haklısın elbtte.Tamamen bırakamıyosan yavaş yavaş azaltmaya calıs cnm Bak hem bebeğe zararlı hem de senın mıdenı rahatsz edıyomus ztn. Ama sen bılırsn tabı kı, benmkı sadece tavsıye :)
valla yandım benElifcim seni korkutmak istemem ama bu da erkek olur da büyüklere uyarsa yandın sen Evde eşya kalmaz artık :)
bana dr.um 12+2 de erkege benziyor dedi.. baya dik duruodubu nub vs kaçıncı hafta da net çıkar benim haftaya ikili testim...12+4 .hafta olacak cinsiyet tah. yapılabilir mi
hahah yok kız ona zarar verceklerını sanmam dıcektım amaInanmiyoruuuuummmmmmmmmmmm kiz bebis dogunca 200 m yakinina alma he neolur.ne olmaz
bana dr.um 12+2 de erkege benziyor dedi.. baya dik duruoduama tabii daha erken de dedi... gonlumden gecen de o...
kızlar dun ac karkına bıraz cıps yedım aradan 10 dk.gecmedı ust karnımda ınanılmaz bır agrı olşdu atesım cıktı bıan kalbım duracak sandım ..karnımın ustune elımı koyup ayetel kursı okudum sukur hafıfledı ve bır sure sonra gectı.. esımde evde yoktu odum koptu sızce o neydı..
pipiliye alıskınım ultrasondakız senin pipili görmen normal demi
bana da oluo bazen oyle hissiyatlar... burdaki deneyimli hamisler de gaz seyirmesi fln diyorlar ben de demekki oyle diyorumteşekkür ederim yorum için..Bende gitmek istiyorum bir an önce ama..Beklemek zorundayım.. Dün hareket ettiğini hissettim..Abarttım sanırm
pekı evde patates kızartsak ?ayy ben de cipskoliktim... nalçak kocam bana yedirtmiyor ... 2 kez kacamak yaptim tabii ama azcik..
misir ye arkadasin da dedigi gibi .. uff bak canim cips istedi smdi..neyse irade !!!:)
bana da oluo bazen oyle hissiyatlar... burdaki deneyimli hamisler de gaz seyirmesi fln diyorlar ben de demekki oyle diyorumnette de okuyorum cunku henuz erkenmis hissetmek icin yine de ne biliym belki de bebistir :))
Evet adet doneminden once de oyle oluyor..ona karsi bsiey yapilmiyo mu yaKizlar cinsel istek olunca da karinda adet olacakmis gibi agri oluyorama tabi her karin agrisi bu yüzden oluyor diyemeyiz
pek tabii... patates olmazsa olmazim zatenpekı evde patates kızartsak ?
bana elevit pronetal (yanlış yazmış olabilirim) verdi 1 aydır onu kullanıyorum devam edelim dedi geçen hafta bi kutu daha yazdı... ama omega 3 almak önemli bununla ilgili bir vitamin kullanbilirmiyiz sorucam bidahaki gidişimde...
kızlar elevıt kullanmayın decavıt kullanın aynı işlemı goruyo elevıtın ıcınde domuz jelatını varbende elevit tarzı bi ilaç önerir diye düşünüyordum.bunu verdi.bulursam alacam ama daha bulamadım
aslinda dr de soyleyebilir. benim oncekileri 11 artilarda bilmisti dr nub da belli olabilirbu nub vs kaçıncı hafta da net çıkar benim haftaya ikili testim...12+4 .hafta olacak cinsiyet tah. yapılabilir mi
aslinda dr de soyleyebilir. benim oncekileri 11 artilarda bilmisti dr nub da belli olabilir
kızlar elevıt kullanmayın decavıt kullanın aynı işlemı goruyo elevıtın ıcınde domuz jelatını var
ben de bu yaz yaptiracagim allah kolaylik versinBir hafta sonra evde boya parke tadilat olacak. Yardıma gelebilecek kimsede yok. Yardımcı olarak kadın gelecek ama ne kadar güzel temizler evi bilemiyorum. Stres yaptim ben mutlaka her şeye el atarım. İnsallah bebek için sıkıntı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?