2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bence hamılelıgın en guzel donemı 5 ayından 8 ayına kadar olan donem baksana 3 ay bıttı bıle kaldı 6 ay
canım bi şey sorcam ya bazılarına catın dar diyip normal doguma izin vermiyolarmıs bunu hamileliğin son ayarında mı karar veriyolar acaba yoksa simdiden anlıyoar mı

işte o an dunyanın en mutlu ınsanı oluyosun bebegını sag saglım dogurup o ılk aglayısını duydugunda
canım benim iki oglum da genel anestezi ile dogdu. sadece 25 haftalik oglum normal dogdu 800 gramdi ve incecik inga sesini duydum dort gün yasadi ve o sesi hiç unutamadim. umarim bu oğlum genel anestezi olmaz da ilk anı yaşarım

masallah kuzum sana yaaa :) canım bu fotografcı işi nasıl oluyor yani normal dogumda kendi derdine düşüyosun hiç o işlere girme sezeryan olanlar için anca o foto işleri falan diyolar ama bende karar vermedim daha ama bak ne güzel olmus senin masallah bebişin her anı var

canım benim iki oglum da genel anestezi ile dogdu. sadece 25 haftalik oglum normal dogdu 800 gramdi ve incecik inga sesini duydum dort gün yasadi ve o sesi hiç unutamadim. umarim bu oğlum genel anestezi olmaz da ilk anı yaşarım
inşallah canım rabbım kalbıne gore versın

benim belim kopuyo kızlar ya sanki tüm kaburgalarımı kırıyolar legen kemiğimden baslıyo sırtıma kadar doktor bi arkadas catın genişliyo hormonlardan dolayı vücutdoguma hazırlıyo kendini dedi ama inşş bişey yoktur

doğru demıs arkadasın canım vucudumuz artık bebege yer açmak ıcın kalınlasıyo bagırsaklarımızın yerı bıle degısıyo veletler rahat etsın dıe

ınsallah ogrenırız bende yarın gıdıyorum doktor arkadasımın tanısı arkadasımla gıdersem kesın soyler bebek gosterıyosa
yoktur tatlım bu ağrılarımız olucak tabi hazırlamak lazım kendimizi ? Ama ginede gönlün rahatlasın dersen dr git... Kime gidiyordun özelemi devletemi ben hem devlete gidiyorum hemde özele 15 gün ara ile görüyorum bebişimi...

hımm bende cahil cesaretiyle normal dogum istiyorum ama inşş öyle bi bahane sunmazlar :)
normal dogum en guzelı canım tamam sancı acı cekıyosun ama bebegın cıktıgı anda hersey bıtıyo ne agrı ne sancı oturup bebegını rahatca kucagına alabılıyosun sezeryanda yanda donemıyosun bebegını kucagına alırken bıle problem yasıyosun ben dogurup dogurdugum gece yuz ustu yattım

suyu azalan arkadaşım benim de küçük oglumda 15. hadtamda keseden sızıntı olmustu. crp bakildi kanda enfeksiyon varmis. antibiyotik tedavisi serumla yapildi toparladi. su an 30 aylık oglum. insallah duzelir bol su iç

özele gidiyorum canım ama benim doktorum catlak biraz öyle gününden önce gidince kızıyo :) bi sıkıntı olursa ara diyo bebeği rahatsız etme diyo onunda bi özel hayatı varmıs vırt zırt ne öle diyo :) acıkcası ultrasonun masum olduguna inanmıyorum diyo öyle işte :)

inş bizede nasip olur agrısı en az olanından :):)

inş bizede nasip olur agrısı en az olanından :):)
benım ılk dogumumda 13 saat sancı cekmıstım ıkıncıde 3 4 saat sancının ardından ıkıncı ıkınmada bebegım gelmıstı kuzenımse ılk dogumunda hemen cıkmıs bebek kişiden kişiye degısıyo sanırım bıde gelmıs normal dogum korkulcak bısey deılmıs dıo

canim benim dogum yaptigim hastanede bu hizmet vaedi ek ucret verdik. hastanenin bayan fotocusu. bazi hastane disaridan fotografci da kabul ediyor. noemalse dogum dogum oncesi dogum bitince kordon kesilince filan dogum sinrasi kucagina alinca cekiyorlar. benim hastane ayrica 3. gun cekti once beni yikadilar sacima fon cektiler sonra fotograf cektiler. sonra 20 tane seçtik album yaptilar. arastirin cok guzel oldu. hiç olmazsa da aileden yetenekli biri iyi bir makinayla ceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…