- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin minik paşanKizlar 2 li testten geldim. Ense kalinligi normal.. kan verdim 1 hafta sonra cikacak. Bu arada 2. Oglum geliyor kesinlesti
kızlar az önce pazardan geldim çok bir şey almadım ama ağır geldi biraz özellikle sol kasığım ağrıdı az da renksiz akıntım oldu birşey olmamıştır değil mi allah korusun bir şey olsa kanama olurdu diye düşünüyorum
Canım ben de oradan randevu aldım ctesi yaptırıcaz inşlh . Ikili de cinsiyet belli oluyor muKadıköy sonomed 250 orası cok da güvenilir oraya gidebilirsin canım
Hayırlı olsun cnm ikilide mi anlaşıldı :)Kizlar 2 li testten geldim. Ense kalinligi normal.. kan verdim 1 hafta sonra cikacak. Bu arada 2. Oglum geliyor kesinlesti
Hadi geçmiş olsun tatlım.Bol bol su ic dedi serum verdi bakalm ne yapacagz kontrole gidicem 1 hafta sonra .tsk
Aman yarabbiiimmmmmmhahah yok kız ona zarar verceklerını sanmam dıcektım amakucuk geldı aklıma bıan 3 aylıkmıydı neydı yurutece oturttum abısı nasıl becerdıyse bebegı kafasının ustune dusurmus yurutec bebegın ustunde yurutecın ustunde abısının bısıkletı vardı koşa koşa acile gıtmıstım bıseyı yoktu
çok üzüldüm canım inş çoğalır neden olmuş ki?Slm hanim lar bugn Kontrol vardi dr suyunda azalma var dedi suan serum takili cok Üzgünüm
ben kiloluyum canım normal yapamıyo mu kilolular canım?bende boy yok canım zaten kıloluyum korkuyorum cok kılo alıp normal dogum yapamamaktan
eylülde 22 :)yaşlarınız kaç kızlar ben 29
Valla arkadaşım agzimin suyu aktı yani o derece canim istedi yemegide yeni yemistim ama simdi firinda pisiyor benimkilerde allahtan evde bulunulabilen malzemeler gercekten ama yinede burda yiyeceklerden pekbahsetmeksek hepimiz hamileyiz sonuctaKizlar merhabalar, pek yazmiyorum ama sürekli okuyorum yazdiklarinizi, bugün cipslerle ilgili baya yazdiniz malum hamileyiz canimiz ne cekiyorsa yemeliz ama hem kendi hem bebeğimizin sağliğini düşünerek beslenmeliyiz gazli içecekler,paketlenmiş tüm gidalar,işlem görmüş gidalar vs.. Normalde uzak duramasakta hamilelikte uzak durmamiz lazim neticede o bir birey :) evet cipse alternatif olsun diye ben firinda bir kismi pul biberli bir kismi sade olarak pişiriyorum bu arada üstünde yağ gezdiriyorum ve çok az tuzluyorum yanindada pul biber ve naneli yoğurtla mükemmel oluyor :) her evde patates ve yoğurt olduğunu varsayarak resim yüklüyorum malum caniniz ceker filan hemen yaparsiniz :)
Kızma yahu :) neticede belirttim evde herkeste olan şeyler o yüzden paylaştim fikir olsun diye, paketlenmiş gıdalardan bebeklerimizi koruyalim diye :)Valla arkadaşım agzimin suyu aktı yani o derece canim istedi yemegide yeni yemistim ama simdi firinda pisiyor benimkilerde allahtan evde bulunulabilen malzemeler gercekten ama yinede burda yiyeceklerden pekbahsetmeksek hepimiz hamileyiz sonucta
yok canım daha ogrenemedım yarın doktora gıtcem bı umut bakalımyok tatlım ya doktorum 16. haftada belli olur dedi heycanla bekliyorum sen öğrendin mi?
normalde kıloluysan deıl canım hamıleyken cok kılo alırsan yapamıyosunben kiloluyum canım normal yapamıyo mu kilolular canım?
hadi bakalım öğrenirsen haber veryok canım daha ogrenemedım yarın doktora gıtcem bı umut bakalım
ben de 25 yaşındayım
Ben 25 yaşındayım
Evet canım ben mersinliyim şuanda ankarada yaşıyorum ama antalyayı ve nerdeyse türkiyenin bütün yazlık mekanların çok iyi bilirim çok nemli boğucu bi sıcak olur gün içinde duş almaktan bıkarsın ultra lüx bi otelde kalacaksan etkinliklerle ve otelde ki klimalı ortamlarda rahatlayabilirsin ama genel olarak hamile olduğun için sıcak sen bunaltabilirAntalyadaki arkadaslar.. ben agustosta antalyada tatil yapmak istiyorum. Bunalirsin bayilirsin sisersin sicaktan degip beni korkutuyorlar.. agustosta cok mu dayanilmaz oluyooo ???
Hahahayaaaaaa gerçekten miiiiiben en son gördüğümde 10 haftalıktı ters dönmüşte düzelmeye çalışan kaplumbağa gibi kolunu bacağını oynatıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?