2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar ben gebelıgın başlarını yaşamaya basladım yenıden ıkıde bır tuvaletım gelıo bıde cok acıkıyorum ya sankı mıdeme bıçak sokuyolar

selam kızlar size birşey söyliyeyimde gülün Şimdi bizim doğumlar aralığa geliyor ya dün akşam eşime dedim ki ya cok kar yağarsa hastaneye gidemezsek dedim adam ne diyeceğini şaşırdı korkma istanbula ne zaman o kadar kar yağmış dedi ama ben pek rahatlamadım

zonox gözün aydin canim allah sağ salim kucagina alip buyutmeyide nasip etsin.demek 2. Oğlun geliyor benimde bir oğlum var bakalim 2. Ne olacak bende çok merak ediyorum

aslm canım o sancı başlayınca degıl kar fırtına kopsa yetişirsin o hastaneye

her sene şubatta yağıyor

aslm canım o sancı başlayınca degıl kar fırtına kopsa yetişirsin o hastaneye
hastanemiz yakın Allahtanda aklıma geliyor işte .Kış bebeğinin avantajı varmı? yaz bebekleri dahamı kolay serpilir?

Kızlar birtane komşumuz var biraz önce gördüm kapıda hamile 7 aylık ,devlet hastanesine gitmiş sürekli bebeğinin cinsiyetine erkek demişler buğünde özele gitmiş eşiyle sırf ultrasyona girmek için cinsiyetine kesinn kız demişler ayy kadın şok olmuşş.Herşeyini erkeğe göre hazırlamış,almış ağlayacaktı neredeyse inş. bizdede böyle yanıltma olmazzz kötü bir durum

hastanemiz yakın Allahtanda aklıma geliyor işte .Kış bebeğinin avantajı varmı? yaz bebekleri dahamı kolay serpilir?
bence kış bebegı daha ıyı canım yazın dogan bebek kışın başlangıcında hemen hasta olur bıde yaz geldıgınde bebeklerımız 6 7 aylık olcaklar kısacık kısacık gıydırıp gezdırmek cok guzel olur ben kız olursa mınıcık bıkını almayı bıle dusunuyorum

ayyy mavı mavı gıydırcek artık :S ben o yuzden bebege 8 ayına kadar bısey alma taraftarı deılım en azından pembe yada mavı gıbı ben buyuk oglumun cınsıyetını doguma 1 hafta kala ogrenmıstım o zaman almıstım mavılerı ondan oncekı aldıgım hersey turuncu sarı yesıldı

valla ben şimdiden birikime başladım yavrum için ileride ailesi birşey bırakmamış ardından demesin.. Ev alıcam kısmetse

bikini mi ayyy yerimmmmm onun bikinisini doğru diyosun alıp gezmelere gidilecek kıvamda olur bebeklerimiz

Bnde çok istiyorum normali ama sanirsam sezercik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…