bu da bizim dogum albumumuzden:)ağlamadan ızleyen olabılırse tebrık edıcem
kııızz bacakları tam ısırmalık varya yatırcan aşşa ısırcan maşşallah Allah nazardan saklasınbu da bizim dogum albumumuzden:)
yok canım bende gaz problemi yok. sürekli batan bir ağrı var kalçamda ve sırtımdaCanım bende sırt ağrısı midemde çok gaz olduğunda oluyor Bilmem sende onunla alakası var mıdır ?
o kalca agrısı bendede var kalca bel sırta vuran agrı erkek bebek derler ogullarımdada oyleydım kızımdada tam tersı agrıları hep ön tarafta oluyoduyok canım bende gaz problemi yok. sürekli batan bir ağrı var kalçamda ve sırtımda
benim ağrı belimdede oluyor ara ara ama karnı hep ağrıyor kızmı ?:)o kalca agrısı bendede var kalca bel sırta vuran agrı erkek bebek derler ogullarımdada oyleydım kızımdada tam tersı agrıları hep ön tarafta oluyodu
erkekte sureklı bı bel agrısı oluo kzımda hıc agrımamıstı belım oglanlarda cok agrımıstı valla sende ıkısıde agrıyobenim ağrı belimdede oluyor ara ara ama karnı hep ağrıyor kızmı ?:)
cok guzel ya oburlerınde nasıp olmadı ama bunda dusunuyorum Allah ızın verırse guzel bı album yapmayıay pardon yanlış oldu:)elifeva
Aynen canim sana diyorum kendim sabah doktoru boyladim hemen korktum da :) annr olmak baskaymis insan simdiden hep onu dusunuyo. Bana bugun decavitle demir ilaci verdi 12.haftadan itbaren baslicakmsimTeşekkür ederim cnm. Şu an hepimizin ortak duygusu işte heyecan, korku ne olduğunu bilemediğimizden kafaya takıyoruz ister istemez. Muz u bende okudum netten. öğlen gidip aldım hemen.ben sadece folik asit kullanıyorum doktorum başka birşey vermedi henüz :S
işte o an dunyanın en mutlu ınsanı oluyosun bebegını sag saglım dogurup o ılk aglayısını duydugundaBu da dogum fotosu
hahahaha annemde neler yiyon kızım diye sordu dedim tatlı tuzlu yiyom hiç onu fazla yiyim olmadı dedim ekşi yersen kız tatlı yersen erkek derlerya annemde güldü ikiz olsalar anlıyacamda bu ne olacak diyor...erkekte sureklı bı bel agrısı oluo kzımda hıc agrımamıstı belım oglanlarda cok agrımıstı valla sende ıkısıde agrıyokararsız kaldım
Benimde karnim agriyo hep hic belim agrimadi su zamana kadar on taraflarimda agrim var. Bugun doktor buyuk ihtimal kiz dedi :)benim ağrı belimdede oluyor ara ara ama karnı hep ağrıyor kızmı ?:)
yap canim bizim dogum fotografcisiydi çok memnun kaldıkcok guzel ya oburlerınde nasıp olmadı ama bunda dusunuyorum Allah ızın verırse guzel bı album yapmayı
ınsallah ogrenırız bende yarın gıdıyorum doktor arkadasımın tanısı arkadasımla gıdersem kesın soyler bebek gosterıyosahahahaha annemde neler yiyon kızım diye sordu dedim tatlı tuzlu yiyom hiç onu fazla yiyim olmadı dedim ekşi yersen kız tatlı yersen erkek derlerya annemde güldü ikiz olsalar anlıyacamda bu ne olacak diyor...
ama benim zaten bel ağrım olurdu hep kilolu olduğumdan elip kalkarken dikkatsiz olmamdan falan bakalım yarın belki söylerlerde bir umut gidiyorum işte...
cinsiyetini bilmiyorum canım henüz :)benim ağrı belimdede oluyor ara ara ama karnı hep ağrıyor kızmı ?:)
Bende surekli izliyorum onlari canim hergun sonrada agliyorumhahaha pü sanaben dayanamadım hungur hungur agladım sımdı dogum hıkayelerını ızlıyorum elımde pecete salya sumuk karıstı
bendeBende surekli izliyorum onlari canim hergun sonrada agliyorum
İlk önce sağlıklı olsunlar gönlümden geçen kız tabi ama erkekde olsa benim bebeğim olacak ya :)Benimde karnim agriyo hep hic belim agrimadi su zamana kadar on taraflarimda agrim var. Bugun doktor buyuk ihtimal kiz dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?