bana apivobale ve folbiole devam dedikızlar vitamin takviyesi alıyor musunuz? bana doktorum ı mom omega verdi.daha almadım.siz neler kullanıyorsunuz?
hoş geldiniz amin guzel paylaşım lar olsun insallahMerhaba kızlaaar bende aranıza bugün katıldım Aralık annesi adayı olarak. Umarım hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur.
ya bende arada yiyorum başımıza bi hal gelmese bariayy ben de cipskoliktim... nalçak kocam bana yedirtmiyor ... 2 kez kacamak yaptim tabii ama azcik..
misir ye arkadasin da dedigi gibi .. uff bak canim cips istedi smdi..neyse irade !!!:)
ben de 20 tl vermistim iyi haberler al insallah:)neyse ben hazirlan
pek tabii... patates olmazsa olmazim zaten
veya firinda soslu patates dilimleri de olur...fazla yagli da yeme demisti cünkü :) ben yavastan cikayim ikili testimin sonuclarini almaya gideyim... 3 gunde cikti bu arada bazilarininki ne kadar gec cikiyor. Hem de ozel de muayeneye arti olarak sadece 15 tl aldilar
degerlere gore veriyorlar. benim pihtilasma var o yuzden kesmedi folbiol ve apicobalibanada gyneferon ve demir için damla verdi demir değerlerim çok azmış
çok ağır kokusu mide bulantısı yapmiyor muya bende arada yiyorum başımıza bi hal gelmese bari
kız korkmayın bu kadar yedıgınız ıctıgınız seylerden mide hassasıyetınıze dıkkat edın yeter bende cıps yıyorum ama sadece cıpsı yersem mıdem kabul etmıyo nanelı yogurt yapıp o sekılde yıyorum daha lezzetlı oluyoya bende arada yiyorum başımıza bi hal gelmese bari
kız sen cınsıyetını ogrendınmı melegının 14. haftaya gırmıssınya bende arada yiyorum başımıza bi hal gelmese bari
Ayh canım istedi yahukız korkmayın bu kadar yedıgınız ıctıgınız seylerden mide hassasıyetınıze dıkkat edın yeter bende cıps yıyorum ama sadece cıpsı yersem mıdem kabul etmıyo nanelı yogurt yapıp o sekılde yıyorum daha lezzetlı oluyo
bana apivobale ve folbiole devam dedi
canın ıstedıyse ye kuzum erteleme hıc ben ne çekerse hemen yıyorumAyh canım istedi yahu
oo hadı hayırlı haberlerle gel hangı hast.nerdesınneyse ben hazirlan
pek tabii... patates olmazsa olmazim zaten
veya firinda soslu patates dilimleri de olur...fazla yagli da yeme demisti cünkü :) ben yavastan cikayim ikili testimin sonuclarini almaya gideyim... 3 gunde cikti bu arada bazilarininki ne kadar gec cikiyor. Hem de ozel de muayeneye arti olarak sadece 15 tl aldilar
ınsallah toparlanır canım Allah yardımcın olsun rabbım bebegını sana bagıslasınSlm hanim lar bugn Kontrol vardi dr suyunda azalma var dedi suan serum takili cok Üzgünüm
Slm hanim lar bugn Kontrol vardi dr suyunda azalma var dedi suan serum takili cok Üzgünüm[/QUOTE
canım ya umarım biran önce iyileşirsiniz güzel haberler bekliyoruz
kızlar merhaba.. ben 13+5 günlük hamileyim belimde sürekli devam eden hafif bi ağrım vardı. Ama son bir kaç gündür sol kalçamın üstünde ağrı var batıyor gibi. Bu sabahta sırtımın solunda kürek kemiğimin üstündede bıçak saplanır gibi bi ağrım var.Benimle aynı şikayeti olup da ve doktor giden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?