- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Arkadaşlar 2li test sonuçlarını simdi gösterdim doktor a çok şükür birşey çıkmadı 3 hafta sonra 3lu test için cagirdi
Benım iştah çok arttı. Fazlasını da alırsak napalım sağlıklı dogsunlarda veririz bi şekilde.İştah açtırıp çok yemezsek fazla kilo almayız merak etme. Normal gebelik kılolarını mecbur alıcaz ztn, kaçış yok :)
Hayırlı akşamlar kızlar ya benim Sol kasığıma ara ara bişey saplaniyor. Sizde de oluyo mu
Benım iştah çok arttı. Fazlasını da alırsak napalım sağlıklı dogsunlarda veririz bi şekilde.
evet canım bende şok oldum bukadar beklemiyordum seninkide bukadar olmuştur tabi Rabbim onları bize bağışlasın kavuşalım çabucak inşallahMaşallah büyümüş bebişin demek ki benim bebişte bu kadar olmuş ay yerim ben bu bebisleri
Ahahahhah vala bizede pipili gibi geldi bariz erkek görünüyor kafa kısmı aynı babasıpipilimi kız o benmı yanlıs gordum
canım aynısı bana oluyordu doktorum magnezyum eksikliğinden dedi içtiğimiz vitaminlerdeki magnezyum eksiği tamamlamıyor bu yüzden muz tüketebilirsin kramp ve ağrıları ortadan kaldırıyor ben muzlu süt yapıp tüketiyorum ama 2 tane muz yeterli bir gündeGunaydin kizlarr.
Dun gece cok kotu gaz sancisi gibi tek tarafli sancim oldu sabaha kadar doktora gitttim hemen sabah cok korktum.ama biseyi yokmus tontisin cok sukur. Kas agrisi olabilir dedi. Bide buyuk ihtimal kiz dedi :) :)
gunaydınnnGünaydın kızlar mutlu sabahlar
Baba şimdiden gaza gelmiştir babasinin oğlu diyeAhahahhah vala bizede pipili gibi geldi bariz erkek görünüyor kafa kısmı aynı babası
Popymam diye bi site var ordan aldım cnmm.. kusura bakma dün uyuyakalmisim gormedimmNerden aldın canım
Benimde olur canım aynı şekilde benim doktorda normal dedi ..birde benim bel ağrılarım çok fazla oluyor sürekli uyanıyorum geceleriGunaydin kizlarr.
Dun gece cok kotu gaz sancisi gibi tek tarafli sancim oldu sabaha kadar doktora gitttim hemen sabah cok korktum.ama biseyi yokmus tontisin cok sukur. Kas agrisi olabilir dedi. Bide buyuk ihtimal kiz dedi :) :)
Bu defterde kaydetmek gereken önemli günler sayılar falan var. Unutacagimiz ama ilerde çok lazım olacak şeyler. .ben de nette blog acmistim 2 gun yazdim biraktim
yazmaya baslayinca cok uzun yaziyorum, kopamiyorumama defter olmasi iyi en azindan sinirli sayfa var :))
ya benim dr.um 3lü yapmıcaz 4 lü daha güvenli sadece onu yapsak yeterli dedi ne farkları var acaba benim gibi 3lü yaptırmayacak var mıArkadaşlar 2li test sonuçlarını simdi gösterdim doktor a çok şükür birşey çıkmadı 3 hafta sonra 3lu test için cagirdi
Hadi yaa sagol canimm. Bana da vitamin eksikliginden olabilir dedi decavit verdi.ama muzu bilmiyodum yiyeyim hergun bari.normalde hic olmazdi butun gece surunce korktumm.canım aynısı bana oluyordu doktorum magnezyum eksikliğinden dedi içtiğimiz vitaminlerdeki magnezyum eksiği tamamlamıyor bu yüzden muz tüketebilirsin kramp ve ağrıları ortadan kaldırıyor ben muzlu süt yapıp tüketiyorum ama 2 tane muz yeterli bir günde
Aynen valla dun gece hic uyutmadi beni agri ayaklarima kadar vurdu bende o yuzden korktum..napalim saglikli olsunlar cekcez bu agrilari ilerde daha da articak gobus buyuyunce.Benimde olur canım aynı şekilde benim doktorda normal dedi ..birde benim bel ağrılarım çok fazla oluyor sürekli uyanıyorum geceleridaha çok erken acayip gozum korktu gelecek aylardan ...
Hosgeldin canim hayirli olsunnn.Merhaba yeni katıldım aranıza 2. Bebeğimi bekliyorum heyecanla
Ben 2 li yaptirip 3lu yaptirmayi dusunmuyorum canim doktorumda ikili yeter dyo Allahin izniyle bsey cikmazsa.yasi 35 olanlarda istyolarmis galiba 2li iyi olsa bile.ya benim dr.um 3lü yapmıcaz 4 lü daha güvenli sadece onu yapsak yeterli dedi ne farkları var acaba benim gibi 3lü yaptırmayacak var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?