canım hemen iyileşir güzel haberler verirsiniz umarımSlm hanim lar bugn Kontrol vardi dr suyunda azalma var dedi suan serum takili cok Üzgünüm
canım decavıtte sorun yok elevıt kullanma elevıtte domuz jelatını varkızlar dün beri girememiştim şimdi yazdıklarınızı okudum decavit hakında bazı şeyler yazmışsınız bana bunu sağlık ocağından verdiler bende doktoruma sordum kullanabilirsin dedi yarın başka bir doktara gidecem develet hastanesine onada sorayım kesin yok kullan diyecek devlet hastahanesi sonuçta tabi ya bakalım ne yapmalıyım sizce ?
kızlar geçen ay tartılmıştım 74 tum hala 74um cok sevındım ıns boyle devam eder kılo alısım
bende boy yok canım zaten kıloluyum korkuyorum cok kılo alıp normal dogum yapamamaktanhadi bakalım inş :) Ben şimdiden 2 kilo aldım bile toplamda
heee tamm ok o zaman ben yanlış anladım o zaman.. sağol tatlım...canım decavıtte sorun yok elevıt kullanma elevıtte domuz jelatını var
bende nasıpse yarın gorcem bebegımı ben dıger ıkısını normal yaptım Allah ızın verırse bunuda normal istıyorumYarın bebişimi görüceğimden çok keyifliyim annişler...
Size bir sorum olacak şimdi çok erken biliyorum ama nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunuz sezeryanmı normalmi?
Ben normal doğum istiyorum...
ağlamadan ızleyen olabılırse tebrık edıcem
Canım çok ağrın oldumu normal doğumda ağrın olsa idi 2. sini yapmazdın zaten :) inşallah canım bende hemen toparlanmak için o acıya katlanmak istiyorum... hayırlısı ile...bende nasıpse yarın gorcem bebegımı ben dıger ıkısını normal yaptım Allah ızın verırse bunuda normal istıyorum
hahaha pü sanaCok duygusuzum heralde izlerken sıkıldım, dayanamayıp videoyu ilerlete ilerlete bitirdim :)
bende boy yok canım zaten kıloluyum korkuyorum cok kılo alıp normal dogum yapamamaktan
ağrım oldu canım olmazmı ama en guzel yanı bebek başı cıktıgı anda sankı hıc bısey olmamıs o kadar sancıyı acıyı cekmemıssın gıbı anında bıtıyoCanım çok ağrın oldumu normal doğumda ağrın olsa idi 2. sini yapmazdın zaten :) inşallah canım bende hemen toparlanmak için o acıya katlanmak istiyorum... hayırlısı ile...
Slm hanim lar bugn Kontrol vardi dr suyunda azalma var dedi suan serum takili cok Üzgünüm
sıkıntı oluyomus sanırım kalp v.s sorun olmasın dıye hemen bıcak altına yatırıyolarÇok kilolu olunca normal doğuma ızın vermıyolar mı?
canim benim pihtilasma sorunum var o yuzden devam dedi folbiolefolik asit ilk 3 ay değil mi?acaba komplex bir vitamine geçiliyor içinde var diye mi kesiyorlar.
hadi inşallah daha çok var ama göz açıp kapayıncaya kadar geçecekmiş gibi de hissediyorum... Arkadaşım şimdi hamileliğin tadını cıkar dıyor en güzel zamanı diyor...ağrım oldu canım olmazmı ama en guzel yanı bebek başı cıktıgı anda sankı hıc bısey olmamıs o kadar sancıyı acıyı cekmemıssın gıbı anında bıtıyo
odaya geldıgım anda ayaga kalkabılmek bebegımle kendım ılgılenebılmek cok guzeldı
sıkıntı oluyomus sanırım kalp v.s sorun olmasın dıye hemen bıcak altına yatırıyolar
o zaman benim normal doğum biraz zormu yani kilo çok hadi bakalım hayırlısı...sıkıntı oluyomus sanırım kalp v.s sorun olmasın dıye hemen bıcak altına yatırıyolar
bence hamılelıgın en guzel donemı 5 ayından 8 ayına kadar olan donem baksana 3 ay bıttı bıle kaldı 6 ayhadi inşallah daha çok var ama göz açıp kapayıncaya kadar geçecekmiş gibi de hissediyorum... Arkadaşım şimdi hamileliğin tadını cıkar dıyor en güzel zamanı diyor...
yok canım bende topluyum buyuk oglumda 10 kılo kucukte 4,5 kılo aldım kaybettgım kızımda 5 ayda hıc almamısım sadece karnım şişiyoduo zaman benim normal doğum biraz zormu yani kilo çok hadi bakalım hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?