2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sinirlenme canim hayatimizin her alaninda boyle insanlarla karsilasiyoruz maalesef cok bilmiyormuş gibi davranip hic birşey bilmeyen insanlar

Anladım canım Hayırlısı olsun :)

geçmiş olsun canım... geçecek emin ol tüm çektiklerini o miniği kucağına alınca unutacaksın :) senin bulantıların tamamen azalacak yemek de yiyebileceksin hiç merak etme :) ama çalışmak zor bende çalışıyorum ve işyerimde tadilat var acayip sıkıntılı ama olsunn bu da bitecek herşey güzel olacak :)

Gerçekten çok ilgisizler ya, bişey sorsan yarım ağız cevap verrler, cevap verrler ama başından savmak için yalan yanlış verirler Ne diyceksin...

Bir hafta sonra evde boya parke tadilat olacak. Yardıma gelebilecek kimsede yok. Yardımcı olarak kadın gelecek ama ne kadar güzel temizler evi bilemiyorum. Stres yaptim ben mutlaka her şeye el atarım. İnsallah bebek için sıkıntı olmaz.

Allah yardimcin olsun cok zor gerçekten benimde tasinma isi var bende mecbur yapicam yavrularimiz allaha emanet.
Bu arada bulantin koku hassasiyetin varsa boya kokusu çok kotu yapiyor çok yoğun ve keskin

kızlar dun ac karkına bıraz cıps yedım aradan 10 dk.gecmedı ust karnımda ınanılmaz bır agrı olşdu atesım cıktı bıan kalbım duracak sandım ..karnımın ustune elımı koyup ayetel kursı okudum sukur hafıfledı ve bır sure sonra gectı.. esımde evde yoktu odum koptu sızce o neydı..

Allah yardimcin olsun cok zor gerçekten benimde tasinma isi var bende mecbur yapicam yavrularimiz allaha emanet.
Bu arada bulantin koku hassasiyetin varsa boya kokusu çok kotu yapiyor çok yoğun ve keskin

Boya işi bitene kadar evde olma diyor eşim. Bir kaç gün başka yerde kalırım.Yoksa dediğin gibi koku hem zararlı hemde rahatsız eder :/ sana da allah kolaylık versin canım ev taşımakta zordur ama bitince rahatlar bi oh çekeriz.

allah kolaylık versin canım:) dikkatli ol olduğu kadar olsun bazı şeyler , sen bebeğini düşün :)

Aç karnına kötü yağlı bişeyi yemek mideni bozdu demek ki Bence bu kadar sağlıksız bişeyi tok karnına da yeme canm Hamile olsan da olmasan da cok sağlıksız ürünler bunlar, hamıleyken hiç hiç yeme Canın cok ısterse az yağlı mısır patlat kendıne :) Hadı gecmıs olsun

Doktorum bana da aynısını söyledi ilk kontrolümde ftığı söyledim şimdilik bir şey yapmamıza gerek yok ama normal doğum olmaz büyük ihtimal diye napalım sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil İnş ilerleyen aylarda çok ağrımız olmaz ona dua ediyorum

Normalmis canim benimde oyleydi doktor normal dedi rahim kaslari buyuyomus.bir de burdan arkadas magnezyum eksikliginden de olur dedi muz yicekmissinn.evham yapma canim.
Teşekkür ederim cnm. Şu an hepimizin ortak duygusu işte heyecan, korku ne olduğunu bilemediğimizden kafaya takıyoruz ister istemez. Muz u bende okudum netten. öğlen gidip aldım hemen. ben sadece folik asit kullanıyorum doktorum başka birşey vermedi henüz :S

sagol ama hastasıyımm ben bunun yaa bak hıc kola fanta asıtlı seyler sokmam evıme ama bunun yerı ayrı haftada bır yıyorum ve hamılelıkte ılkte degıldı ınş.bırsey yoktur bebısımın.yrın doktora gıdıcem.

Tamamen bırakamıyosan yavaş yavaş azaltmaya calıs cnm Bak hem bebeğe zararlı hem de senın mıdenı rahatsz edıyomus ztn. Ama sen bılırsn tabı kı, benmkı sadece tavsıye :)

bu nub vs kaçıncı hafta da net çıkar benim haftaya ikili testim...12+4 .hafta olacak cinsiyet tah. yapılabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…