hamdolsun rabbimize darısı bu duyguyu yaşamayı bekleyenlereKızlar karnima baktıkça allahım ne büyüksün diyorum bn hiç hamile kalmadım hiçte kalmicakmisim gibi geliyordu ama bn bi tane için yalvarirken rabbim iki tane nasip etti çok şükür bin şükür
Bol bol su ic dedi serum verdi bakalm ne yapacagz kontrole gidicem 1 hafta sonra .tskSebebı neymıs, nasıl tedavı edeceklermıs Bizleri de haberdar et Gecmıs olsun sımdıden cnm .
geçmiş olsun korkma önlem alıyordur dr aklına kötü birşey getirme cok su içemiyorsan karpuz vs ye hepimizin bebekleri Allaha emanetBol bol su ic dedi serum verdi bakalm ne yapacagz kontrole gidicem 1 hafta sonra .tsk
ben coğunuzun ablası oldumBen de 26 yasindayimmm :)
evet hadi o günler gelsin diyorum hemencicikara sıra temmuz haziran annelerine bakıyorum ayyy doğum belirtileri bebek odaları vs konuşuluyor cok heyecanlı bizdee oyle olucaz
bende senin 1 yaş büyüğünüm sanırım :) ( 30 yaş )ben coğunuzun ablası oldum
Ins.canm benm mide bulantim hafifleyeli 2 hafta oluyo 8 kilo verdm bisey yiyip icemedm ondan sanirim simdi daha dikkt etmem lazmgeçmiş olsun korkma önlem alıyordur dr aklına kötü birşey getirme cok su içemiyorsan karpuz vs ye hepimizin bebekleri Allaha emanet
Ben de 2424 en kucukte bnmiyim ne?
canım ya bünyeden bünyeye cok farkediyor işte bu belirtiler. Benimde bulantım tam kesilmedi ama istifra edicek kadar değil 3 kez cıkarttım sadece ama bulantı hissi hep oluyorIns.canm benm mide bulantim hafifleyeli 2 hafta oluyo 8 kilo verdm bisey yiyip icemedm ondan sanirim simdi daha dikkt etmem lazm
Yarn zaten gidicem ozel bi dr a o da baksn detayli devlettekilerin cihazlarina guvenmiyom.ins duzelir tsksuyu azalan arkadaşım benim de küçük oglumda 15. hadtamda keseden sızıntı olmustu. crp bakildi kanda enfeksiyon varmis. antibiyotik tedavisi serumla yapildi toparladi. su an 30 aylık oglum. insallah duzelir bol su iç
ay evet ya daha 13 haziranada cok var bir gorsem miniğimi napıyo içerde takla filan atıyorlarmış bu haftalarda sabırsızlanıyorum görmek içinevet hadi o günler gelsin diyorum hemencicik
bebegin gelişimi olarak ocak dogum tarihi aralik. ben de kasim annesiyim sata gore 4 aralik sezaryen olcak artı bir haftada onden kesin aralik degilim yani ama burada yaziyorum. testlerin vs ocağa daha uygun olurselam kızlar
sizce nerenın annesıyım ben
normal doguma göre 13 ocak
sezeryana göre aralık :=)
Yarn zaten gidicem ozel bi dr a o da baksn detayli devlettekilerin cihazlarina guvenmiyom.ins duzelir tsk
canım hoşgeldin gönlün nerde olmak isterse orda ol benimde sat 24/02/ benimde 1 aralık çıkıyor hem kasım annelerinyeyim hemde aralık ama burda daha çok vakit geçiyor bence :)selam kızlar
sizce nerenın annesıyım ben
normal doguma göre 13 ocak
sezeryana göre aralık :=)
ben ocakta yazıyorum. 7+6 olduk. tarıhlere gore de 13 ocak normal olursabebegin gelişimi olarak ocak dogum tarihi aralik. ben de kasim annesiyim sata gore 4 aralik sezaryen olcak artı bir haftada onden kesin aralik degilim yani ama burada yaziyorum. testlerin vs ocağa daha uygun olur
Ben bugun gordum takla atiyodu gercekten canim yaa bende cok sasirdimm cok tatliydi.sen gordugunde daha da buyucek daha cok oynasir.ay evet ya daha 13 haziranada cok var bir gorsem miniğimi napıyo içerde takla filan atıyorlarmış bu haftalarda sabırsızlanıyorum görmek için
hoş buldum :=) bende ara sıra buradayım ve ocaktayım :=)canım hoşgeldin gönlün nerde olmak isterse orda ol benimde sat 24/02/ benimde 1 aralık çıkıyor hem kasım annelerinyeyim hemde aralık ama burda daha çok vakit geçiyor bence :)
ben de annesi olcak yastayim:)ben coğunuzun ablası oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?