2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım decavıtte sorun yok elevıt kullanma elevıtte domuz jelatını var

Yarın bebişimi görüceğimden çok keyifliyim annişler...

Size bir sorum olacak şimdi çok erken biliyorum ama nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunuz sezeryanmı normalmi?

Ben normal doğum istiyorum...

Yarın bebişimi görüceğimden çok keyifliyim annişler...

Size bir sorum olacak şimdi çok erken biliyorum ama nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunuz sezeryanmı normalmi?

Ben normal doğum istiyorum...
bende nasıpse yarın gorcem bebegımı ben dıger ıkısını normal yaptım Allah ızın verırse bunuda normal istıyorum

bende nasıpse yarın gorcem bebegımı ben dıger ıkısını normal yaptım Allah ızın verırse bunuda normal istıyorum
Canım çok ağrın oldumu normal doğumda ağrın olsa idi 2. sini yapmazdın zaten :) inşallah canım bende hemen toparlanmak için o acıya katlanmak istiyorum... hayırlısı ile...

Canım çok ağrın oldumu normal doğumda ağrın olsa idi 2. sini yapmazdın zaten :) inşallah canım bende hemen toparlanmak için o acıya katlanmak istiyorum... hayırlısı ile...
ağrım oldu canım olmazmı ama en guzel yanı bebek başı cıktıgı anda sankı hıc bısey olmamıs o kadar sancıyı acıyı cekmemıssın gıbı anında bıtıyo
odaya geldıgım anda ayaga kalkabılmek bebegımle kendım ılgılenebılmek cok guzeldı

hadi inşallah daha çok var ama göz açıp kapayıncaya kadar geçecekmiş gibi de hissediyorum... Arkadaşım şimdi hamileliğin tadını cıkar dıyor en güzel zamanı diyor...

hadi inşallah daha çok var ama göz açıp kapayıncaya kadar geçecekmiş gibi de hissediyorum... Arkadaşım şimdi hamileliğin tadını cıkar dıyor en güzel zamanı diyor...
bence hamılelıgın en guzel donemı 5 ayından 8 ayına kadar olan donem baksana 3 ay bıttı bıle kaldı 6 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…