2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gunaydin kizlarr.
Dun gece cok kotu gaz sancisi gibi tek tarafli sancim oldu sabaha kadar doktora gitttim hemen sabah cok korktum.ama biseyi yokmus tontisin cok sukur. Kas agrisi olabilir dedi. Bide buyuk ihtimal kiz dedi :) :)

Hayırlı akşamlar kızlar ya benim Sol kasığıma ara ara bişey saplaniyor. Sizde de oluyo mu

Canim benimde sabaha kadar dun gece kasigima bicak saplanir gibi oldu hic uyumadim korkudan doktra gittim biseyi yokmus cok sukur.kas agrisidir dedi.merak etme normalmis ki benimki baya siddetliydi

Gunaydin kizlarr.
Dun gece cok kotu gaz sancisi gibi tek tarafli sancim oldu sabaha kadar doktora gitttim hemen sabah cok korktum.ama biseyi yokmus tontisin cok sukur. Kas agrisi olabilir dedi. Bide buyuk ihtimal kiz dedi :) :)
canım aynısı bana oluyordu doktorum magnezyum eksikliğinden dedi içtiğimiz vitaminlerdeki magnezyum eksiği tamamlamıyor bu yüzden muz tüketebilirsin kramp ve ağrıları ortadan kaldırıyor ben muzlu süt yapıp tüketiyorum ama 2 tane muz yeterli bir günde

Günaydın tatlı aralık anneleri... formu sürekli takip edemiyorum işten dolayı ara ara giriyorum ...umarım herşey yolundadırbebişler iyidirr... Biz iki hafta sonra ikili teste gircez ben acayip merak ediyorum umarım herşey yolundadır... Bide cinsiyetimizi merak ediyorum... nub teorisine sardım ultrason fotosuna bakıp duruyorum :)) bişey anlıyorum diyemicemm... Nub teorisine göre tahmin edip tutan varmı aranızda ...

Gunaydin kizlarr.
Benimde olur canım aynı şekilde benim doktorda normal dedi ..birde benim bel ağrılarım çok fazla oluyor sürekli uyanıyorum geceleri daha çok erken acayip gozum korktu gelecek aylardan ...

Hadi yaa sagol canimm. Bana da vitamin eksikliginden olabilir dedi decavit verdi.ama muzu bilmiyodum yiyeyim hergun bari.normalde hic olmazdi butun gece surunce korktumm.

Benimde olur canım aynı şekilde benim doktorda normal dedi ..birde benim bel ağrılarım çok fazla oluyor sürekli uyanıyorum geceleri daha çok erken acayip gozum korktu gelecek aylardan ...
Aynen valla dun gece hic uyutmadi beni agri ayaklarima kadar vurdu bende o yuzden korktum..napalim saglikli olsunlar cekcez bu agrilari ilerde daha da articak gobus buyuyunce.

ya benim dr.um 3lü yapmıcaz 4 lü daha güvenli sadece onu yapsak yeterli dedi ne farkları var acaba benim gibi 3lü yaptırmayacak var mı
Ben 2 li yaptirip 3lu yaptirmayi dusunmuyorum canim doktorumda ikili yeter dyo Allahin izniyle bsey cikmazsa.yasi 35 olanlarda istyolarmis galiba 2li iyi olsa bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…