Nerden aldın canımSelam kizlaaar:) nasilsinizz görüşmeyeliii? Hamilelik günlüğü ve bebeğim diye bi günlük aldimmm doldurmaya başladım. . Aklıma gelmeyen birsürü şey var içinde not edilecek hatırlanması gereken. Daha cinsiyetimiz belli olmadığı için zor buldum bunlariiii
Canim benim katilmadigindan degil bende hep burdayim dünden bu yana kaç kere yazdim bana da cvp veren olmadikizlar neden bana cevap yazmiyorsunuz...size fazla katilamadigim icinmi dislanmam (( kucuk cocugum var hep katilamiyorum..ama ilginizi beklerdim (( cok uzuldum
Ne yazmıştın canım ben yakalayamamışım yoksa neden cevap vermeyelimkizlar neden bana cevap yazmiyorsunuz...size fazla katilamadigim icinmi dislanmam (( kucuk cocugum var hep katilamiyorum..ama ilginizi beklerdim (( cok uzuldum
ben ultrason resmi paylasmisdim nuba bakilmsi icin, sen anlarmisin?Ne yazmıştın canım ben yakalayamamışım yoksa neden cevap vermeyelim
ay hamilelikdenmidir artik her kesden kuser oldum ((((Canim benim katilmadigindan degil bende hep burdayim dünden bu yana kaç kere yazdim bana da cvp veren olmadi
Yok canım ben anlamıyorum bak demek ondan cevap yazmamışım gördün müben ultrason resmi paylasmisdim nuba bakilmsi icin, sen anlarmisin?
insalllah yazar ama onceki sayfalarda kaldi zor artik (((( hayr olsunYok canım ben anlamıyorum bak demek ondan cevap yazmamışım gördün münub dan anlayan az kişi var ondan daha cevap almamışsındır canım zonox anlıyordu hatırladığım kadarıyla o görürse yorum yapacaktır
Ben cok anlamiyirum canim cinsiyet tahmininden resimde belli degil çok zatennihayet55, post: 41227608, member: 432162"]Kizlar bakarmisiniz. Doktor 11hafta 1gunluk diyor ama ben yumurtlama günümü bildiyim için 12hafta 2gunluk die hesapladim hep. Resme bakarmisiniz kimdir sizcə bu çocuk?? Doktor tahmin bilə yapmadiEki Görüntüle 1547099
soda içiyorum ben de her gün 1 tane ama illa o tadı arıyo dilim damağım, o yüzden dün akşam sade ve limonluyu karıştırıp içtimSade soda :) ben her aksam bi tane içiyrm :)
Tekrar paylaşırsın canım zonox a yaz ki görsün belki bi tahmini olurinsalllah yazar ama onceki sayfalarda kaldi zor artik (((( hayr olsun
aaa bakalım bişey dicek mi cinsiyet için, bnm de büyük ihtimal haftaya perşembe olucak ikili. tetanos için bana da sağlık ocağından aynı şeyi söylediler, ben doktoruma danıştım, o da dedi ki bu aşıyı kırsalda yaşayanlara öneriyoruz genelde, istersen yaptır için rahat edecekse ama bence gerek yok dedi. gebe bir arkadaşım yaptırmış, 1 kerelik bi iğne değilmiş ki o, 3 defada yapılıyormuş, ve inanılmaz yakıyormuşuyumafn once bi okuym dedim rutin haline getirdim bunu dacanim ben prsmbe gtcem ikili testimin sonucu icin bi de dr.ma sorcam tetanoz asisini da... saglik ocagndaki hemsire dr.na da danis istersen dedi de... ayrica doktorum gunde 1 bardk kola iceblrsn demsti bana... haydi ii gec.. uyku zamani...
eneem şansa bak kığıızof kızlar moralım cok bozuldu yarın bebegımı gorcem dıye sevınırken samsunda öldurulen doktor ıcın butun doktorlar grevdelermıs doktorunda boş gunu ta ayın 11 ıne
güzel tavsiye tişikkirlirBenim düşüncem icmemen gerektiğiicinde bir sürü bilmedigimiz yabanci madde artı asit var cok canin cektiyse bi kahve fincani yada bi yudum ic ama ben limonatami evde yapiyorum ondada katki maddesi var diye hosaf seversen hosaf yapabilirsin siselere koyup dolapta buz gibi hararetini keser benim düşüncem sen bilirsin
aaa bakalım bişey dicek mi cinsiyet için, bnm de büyük ihtimal haftaya perşembe olucak ikili. tetanos için bana da sağlık ocağından aynı şeyi söylediler, ben doktoruma danıştım, o da dedi ki bu aşıyı kırsalda yaşayanlara öneriyoruz genelde, istersen yaptır için rahat edecekse ama bence gerek yok dedi. gebe bir arkadaşım yaptırmış, 1 kerelik bi iğne değilmiş ki o, 3 defada yapılıyormuş, ve inanılmaz yakıyormuşayrıca kola tavsiyen için sana da çok teşekkürler, şu anda siftahı yapıyorum.
ilk yudum size gelsin kızlar, siz demeseniz hayatta içmezdim
hayır bişey değil vücudumda kola logosu lekesi çıkcak sandım bi ara
oburlerı basımn belası koca plazma tvnın camını catlatmıslarSenin diger veletlerden yeni havadisler yokmu :)
sağol leylambence dozunda içersen bir sorun olmaz benim doktorum kalbini ferah tut diyor allah bilir bilmeden nelere maruz kalıyoruz iç gitsin
Selam kizlaaar:) nasilsinizz görüşmeyeliii? Hamilelik günlüğü ve bebeğim diye bi günlük aldimmm doldurmaya başladım. . Aklıma gelmeyen birsürü şey var içinde not edilecek hatırlanması gereken. Daha cinsiyetimiz belli olmadığı için zor buldum bunlariiii
haklısın cnm dikkatli tüketirim merak etmeÇok içmeyin yaa şeker oranı çok yüksek bebislerede yazikk
bu da bir metot tabi tişikkirlir, dozu ayarlamam gerektiğinde deniycemZararlı zaten. İçinde yüksek miktarda kafein ve şeker var. Ben sizin yerinizde olsam çok canım istediğinde ki genelde susuz kalınan zamanlarda oluyor, bolca soğuk suyu kafama dikerdim. Mide zaten suyla dolu olunca sıvı hiç bir gıda cazip gelmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?