2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ayyy şokkk 7 ay boyunca oğlum demiş kızına bebişin psikolojisi bozulmaz inşallah ben sarı beyaz ve turkuazı cok yakıştırıyorum bebeklere bebek odasıda beyaz düşünüyorum kısmetse her türlü süprize hazırlıklıyız

daha iyi bende geçen düşündüm bu yazı da rahat geçiricem sene ye bu zamanları da 6 aylık olucak koskoca yazı yine rahat geçiricem..
inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinn yeni yıla 3 kişilik çekirdek aile olarak gireceğiz nasipse

kızlar az önce pazardan geldim çok bir şey almadım ama ağır geldi biraz özellikle sol kasığım ağrıdı az da renksiz akıntım oldu birşey olmamıştır değil mi allah korusun bir şey olsa kanama olurdu diye düşünüyorum

benim yanilsalar isterdim valla:))

yine de dikkat et ağır kaldırma canim

yok olmamıştır canım merak etme... ayaklarını uzat dinlen biraz geçer ağrı... renksiz akıntı hamilelikte normal :)

yok olmamıştır canım merak etme... ayaklarını uzat dinlen biraz geçer ağrı... renksiz akıntı hamilelikte normal :)
ay inşallah yatıyorum zaten
10. haftamdayım dizlerimi kendime çektiğim zaman hissediyorum bebeği 2. gebeliğim sizlerde yaşadınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…