2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
yok canım uzman fln değilim ama yorum yapayım.. nub yok öncelikle. zaten net değil foto. skull teorisine göre erkek diyebilirim ama kesinlikle net değilim. çok öpüyorum..

kızlar günaydın
buda benim miniğim
haftasonu gittik ikili testimizi yaptırdık
bize el - ayak hareketleri yptı ne gösteriler yaptı maşallah :)
doktor sanki kız gibi ama daha erken dedi

Eklentiler

• Fotoğraf0942.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 107
yok canım uzman fln değilim ama yorum yapayım.. nub yok öncelikle. zaten net değil foto. skull teorisine göre erkek diyebilirim ama kesinlikle net değilim. çok öpüyorum..
tesekkur ederim canim cevabin icin.skull teorisinden nasil anladiniz biraz anlatirmisniz ))

Hadi ya dr geçen birini kız gibi demişti bu sefer gittiğimde iki erkek gibiler dedi bakalım kesin diyorsun artk hayırlısı ne cikicak COK SAGOLLL TEŞEKKÜR EDERİM CANM

valla kız başka sitelerede koy aynı yorum gelir sağlıkla gelsinler inşallah. ne büyük şans ve mutluluk nazar değmesin inşallah. umarım diğeride erkektir

İştah yönünden bende aynı durumdayım bir çare bulursan bana da haber ver canım ya dışardan söylesem bile YiyemiyoRum sırf bişileri açlıktan bulantım artmasın diye yiyorum
ahhh ahhh yeminle dediğin gibi sırf mide bulantım artmasın diye yiyorum oda peynir ekmek.. bir ara durmuştu bulantım şimdi yine devam.. naneli şeker iyi geliyor canım bilgin olsun

zonox canım nubu anlayabilmek için kacinci hafta ultrason resmi gerekiyor.ona gore bende resim koyayim sonra

kızlar,dün işten eve 30 dk yürüdüm 1 saat pazara çıktım ve sonra da dut topladım 20 dk şu an yorgunluktan ölücem..

kızlarrrr ibrahim saraçoğlu nun videosunu izledim vücut çatlağı için badem yağı kullanın diyor ancak kalsiyumunuz eksikse yağda etkili olmaz diyor kalsiyum vücudun çatlamasını engelliyormuş

Gunaydinnn annislerr bugün ikili teste gitcem ama dün gerçi dr um ultrasonda baktı baya detaylı burun ve ense için ve ikizler icin çok yeterli bi sonuç cikmiyo zaten dedi ama yağmurda şakir şakır yagiyo Napsam gitsemmi

işini şansa bırakma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…