Canm bnm bu dördüncü kez resim koyusum denk gelince cvp verdi arkadaş bu kadar takıntı yapma kendine buradaki herkes hamile ve herkesin kendine göre sorunları var para verip dr a gidiyoruz o bile nazlaniyo söylemeyeay hamilelikdenmidir artik her kesden kuser oldum ((((
tamam patrondoktorunun dedigi seyleri ben de nette okudum canim, zaten igneden cok tirsarim insallah dr.um da gerek yok der :))
afiyet olsun da cok da abartma haa... haftaya kadar kola icmek yok
kizlar neden bana cevap yazmiyorsunuz...size fazla katilamadigim icinmi dislanmam (( kucuk cocugum var hep katilamiyorum..ama ilginizi beklerdim (( cok uzuldum
Sizden sonra bnde içtim bitane zaten bn kaldigimdan beri çok dikkat ediodum dün gece canm çektiydihaklısın cnm dikkatli tüketirim merak etme
ahhahahSizden sonra bnde içtim bitane zaten bn kaldigimdan beri çok dikkat ediodum dün gece canm çektiydibu gece içtim
Canm bnm bu dördüncü kez resim koyusum denk gelince cvp verdi arkadaş bu kadar takıntı yapma kendine buradaki herkes hamile ve herkesin kendine göre sorunları var para verip dr a gidiyoruz o bile nazlaniyo söylemeye
Canm benmkiler ikiz dr aralığı gormezsin dedi erken doğum riski olduğu için 37.haftaya kadar ancak duruyorlarmis sanırım bn senden önce olurum herhalde nasip hayırlısı tarihlerimiz aynıolaganustu bi durum olmazsa senle ayni gun dogurcaz bebisleri sanirsamo dikkatimi cekti de
pipilimi kız o benmı yanlıs gordumBenim bebekimi
Yapınca tarif verir misin ben cok severim serbet.cappy nin ramazan serbetinin hastasıyımgüzel tavsiye tişikkirlirosmanlı şerbeti tarzı bişey yapmayı planlıyorum ben de ilk fırsatta deniycem, elma tarçın vs bekletip soğutup içicem
erkek benceBenim bebekimi
benim sata gore 13 arti 1 de soyledi ayrintilida. bir haftada ondeymis erkek kesin. yanilmasini isterdim iki oglum var. saglikla gelsinler tabi once ama gönül olmayani istiyordündü randevum 13+3 bekliyordum 14 haftalik olmus canim. bende onu merak ediyorum ben cikinti gördüm doktorda erkege benziyor dedi burda ordaki gibi hemen söylemiyorlar galiba. bende düsündüm acaba 14. haftadan sonra da degisebilir mi
haklısın canım. benim erken dogan bebegim de erkekti. simdi dahan topik yeni. dogumlar yaklassin gör:)) herkes dogum zamani annesini isteyecek yaninda:) ben eşimle dis kapinin mandali 3 oglan anasi olarak:))Olsun canim saglikla dogsunlar kiz erkek farketmez.bende icten ice kiz istiyodum,uzulmiyeyim diye cinsiyeti bile ogrenmek istemiyordum.ense kalin cikinca olsunda ne olursa olsun demeye basladim.sanirim bu bana Allahin bi uyarisiydi
canim metpamid üç tane iciyorumBende zofrani denedim ama ise yaramadi yarin dr.a gitcem emedur iciliyorsa onu isticem normal zamanda bende ise yariyordu o sen hangi ilaci kullaniyorsun canım
kizlar neden bana cevap yazmiyorsunuz...size fazla katilamadigim icinmi dislanmam (( kucuk cocugum var hep katilamiyorum..ama ilginizi beklerdim (( cok uzuldum
ben ultrason resmi paylasmisdim nuba bakilmsi icin, sen anlarmisin?
Kızlar gunaydinlar.dün doktor bana elevit , ve gynoferon diye iki ilaç verdi. Geçenlerde okuduğumda elevitte domuz katkısı varmış. Doğru mu bu ? Kullananiz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?