2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydın tatlı anneler... Bizim 2 haftalık bekleyişimiz geçti kendi doktorumuza kontrolümüz var bugün umarım her şey yolundadır. Fındığımı göreceğim için çok heyecanlıyım. İkili test içinde randevu verir sanırım

Bikaç arkadaş daha aynı seyı soyledı Elevıtte domuz ürünü var die, hatta prospektüsünde açıkça yazıyomu sanrm Benm doktorum sadece gynoferon verdi, onu kullanıyorum.
Kullansam mi kullanmasam mi karar veremedim. Gynoferon demir hapı diğeri de vitamin. Biraz tedirgin oldum.

Kullansam mi kullanmasam mi karar veremedim. Gynoferon demir hapı diğeri de vitamin. Biraz tedirgin oldum.
DOKTOR KULLANMANDA SIKINTI GÖRSEYDİ VERMEZDİ SEN KALBİNİ BOZMA BEBİŞE ŞİFA OLSUN DİYE İÇ BENCE BU ARADA KANAMAN İÇİN DOKTOR NE DEDİ İYİMİSİN

Iki li test sonucunda kan testini alan oldu mu. Benim kan sonuclarim 10 gün sonra çıkacak. Benim Ense ve burun kemiği 1 mm çıktı. Kan testi nasıl çıkar bilmiyorum çok heyecanlıyım.

DOKTOR KULLANMANDA SIKINTI GÖRSEYDİ VERMEZDİ SEN KALBİNİ BOZMA BEBİŞE ŞİFA OLSUN DİYE İÇ BENCE BU ARADA KANAMAN İÇİN DOKTOR NE DEDİ İYİMİSİN
Canım iyiyim şükür kasik ağrin yoksa bi sıkıntı olmaz dedi. Idrar yollarında enfeksiyon varsa ondan dolayı gelmiş olabilir dedi. Zaten yanma vardı. Onun içinde bol su iç dedi

Canım iyiyim şükür kasik ağrin yoksa bi sıkıntı olmaz dedi. Idrar yollarında enfeksiyon varsa ondan dolayı gelmiş olabilir dedi. Zaten yanma vardı. Onun içinde bol su iç dedi
aynı sorunu ben çocukluğumdan beri yaşıyorum çok su işe yarıyor ayaklarını sıcak tut ayaklar üşüyünce de oluyor çok geçmiş olsun

Benm gynoferro sanol hapının kutusu üzerinde Demir+Folik asit+B12 Vitamin yaziyo. Elevit kullanmak istemiyosan doktoruna danısarak benm aldıgım haptan kullanmaya basla ıstersen Belkı "tamam o da olabılır" der doktorun

yan dönmüş canım belli değil
canim merhaba. burda arkadaslar isin uzmani seni gsoterdler.hadi doktorum kafadan catlak cikdi bes saniye ultrason bakib hic bir bilgi vermedi, artik ultrason resmi ellerinden oper bi bak ya ))) bak bakalim cinsi ne ola bilir bu veledin )) tesekkurler . 12 haftalik gebelik

Benm gynoferro sanol hapının kutusu üzerinde Demir+Folik asit+B12 Vitamin yaziyo. Elevit kullanmak istemiyosan doktoruna danısarak benm aldıgım haptan kullanmaya basla ıstersen Belkı "tamam o da olabılır" der doktorun
Doktorumu ariyim ozaman. Bu vitamin hapları da ayda 2 kilo aldiriyormus duyduğuma göre inş çok almayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…