amin canım.inşallah canım rabbım kalbıne gore versın
Gözün aydın tatlım sağ sağlim kucağıan al inşallah...Kizlar 2 li testten geldim. Ense kalinligi normal.. kan verdim 1 hafta sonra cikacak. Bu arada 2. Oglum geliyor kesinlesti
aslm canımselam kızlar size birşey söyliyeyimde gülünŞimdi bizim doğumlar aralığa geliyor ya dün akşam eşime dedim ki ya cok kar yağarsa hastaneye gidemezsek dedim adam ne diyeceğini şaşırdı korkma istanbula ne zaman o kadar kar yağmış dedi ama ben pek rahatlamadım
selam kızlar size birşey söyliyeyimde gülünŞimdi bizim doğumlar aralığa geliyor ya dün akşam eşime dedim ki ya cok kar yağarsa hastaneye gidemezsek dedim adam ne diyeceğini şaşırdı korkma istanbula ne zaman o kadar kar yağmış dedi ama ben pek rahatlamadım
aslm canımo sancı başlayınca degıl kar fırtına kopsa yetişirsin o hastaneye
ben hep kar yağarken hamileler ve yaşlıları düşünürdum bende kış hamilesi oldumher sene şubatta yağıyor
ben hep kar yağarken hamileler ve yaşlıları düşünürdum bende kış hamilesi oldum
bence kış bebegı daha ıyı canım yazın dogan bebek kışın başlangıcında hemen hasta olur bıde yaz geldıgınde bebeklerımız 6 7 aylık olcaklar kısacık kısacık gıydırıp gezdırmek cok guzel olur ben kız olursa mınıcık bıkını almayı bıle dusunuyorumhastanemiz yakın Allahtanda aklıma geliyor işte .Kış bebeğinin avantajı varmı? yaz bebekleri dahamı kolay serpilir?
ayyy mavı mavı gıydırcek artık :S ben o yuzden bebege 8 ayına kadar bısey alma taraftarı deılım en azından pembe yada mavı gıbı ben buyuk oglumun cınsıyetını doguma 1 hafta kala ogrenmıstım o zaman almıstım mavılerı ondan oncekı aldıgım hersey turuncu sarı yesıldıKızlar birtane komşumuz var biraz önce gördüm kapıda hamile 7 aylık ,devlet hastanesine gitmiş sürekli bebeğinin cinsiyetine erkek demişler buğünde özele gitmiş eşiyle sırf ultrasyona girmek için cinsiyetine kesinn kız demişler ayy kadın şok olmuşş.Herşeyini erkeğe göre hazırlamış,almış ağlayacaktı neredeyse inş. bizdede böyle yanıltma olmazzz kötü bir durum
benimde aklıma düştü eşime söyledim gelirken alsın survivor izlerken yerimMesajlari okudum şu cipsi aklima soktunuz ya çok fena canim cekti
bikini mi ayyy yerimmmmm onun bikinisinibence kış bebegı daha ıyı canım yazın dogan bebek kışın başlangıcında hemen hasta olur bıde yaz geldıgınde bebeklerımız 6 7 aylık olcaklar kısacık kısacık gıydırıp gezdırmek cok guzel olur ben kız olursa mınıcık bıkını almayı bıle dusunuyorum
Bnde çok istiyorum normali ama sanirsam sezercik olurnormal dogum en guzelı canım tamam sancı acı cekıyosun ama bebegın cıktıgı anda hersey bıtıyo ne agrı ne sancı oturup bebegını rahatca kucagına alabılıyosun sezeryanda yanda donemıyosun bebegını kucagına alırken bıle problem yasıyosun ben dogurup dogurdugum gece yuz ustu yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?