ayyy şokkk 7 ay boyunca oğlum demiş kızına bebişin psikolojisi bozulmaz inşallahKızlar birtane komşumuz var biraz önce gördüm kapıda hamile 7 aylık ,devlet hastanesine gitmiş sürekli bebeğinin cinsiyetine erkek demişler buğünde özele gitmiş eşiyle sırf ultrasyona girmek için cinsiyetine kesinn kız demişler ayy kadın şok olmuşş.Herşeyini erkeğe göre hazırlamış,almış ağlayacaktı neredeyse inş. bizdede böyle yanıltma olmazzz kötü bir durum
inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinn yeni yıla 3 kişilik çekirdek aile olarak gireceğiz nasipsedaha iyi bende geçen düşündüm bu yazı da rahat geçiricem sene ye bu zamanları da 6 aylık olucak koskoca yazı yine rahat geçiricem..
Çok sevindim canm bi prens geliyo kesinn yaniiKizlar 2 li testten geldim. Ense kalinligi normal.. kan verdim 1 hafta sonra cikacak. Bu arada 2. Oglum geliyor kesinlesti
kesin en büyük benim. 38.5yaşlarınız kaç kızlar ben 29
hayırlı olsun canım :) sağlıkla al oğluşunu kucağına :)Kizlar 2 li testten geldim. Ense kalinligi normal.. kan verdim 1 hafta sonra cikacak. Bu arada 2. Oglum geliyor kesinlesti
benim yanilsalar isterdim valla:))Kızlar birtane komşumuz var biraz önce gördüm kapıda hamile 7 aylık ,devlet hastanesine gitmiş sürekli bebeğinin cinsiyetine erkek demişler buğünde özele gitmiş eşiyle sırf ultrasyona girmek için cinsiyetine kesinn kız demişler ayy kadın şok olmuşş.Herşeyini erkeğe göre hazırlamış,almış ağlayacaktı neredeyse inş. bizdede böyle yanıltma olmazzz kötü bir durum
yine de dikkat et ağır kaldırma canimkızlar az önce pazardan geldim çok bir şey almadım ama ağır geldi biraz özellikle sol kasığım ağrıdı az da renksiz akıntım oldu birşey olmamıştır değil mi allah korusun bir şey olsa kanama olurdu diye düşünüyorum
Hafif birşey yiyin bn dün gece yedim sabaha kadr yaktı dikkat edinn abartmayınbenimde aklıma düştü eşime söyledim gelirken alsın survivor izlerken yerim
yok olmamıştır canım merak etme... ayaklarını uzat dinlen biraz geçer ağrı... renksiz akıntı hamilelikte normal :)kızlar az önce pazardan geldim çok bir şey almadım ama ağır geldi biraz özellikle sol kasığım ağrıdı az da renksiz akıntım oldu birşey olmamıştır değil mi allah korusun bir şey olsa kanama olurdu diye düşünüyorum
24 en kucukte bnmiyim ne?kesin en büyük benim. 38.5
ay inşallah yatıyorum zatenyok olmamıştır canım merak etme... ayaklarını uzat dinlen biraz geçer ağrı... renksiz akıntı hamilelikte normal :)
senınkı mecbur canım ıkıtane bırdenBnde çok istiyorum normali ama sanirsam sezercik olur
kesin en büyük benim. 38.5
benim cipsim belli klasik doritosHafif birşey yiyin bn dün gece yedim sabaha kadr yaktı dikkat edinn abartmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?