2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Inanmiyoruuuuummmmmmmmmmmm kiz bebis dogunca 200 m yakinina alma he neolur.ne olmaz
hahah yok kız ona zarar verceklerını sanmam dıcektım ama kucuk geldı aklıma bıan 3 aylıkmıydı neydı yurutece oturttum abısı nasıl becerdıyse bebegı kafasının ustune dusurmus yurutec bebegın ustunde yurutecın ustunde abısının bısıkletı vardı koşa koşa acile gıtmıstım bıseyı yoktu

bana dr.um 12+2 de erkege benziyor dedi.. baya dik duruodu ama tabii daha erken de dedi... gonlumden gecen de o...

teşekkür ederim yorum için..Bende gitmek istiyorum bir an önce ama..Beklemek zorundayım.. Dün hareket ettiğini hissettim..Abarttım sanırm

ayy ben de cipskoliktim... nalçak kocam bana yedirtmiyor ... 2 kez kacamak yaptim tabii ama azcik..
misir ye arkadasin da dedigi gibi .. uff bak canim cips istedi smdi.. neyse irade !!!:)

teşekkür ederim yorum için..Bende gitmek istiyorum bir an önce ama..Beklemek zorundayım.. Dün hareket ettiğini hissettim..Abarttım sanırm
bana da oluo bazen oyle hissiyatlar... burdaki deneyimli hamisler de gaz seyirmesi fln diyorlar ben de demekki oyle diyorum nette de okuyorum cunku henuz erkenmis hissetmek icin yine de ne biliym belki de bebistir :))

bana da oluo bazen oyle hissiyatlar... burdaki deneyimli hamisler de gaz seyirmesi fln diyorlar ben de demekki oyle diyorum nette de okuyorum cunku henuz erkenmis hissetmek icin yine de ne biliym belki de bebistir :))

evet ben zayıf olduğum için gaz vs sorunum da yok..bilemedim. Duygulandım ağladım hatta.

kızlar merhaba.. ben 13+5 günlük hamileyim belimde sürekli devam eden hafif bi ağrım vardı. Ama son bir kaç gündür sol kalçamın üstünde ağrı var batıyor gibi. Bu sabahta sırtımın solunda kürek kemiğimin üstündede bıçak saplanır gibi bi ağrım var.Benimle aynı şikayeti olup da ve doktor giden var mı?

neyse ben hazirlan
pekı evde patates kızartsak ?
pek tabii... patates olmazsa olmazim zaten
veya firinda soslu patates dilimleri de olur...fazla yagli da yeme demisti cünkü :) ben yavastan cikayim ikili testimin sonuclarini almaya gideyim... 3 gunde cikti bu arada bazilarininki ne kadar gec cikiyor. Hem de ozel de muayeneye arti olarak sadece 15 tl aldilar

bende elevit tarzı bi ilaç önerir diye düşünüyordum.bunu verdi.bulursam alacam ama daha bulamadım

kızlar geçen ay tartılmıştım 74 tum hala 74um cok sevındım ıns boyle devam eder kılo alısım

kızlar elevıt kullanmayın decavıt kullanın aynı işlemı goruyo elevıtın ıcınde domuz jelatını var

evet öyleymiş daha önce de sen söylemiştin.ben kullanmıyorum bana i mom omega verdi.onda da yokmuş domuz jelatini internetten araştırdım.

ben de bu yaz yaptiracagim allah kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…