2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben bugun gordum takla atiyodu gercekten canim yaa bende cok sasirdimm cok tatliydi.sen gordugunde daha da buyucek daha cok oynasir.
yaaaaaa gerçekten miiiii ben en son gördüğümde 10 haftalıktı ters dönmüşte düzelmeye çalışan kaplumbağa gibi kolunu bacağını oynatıyordu

Kizlar merhabalar, pek yazmiyorum ama sürekli okuyorum yazdiklarinizi, bugün cipslerle ilgili baya yazdiniz malum hamileyiz canimiz ne cekiyorsa yemeliz ama hem kendi hem bebeğimizin sağliğini düşünerek beslenmeliyiz gazli içecekler,paketlenmiş tüm gidalar,işlem görmüş gidalar vs.. Normalde uzak duramasakta hamilelikte uzak durmamiz lazim neticede o bir birey :) evet cipse alternatif olsun diye ben firinda bir kismi pul biberli bir kismi sade olarak pişiriyorum bu arada üstünde yağ gezdiriyorum ve çok az tuzluyorum yanindada pul biber ve naneli yoğurtla mükemmel oluyor :) her evde patates ve yoğurt olduğunu varsayarak resim yüklüyorum malum caniniz ceker filan hemen yaparsiniz :)

Eklentiler

• IMG_20150603_175110.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20150603_175126.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 88
İnş bize de kısmet olur canm ya

Açikçasi havann kotu olması durumunu ben de düsündüm ama hastaneye gideneyecek kadar kar olmasi durumunu düşünmedim :) yalnz cidden kar yağiyomus, eşin hakli cıkıyomus :)

Antalyadaki arkadaslar.. ben agustosta antalyada tatil yapmak istiyorum. Bunalirsin bayilirsin sisersin sicaktan degip beni korkutuyorlar.. agustosta cok mu dayanilmaz oluyooo ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…