2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Nerden aldın canım

kizlar neden bana cevap yazmiyorsunuz...size fazla katilamadigim icinmi dislanmam (( kucuk cocugum var hep katilamiyorum..ama ilginizi beklerdim (( cok uzuldum
Canim benim katilmadigindan degil bende hep burdayim dünden bu yana kaç kere yazdim bana da cvp veren olmadi

Ben cok anlamiyirum canim cinsiyet tahmininden resimde belli degil çok zaten
Canim mesajin arada kaynamis sadece

aaa bakalım bişey dicek mi cinsiyet için, bnm de büyük ihtimal haftaya perşembe olucak ikili. tetanos için bana da sağlık ocağından aynı şeyi söylediler, ben doktoruma danıştım, o da dedi ki bu aşıyı kırsalda yaşayanlara öneriyoruz genelde, istersen yaptır için rahat edecekse ama bence gerek yok dedi. gebe bir arkadaşım yaptırmış, 1 kerelik bi iğne değilmiş ki o, 3 defada yapılıyormuş, ve inanılmaz yakıyormuş ayrıca kola tavsiyen için sana da çok teşekkürler, şu anda siftahı yapıyorum.
ilk yudum size gelsin kızlar, siz demeseniz hayatta içmezdim
hayır bişey değil vücudumda kola logosu lekesi çıkcak sandım bi ara

güzel tavsiye tişikkirlir osmanlı şerbeti tarzı bişey yapmayı planlıyorum ben de ilk fırsatta deniycem, elma tarçın vs bekletip soğutup içicem

doktorunun dedigi seyleri ben de nette okudum canim, zaten igneden cok tirsarim insallah dr.um da gerek yok der :))
afiyet olsun da cok da abartma haa... haftaya kadar kola icmek yok

ben de nette blog acmistim 2 gun yazdim biraktim
yazmaya baslayinca cok uzun yaziyorum, kopamiyorum ama defter olmasi iyi en azindan sinirli sayfa var :))

bu da bir metot tabi tişikkirlir, dozu ayarlamam gerektiğinde deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…