- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
bende var fıtık 2-3 gündür çoğaldı bel ağrılarım bu arada benim bi anda acayip göbeğim çıktı kızlar bildiğiniz bebiş göbeği
fıtık için gittiğim dr. verdi tabi 2 kere de fizik tedavi gördüm dikkat etmeye çalışıyrum işte kadın doğum dr.uma da söyledim büyük ihtimal sezaryen olcak o zaman dedi fıtık dr.da söylemişti normal doğum yapmaman lazım diyedoktorun egzersiz vermiştir heralde Dimi?
hıc duymamıstımKizlar cinsel istek olunca da karinda adet olacakmis gibi agri oluyorama tabi her karin agrisi bu yüzden oluyor diyemeyiz
Hosgeldin aramiza keyifli paylasimlar canim=minigin-annesi, post: 41236964, member: 683300"]Merhaba kızlaaar bende aranıza bugün katıldım Aralık annesi adayı olarak. Umarım hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur.
Gebeligin ilk aylarında cinsel istek artiyor her kişide ayni olmayabilir tabi bende de artti hicbisey olmasa bile karnimda geçici adet olacakmis gibi agri oluyorfufusese, post: 41237060, member: 672673"]hıc duymamıstım
Hosgeldin aramiza keyifli paylasimlar canim
Teşekkür ederim canım en iyisi sanırım dediğin gibi yapmak ... Birdahaki gidişte bi danışayım doktora :)Anladım canm O zaman gebeliğe bağlı dönemsel seninki Yürüyüş ve esneme egzersizleri iyi gelebilir, doktoruna danışarak başla istersen Geçmiş olsun :)
Hoşgeldin canım :)Merhaba kızlaaar bende aranıza bugün katıldım Aralık annesi adayı olarak. Umarım hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur.
canım ya üzülme bak bebişlerin hissedip onlarda üzülecek bak demin bir makale okuyordum ikizlerle ilgili daha şimdiden birbirlerine dokunmaya çalışıyorlarmış kardeşleri olduğunu farkındalar çok heyecanlı seninki iki kat daha heyecanlıO dogumevi doktorunu varyaa gerizekali yaa ikizlerde kokulu test yapilmiyomus sinirdennnn ölüyorum yapmıyoruz yanlış sonuç veriyo dedi dr ense kalinliklari da 1.2mm gayet iyiler dedi uyuzz yaa baştan soylesene bu yağmurda bi saatlik yol teptim
Sinirden ne yazdigimin da farkında değilim canm evt doğum evine gittiğimde 11haftaliktim 13de gel ikili yapalım dedi bn istemiyorum dedim azarlamisti beni bugünde ne yagmurr ama göl oldu adapazarı bugünde geldim ikizlere yapmioz yanlış cikiyo dedi yaaaa gelde kudurma sırılsıklam oldum eve dönüyorum hak mi bu.bu doktorsa diğeri ne anlamıyorum yaaaKokulu test derken ikili testi mi kast ettin canım? Cidden ne kadar ilgisiz bu devletteki doktorlar, insana eziyet ediyolar bi yararları, bi yardımcılıkları yok :S
bana decavit verdi sadece. 12 haftadan sonra başla dedi.kızlar vitamin takviyesi alıyor musunuz? bana doktorum ı mom omega verdi.daha almadım.siz neler kullanıyorsunuz?
bana decavit verdi sadece. 12 haftadan sonra başla dedi.
sağol canmm darısı güzel haberlerle sizlere inş.Hadi gözün aydın canm :)
bana elevit pronetal (yanlış yazmış olabilirim) verdi 1 aydır onu kullanıyorum devam edelim dedi geçen hafta bi kutu daha yazdı... ama omega 3 almak önemli bununla ilgili bir vitamin kullanbilirmiyiz sorucam bidahaki gidişimde...kızlar vitamin takviyesi alıyor musunuz? bana doktorum ı mom omega verdi.daha almadım.siz neler kullanıyorsunuz?
Güzel haberlerini bekliyoruz canimyarın 2 'li testim varrrr. çok heyecanlıyım. bebişimi görcem :) inşallah hayırlı sonuçlar alırız.
umarım herşey yolundadır canım :)yarın 2 'li testim varrrr. çok heyecanlıyım. bebişimi görcem :) inşallah hayırlı sonuçlar alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?