ben de annesi olcak yastayim:)[/Q
Estağfurullah olsan olsan abla olursun 8-9 yaş büyüksün alttarafı
kasima bakiyor musun canim?canım hoşgeldin gönlün nerde olmak isterse orda ol benimde sat 24/02/ benimde 1 aralık çıkıyor hem kasım annelerinyeyim hemde aralık ama burda daha çok vakit geçiyor bence :)
takıl bize hayatını yaşaben ocakta yazıyorum. 7+6 olduk. tarıhlere gore de 13 ocak normal olursa
bılemedım yaa :=) ıkı topık arasında kaldım
bende yazı rengimi değiştirmek istiyorum olmadı nasıl yaptınselam kızlar
sizce nerenın annesıyım ben
normal doguma göre 13 ocak
sezeryana göre aralık :=)
böyle 12-14 haftaları görünce de kendımı minicik hissedıyorumtakıl bize hayatını yaşa
kalıcı olanlar pro uyelıkte oluyorbende yazı rengimi değiştirmek istiyorum olmadı nasıl yaptın
hay Allah demek ondan olmamış teşekkürler.Keşke ceptelefonunda bir app olsaydı kadınlar kulubunun daha kolay olurdukalıcı olanlar pro uyelıkte oluyor
diğer türlü yazdıgın kısımla yapıyorsun her mesaj yazdıgında.
yaaaaaa gerçekten miiiiiBen bugun gordum takla atiyodu gercekten canim yaa bende cok sasirdimm cok tatliydi.sen gordugunde daha da buyucek daha cok oynasir.
yok canim senden kücükleride var. mesela ben 22 :)))24 en kucukte bnmiyim ne?
İnş bize de kısmet olur canm yanormal dogum en guzelı canım tamam sancı acı cekıyosun ama bebegın cıktıgı anda hersey bıtıyo ne agrı ne sancı oturup bebegını rahatca kucagına alabılıyosun sezeryanda yanda donemıyosun bebegını kucagına alırken bıle problem yasıyosun ben dogurup dogurdugum gece yuz ustu yattım
Hadi gözün aydin maşallah ona :)Kizlar 2 li testten geldim. Ense kalinligi normal.. kan verdim 1 hafta sonra cikacak. Bu arada 2. Oglum geliyor kesinlesti
Bende 24 canm24 en kucukte bnmiyim ne?
selam kızlar size birşey söyliyeyimde gülünŞimdi bizim doğumlar aralığa geliyor ya dün akşam eşime dedim ki ya cok kar yağarsa hastaneye gidemezsek dedim adam ne diyeceğini şaşırdı korkma istanbula ne zaman o kadar kar yağmış dedi ama ben pek rahatlamadım
Ben yaz tatılimi kaçirmiyim die bu tarihe denk getrdm acıkçasi :)daha iyi bende geçen düşündüm bu yazı da rahat geçiricem sene ye bu zamanları da 6 aylık olucak koskoca yazı yine rahat geçiricem..
ya bilmiyorum ki canım bazen resmen aşeriyorum adeta olsa da yesem diyeçok ağır kokusu mide bulantısı yapmiyor mu
Benm 28,5 31aralik doğumluyum bebek doğdugunda tam 29 olcam :)yaşlarınız kaç kızlar ben 29
yok tatlım ya doktorum 16. haftada belli olur dedi heycanla bekliyorum sen öğrendin mi?kız sen cınsıyetını ogrendınmı melegının 14. haftaya gırmıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?