2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar karnima baktıkça allahım ne büyüksün diyorum bn hiç hamile kalmadım hiçte kalmicakmisim gibi geliyordu ama bn bi tane için yalvarirken rabbim iki tane nasip etti çok şükür bin şükür
hamdolsun rabbimize darısı bu duyguyu yaşamayı bekleyenlere

ara sıra temmuz haziran annelerine bakıyorum ayyy doğum belirtileri bebek odaları vs konuşuluyor cok heyecanlı bizdee oyle olucaz

Bol bol su ic dedi serum verdi bakalm ne yapacagz kontrole gidicem 1 hafta sonra .tsk
geçmiş olsun korkma önlem alıyordur dr aklına kötü birşey getirme cok su içemiyorsan karpuz vs ye hepimizin bebekleri Allaha emanet

geçmiş olsun korkma önlem alıyordur dr aklına kötü birşey getirme cok su içemiyorsan karpuz vs ye hepimizin bebekleri Allaha emanet
Ins.canm benm mide bulantim hafifleyeli 2 hafta oluyo 8 kilo verdm bisey yiyip icemedm ondan sanirim simdi daha dikkt etmem lazm

Ins.canm benm mide bulantim hafifleyeli 2 hafta oluyo 8 kilo verdm bisey yiyip icemedm ondan sanirim simdi daha dikkt etmem lazm
canım ya bünyeden bünyeye cok farkediyor işte bu belirtiler. Benimde bulantım tam kesilmedi ama istifra edicek kadar değil 3 kez cıkarttım sadece ama bulantı hissi hep oluyor

suyu azalan arkadaşım benim de küçük oglumda 15. hadtamda keseden sızıntı olmustu. crp bakildi kanda enfeksiyon varmis. antibiyotik tedavisi serumla yapildi toparladi. su an 30 aylık oglum. insallah duzelir bol su iç
Yarn zaten gidicem ozel bi dr a o da baksn detayli devlettekilerin cihazlarina guvenmiyom.ins duzelir tsk

selam kızlar
sizce nerenın annesıyım ben
normal doguma göre 13 ocak
sezeryana göre aralık :=)
bebegin gelişimi olarak ocak dogum tarihi aralik. ben de kasim annesiyim sata gore 4 aralik sezaryen olcak artı bir haftada onden kesin aralik degilim yani ama burada yaziyorum. testlerin vs ocağa daha uygun olur

selam kızlar
sizce nerenın annesıyım ben
normal doguma göre 13 ocak
sezeryana göre aralık :=)
canım hoşgeldin gönlün nerde olmak isterse orda ol benimde sat 24/02/ benimde 1 aralık çıkıyor hem kasım annelerinyeyim hemde aralık ama burda daha çok vakit geçiyor bence :)

bebegin gelişimi olarak ocak dogum tarihi aralik. ben de kasim annesiyim sata gore 4 aralik sezaryen olcak artı bir haftada onden kesin aralik degilim yani ama burada yaziyorum. testlerin vs ocağa daha uygun olur
ben ocakta yazıyorum. 7+6 olduk. tarıhlere gore de 13 ocak normal olursa
bılemedım yaa :=) ıkı topık arasında kaldım

ay evet ya daha 13 haziranada cok var bir gorsem miniğimi napıyo içerde takla filan atıyorlarmış bu haftalarda sabırsızlanıyorum görmek için
Ben bugun gordum takla atiyodu gercekten canim yaa bende cok sasirdimm cok tatliydi.sen gordugunde daha da buyucek daha cok oynasir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…