Su içmiyorum doğru düzgün bir kac damla limon sıkıp öyle içmeyi denicem :))aynı sorunu ben çocukluğumdan beri yaşıyorum çok su işe yarıyor ayaklarını sıcak tut ayaklar üşüyünce de oluyor çok geçmiş olsun
yok canım uzman fln değilimcanim merhaba. burda arkadaslar isin uzmani seni gsoterdler.hadi doktorum kafadan catlak cikdi bes saniye ultrason bakib hic bir bilgi vermedi, artik ultrason resmi ellerinden oper bi bak ya ))) bak bakalim cinsi ne ola bilir bu veledin )) tesekkurler . 12 haftalik gebelik Eki Görüntüle 1547444
tesekkur ederim canim cevabin icin.skull teorisinden nasil anladiniz biraz anlatirmisniz ))yok canım uzman fln değilimama yorum yapayım.. nub yok öncelikle. zaten net değil foto. skull teorisine göre erkek diyebilirim ama kesinlikle net değilim. çok öpüyorum..
Hadi ya dr geçen birini kız gibi demişti bu sefer gittiğimde iki erkek gibiler dedi bakalım kesin diyorsun artk hayırlısı ne cikicak COK SAGOLLL TEŞEKKÜR EDERİM CANM
ahhh ahhh yeminle dediğin gibi sırf mide bulantım artmasın diye yiyorum oda peynir ekmek.. bir ara durmuştu bulantım şimdi yine devam.. naneli şeker iyi geliyor canım bilgin olsunİştah yönünden bende aynı durumdayım bir çare bulursan bana da haber ver canım ya dışardan söylesem bile YiyemiyoRum sırf bişileri açlıktan bulantım artmasın diye yiyorum
tesekkur ederim canim cevabin icin.skull teorisinden nasil anladiniz biraz anlatirmisniz ))
Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin canm insallahvalla kız başka sitelerede koy aynı yorum gelirsağlıkla gelsinler inşallah. ne büyük şans ve mutluluk nazar değmesin inşallah. umarım diğeride erkektir
valla canım sen koy bakalım.. bilemiyorum hangsinde ne çıkarzonox canım nubu anlayabilmek için kacinci hafta ultrason resmi gerekiyor.ona gore bende resim koyayim sonra
işini şansa bırakma canım.Gunaydinnn annislerr bugün ikili teste gitcem ama dün gerçi dr um ultrasonda baktı baya detaylı burun ve ense için ve ikizler icin çok yeterli bi sonuç cikmiyo zaten dedi ama yağmurda şakir şakır yagiyo Napsam gitsemmi
Kullansam mi kullanmasam mi karar veremedim. Gynoferon demir hapı diğeri de vitamin. Biraz tedirgin oldum.
Doktorumu ariyim ozaman. Bu vitamin hapları da ayda 2 kilo aldiriyormus duyduğuma göreinş çok almayız
Gunaydinnn annislerr bugün ikili teste gitcem ama dün gerçi dr um ultrasonda baktı baya detaylı burun ve ense için ve ikizler icin çok yeterli bi sonuç cikmiyo zaten dedi ama yağmurda şakir şakır yagiyo Napsam gitsemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?