinde. 11++ lardaysan yanılma çok büyük.. çünkü çıkıntı olarak görünen şey kıza dönünce içeri giriyor 12 den sonra..

k

kaç haftandaydın gittiğinde. 11++ lardaysan yanılma çok büyük.. çünkü çıkıntı olarak görünen şey kıza dönünce içeri giriyor 12 den sonra..
dündü randevum 13+3 bekliyordum 14 haftalik olmus canim. bende onu merak ediyorum ben cikinti gördüm doktorda erkege benziyor dedi burda ordaki gibi hemen söylemiyorlar galiba. bende düsündüm acaba 14. haftadan sonra da degisebilir mi

Ben 15.haftama gırcem nerdeyse bana bile kesin demiyor.cıkıntıyı gördüğü hâlde.erkeğe bnzıyor ama kesin degıl dedı. :)

İştah yönünden bende aynı durumdayım bir çare bulursan bana da haber ver canım ya dışardan söylesem bile YiyemiyoRum sırf bişileri açlıktan bulantım artmasın diye yiyorum

Selam kizlaaar:) nasilsinizz görüşmeyeliii? Hamilelik günlüğü ve bebeğim diye bi günlük aldimmm doldurmaya başladım. . Aklıma gelmeyen birsürü şey var içinde not edilecek hatırlanması gereken. Daha cinsiyetimiz belli olmadığı için zor buldum bunlariiii

Eklentiler

• 1433273362321-225885690.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…