- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Günaydın annecikler sağlıklı bir gün olsun
soda içiyorum ben de her gün 1 tane ama illa o tadı arıyo dilim damağım, o yüzden dün akşam sade ve limonluyu karıştırıp içtim
oburlerı basımn belası koca plazma tvnın camını catlatmıslar
Inanmiyoruuuuummmmmmmmmmmm kiz bebis dogunca 200 m yakinina alma he neolur.ne olmazoburlerı basımn belası koca plazma tvnın camını catlatmıslar
Benim bebekimi
GÜNAYDINGünaydın annecikler sağlıklı bir gün olsun
Kullansam mi kullanmasam mi karar veremedim. Gynoferon demir hapı diğeri de vitamin. Biraz tedirgin oldum.Bikaç arkadaş daha aynı seyı soyledı Elevıtte domuz ürünü var die, hatta prospektüsünde açıkça yazıyomu sanrm Benm doktorum sadece gynoferon verdi, onu kullanıyorum.
DOKTOR KULLANMANDA SIKINTI GÖRSEYDİ VERMEZDİ SEN KALBİNİ BOZMA BEBİŞE ŞİFA OLSUN DİYE İÇ BENCE BU ARADA KANAMAN İÇİN DOKTOR NE DEDİ İYİMİSİNKullansam mi kullanmasam mi karar veremedim. Gynoferon demir hapı diğeri de vitamin. Biraz tedirgin oldum.
BUGÜN ALICAM UMARIM İYİ ÇIKAR HEPİMİZİNKİIki li test sonucunda kan testini alan oldu mu. Benim kan sonuclarim 10 gün sonra çıkacak. Benim Ense ve burun kemiği 1 mm çıktı. Kan testi nasıl çıkar bilmiyorum çok heyecanlıyım.
Canım iyiyim şükür kasik ağrin yoksa bi sıkıntı olmaz dedi. Idrar yollarında enfeksiyon varsa ondan dolayı gelmiş olabilir dedi. Zaten yanma vardı. Onun içinde bol su iç dediDOKTOR KULLANMANDA SIKINTI GÖRSEYDİ VERMEZDİ SEN KALBİNİ BOZMA BEBİŞE ŞİFA OLSUN DİYE İÇ BENCE BU ARADA KANAMAN İÇİN DOKTOR NE DEDİ İYİMİSİN
Inşallah canım haberlerini bekliyorum.BUGÜN ALICAM UMARIM İYİ ÇIKAR HEPİMİZİNKİ
Günaydın canımGünaydın kızlar mutlu sabahlar
aynı sorunu ben çocukluğumdan beri yaşıyorum çok su işe yarıyor ayaklarını sıcak tut ayaklar üşüyünce de oluyor çok geçmiş olsunCanım iyiyim şükür kasik ağrin yoksa bi sıkıntı olmaz dedi. Idrar yollarında enfeksiyon varsa ondan dolayı gelmiş olabilir dedi. Zaten yanma vardı. Onun içinde bol su iç dedi
Maşallah büyümüş bebişin demek ki benim bebişte bu kadar olmuş ay yerim ben bu bebisleriBenim bebekimi
Kullansam mi kullanmasam mi karar veremedim. Gynoferon demir hapı diğeri de vitamin. Biraz tedirgin oldum.
canim merhaba. burda arkadaslar isin uzmani seni gsoterdler.hadi doktorum kafadan catlak cikdi bes saniye ultrason bakib hic bir bilgi vermedi, artik ultrason resmi ellerinden oper bi bak ya ))) bak bakalim cinsi ne ola bilir bu veledin )) tesekkurler . 12 haftalik gebelikyan dönmüş canım belli değil
Doktorumu ariyim ozaman. Bu vitamin hapları da ayda 2 kilo aldiriyormus duyduğuma göreBenm gynoferro sanol hapının kutusu üzerinde Demir+Folik asit+B12 Vitamin yaziyo. Elevit kullanmak istemiyosan doktoruna danısarak benm aldıgım haptan kullanmaya basla ıstersen Belkı "tamam o da olabılır" der doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?