2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
B

baba kız istiyodu ya hemde aşırı ama sağlıklı olsunda ilk çocukta cinsiyet önemli değil
bişey sorabilirmiyim canım sana, bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin sanırım hayırlı uğurlu olsun... sağlıkla gelsin oğluşun ... seninle aynı haftalardayız tam olarak nezaman öğrendin cinsiyetini? ben geçen cumartesi gittim söylemedi haftaya cumartesi tekrar gidicem ozaman söyler herhalde :) ilkinde 15-16 haftalarda söylemişti doktor yanlış hatırlamıyorsam..

Ozaman sana taze sıkılmış portakal suyu ve soda karışımı içmeni tavsiye edeyim. Al sana schweppes :)
huhhuuuuu baby ne cevherler varmış burada böyle, Aralık annelerine bak seeen ayran-soda da müthiş ferahlatıcı ve inanılmaz faydalı bi içecek. bayılıyorum ama cnm tatlı çekince de porta-soda deniycem sağol

kızlar adet olacakmış gibi hissediyorum sabahtan beri, sol kasığımda da hafif ağrı var, bel ağrısıda yaşıyorum ara ara. evham yapmak istemiyorum ama 11. hafta için normal midir? Herşey de doktoru aramak ta istemiyorum. Haftaya ikili test için randevumuz kısmetse.

[/QUOTE]beray2012, post: 41235697, member: 683286"]Merhaba yeni katıldım aranıza 2. Bebeğimi bekliyorum heyecanla[/QUOTE]
Hosgeldin canim aramiza .

Normalmis canim benimde oyleydi doktor normal dedi rahim kaslari buyuyomus.bir de burdan arkadas magnezyum eksikliginden de olur dedi muz yicekmissinn.evham yapma canim.

canım fıtık teşhisi konulmadı yani hiç bel rahatsızlığım olmaz ama bilemedim, doktora sordum normal dedi ... ilk bebeğimdede bel ağrılarım olmuştu hatırlıyorum...

Anladım canm O zaman gebeliğe bağlı dönemsel seninki Yürüyüş ve esneme egzersizleri iyi gelebilir, doktoruna danışarak başla istersen Geçmiş olsun :)

Ben hamile kalmadan da spora düşkündüm ve sağlıklı beslenmeye ilgim vardı, birikimim eski yani :)

O dogumevi doktorunu varyaa gerizekali yaa ikizlerde kokulu test yapilmiyomus sinirdennnn ölüyorum yapmıyoruz yanlış sonuç veriyo dedi dr ense kalinliklari da 1.2mm gayet iyiler dedi uyuzz yaa baştan soylesene bu yağmurda bi saatlik yol teptim

Kokulu test derken ikili testi mi kast ettin canım? Cidden ne kadar ilgisiz bu devletteki doktorlar, insana eziyet ediyolar bi yararları, bi yardımcılıkları yok :S

Kizlar cinsel istek olunca da karinda adet olacakmis gibi agri oluyor ama tabi her karin agrisi bu yüzden oluyor diyemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…