2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
doktorun egzersiz vermiştir heralde Dimi?
fıtık için gittiğim dr. verdi tabi 2 kere de fizik tedavi gördüm dikkat etmeye çalışıyrum işte kadın doğum dr.uma da söyledim büyük ihtimal sezaryen olcak o zaman dedi fıtık dr.da söylemişti normal doğum yapmaman lazım diye

=minigin-annesi, post: 41236964, member: 683300"]Merhaba kızlaaar bende aranıza bugün katıldım Aralık annesi adayı olarak. Umarım hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur.
Hosgeldin aramiza keyifli paylasimlar canim

fufusese, post: 41237060, member: 672673"]hıc duymamıstım
Gebeligin ilk aylarında cinsel istek artiyor her kişide ayni olmayabilir tabi bende de artti hicbisey olmasa bile karnimda geçici adet olacakmis gibi agri oluyorhicbirsey olmuyor derken alt tarafı öperken oluyor eşimi
Yani bende duymadim kendimden biliyorum

merhaba kızlar her zaman yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı
benim hamilelğim çok zoz geçiyor bulantı kusma hastanelerde yatmalar serumlar
hep raporluydum ama pazartesiden beri çalışıyorum
ama çok zor evde olmak istiyorum uzanmak uyumak istiyorum
bulantılarım geçmedi ama azaldı hala bişi yiyemiyorum
çalışırken hamilelik çok zormuşşş

canım ya üzülme bak bebişlerin hissedip onlarda üzülecek bak demin bir makale okuyordum ikizlerle ilgili daha şimdiden birbirlerine dokunmaya çalışıyorlarmış kardeşleri olduğunu farkındalar çok heyecanlı seninki iki kat daha heyecanlı

Kokulu test derken ikili testi mi kast ettin canım? Cidden ne kadar ilgisiz bu devletteki doktorlar, insana eziyet ediyolar bi yararları, bi yardımcılıkları yok :S
Sinirden ne yazdigimin da farkında değilim canm evt doğum evine gittiğimde 11haftaliktim 13de gel ikili yapalım dedi bn istemiyorum dedim azarlamisti beni bugünde ne yagmurr ama göl oldu adapazarı bugünde geldim ikizlere yapmioz yanlış cikiyo dedi yaaaa gelde kudurma sırılsıklam oldum eve dönüyorum hak mi bu.bu doktorsa diğeri ne anlamıyorum yaaa

kızlar vitamin takviyesi alıyor musunuz? bana doktorum ı mom omega verdi.daha almadım.siz neler kullanıyorsunuz?
bana elevit pronetal (yanlış yazmış olabilirim) verdi 1 aydır onu kullanıyorum devam edelim dedi geçen hafta bi kutu daha yazdı... ama omega 3 almak önemli bununla ilgili bir vitamin kullanbilirmiyiz sorucam bidahaki gidişimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…