2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
yok canım bende gaz problemi yok. sürekli batan bir ağrı var kalçamda ve sırtımda
o kalca agrısı bendede var kalca bel sırta vuran agrı erkek bebek derler ogullarımdada oyleydım kızımdada tam tersı agrıları hep ön tarafta oluyodu

Aynen canim sana diyorum kendim sabah doktoru boyladim hemen korktum da :) annr olmak baskaymis insan simdiden hep onu dusunuyo. Bana bugun decavitle demir ilaci verdi 12.haftadan itbaren baslicakmsim

erkekte sureklı bı bel agrısı oluo kzımda hıc agrımamıstı belım oglanlarda cok agrımıstı valla sende ıkısıde agrıyo kararsız kaldım
hahahaha annemde neler yiyon kızım diye sordu dedim tatlı tuzlu yiyom hiç onu fazla yiyim olmadı dedim ekşi yersen kız tatlı yersen erkek derlerya annemde güldü ikiz olsalar anlıyacamda bu ne olacak diyor...
ama benim zaten bel ağrım olurdu hep kilolu olduğumdan elip kalkarken dikkatsiz olmamdan falan bakalım yarın belki söylerlerde bir umut gidiyorum işte...

ınsallah ogrenırız bende yarın gıdıyorum doktor arkadasımın tanısı arkadasımla gıdersem kesın soyler bebek gosterıyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…