BBaba şimdiden gaza gelmiştir babasinin oğlu diye
baba kız istiyodu ya hemde aşırı ama sağlıklı olsunda ilk çocukta cinsiyet önemli değilBaba şimdiden gaza gelmiştir babasinin oğlu diye
hoşgeldin canım, hayırlı olsun sağlıkla al kucağına bebeğini... bende 2. bebeğimi bekliyorum bu aradaMerhaba yeni katıldım aranıza 2. Bebeğimi bekliyorum heyecanla
Benimde olur canım aynı şekilde benim doktorda normal dedi ..birde benim bel ağrılarım çok fazla oluyor sürekli uyanıyorum geceleridaha çok erken acayip gozum korktu gelecek aylardan ...
Merhaba yeni katıldım aranıza 2. Bebeğimi bekliyorum heyecanla
bişey sorabilirmiyim canım sana, bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin sanırım hayırlı uğurlu olsun... sağlıkla gelsin oğluşun ... seninle aynı haftalardayız tam olarak nezaman öğrendin cinsiyetini? ben geçen cumartesi gittim söylemedi haftaya cumartesi tekrar gidicem ozaman söyler herhalde :) ilkinde 15-16 haftalarda söylemişti doktor yanlış hatırlamıyorsam..B
baba kız istiyodu ya hemde aşırı ama sağlıklı olsunda ilk çocukta cinsiyet önemli değil
canım fıtık teşhisi konulmadı yani hiç bel rahatsızlığım olmaz ama bilemedim, doktora sordum normal dedi ... ilk bebeğimdede bel ağrılarım olmuştu hatırlıyorum...Fıtık var mı canım belinde?
tabii ki veririmYapınca tarif verir misin ben cok severim serbet.cappy nin ramazan serbetinin hastasıyım
huhhuuuuu babyOzaman sana taze sıkılmış portakal suyu ve soda karışımı içmeni tavsiye edeyim. Al sana schweppes :)
kız senin pipili görmen normal demipipilimi kız o benmı yanlıs gordum
Normalmis canim benimde oyleydi doktor normal dedi rahim kaslari buyuyomus.bir de burdan arkadas magnezyum eksikliginden de olur dedi muz yicekmissinn.evham yapma canim.kızlar adet olacakmış gibi hissediyorum sabahtan beri, sol kasığımda da hafif ağrı var, bel ağrısıda yaşıyorum ara ara. evham yapmak istemiyorum ama 11. hafta için normal midir? Herşey de doktoru aramak ta istemiyorum. Haftaya ikili test için randevumuz kısmetse.
canım fıtık teşhisi konulmadı yani hiç bel rahatsızlığım olmaz ama bilemedim, doktora sordum normal dedi ... ilk bebeğimdede bel ağrılarım olmuştu hatırlıyorum...
huhhuuuuu babyne cevherler varmış burada böyle, Aralık annelerine bak seeen ayran-soda da müthiş ferahlatıcı ve inanılmaz faydalı bi içecek. bayılıyorum ama cnm tatlı çekince de porta-soda deniycem sağol
O dogumevi doktorunu varyaa gerizekali yaa ikizlerde kokulu test yapilmiyomus sinirdennnn ölüyorum yapmıyoruz yanlış sonuç veriyo dedi dr ense kalinliklari da 1.2mm gayet iyiler dedi uyuzz yaa baştan soylesene bu yağmurda bi saatlik yol teptim
bende var fıtık 2-3 gündür çoğaldı bel ağrılarım bu arada benim bi anda acayip göbeğim çıktı kızlar bildiğiniz bebiş göbeğiFıtık var mı canım belinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?