2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Canm akıntı olabilir sorun değil Normal şefaf akıntıdan bahsediyorum Benm doktorum ilerleyen zamanlarda daha da artabilir dedi Ama ağır tasima dedi, sen de taşima canm dikkat et :)

Aman yarabbiiimmmmmm

Valla arkadaşım agzimin suyu aktı yani o derece canim istedi yemegide yeni yemistim ama simdi firinda pisiyor benimkilerde allahtan evde bulunulabilen malzemeler gercekten ama yinede burda yiyeceklerden pekbahsetmeksek hepimiz hamileyiz sonucta

Kızma yahu :) neticede belirttim evde herkeste olan şeyler o yüzden paylaştim fikir olsun diye, paketlenmiş gıdalardan bebeklerimizi koruyalim diye :)

Antalyadaki arkadaslar.. ben agustosta antalyada tatil yapmak istiyorum. Bunalirsin bayilirsin sisersin sicaktan degip beni korkutuyorlar.. agustosta cok mu dayanilmaz oluyooo ???
Evet canım ben mersinliyim şuanda ankarada yaşıyorum ama antalyayı ve nerdeyse türkiyenin bütün yazlık mekanların çok iyi bilirim çok nemli boğucu bi sıcak olur gün içinde duş almaktan bıkarsın ultra lüx bi otelde kalacaksan etkinliklerle ve otelde ki klimalı ortamlarda rahatlayabilirsin ama genel olarak hamile olduğun için sıcak sen bunaltabilir

yaaaaaa gerçekten miiiii ben en son gördüğümde 10 haftalıktı ters dönmüşte düzelmeye çalışan kaplumbağa gibi kolunu bacağını oynatıyordu
Hahaha yazikk kiyamam.valla baya baya oynuyodu masallah takla atiyodu poposunu ceviriyodu.gorursun 10 gun sonraa cok tatlislar.

Kızlar Yarın kızımın doğum gunu sizce nasıl bi dogum gunu partisi yapayım tabi 2 yasına gircek bisey anlamaz ama bir anı olsun istiyorum

of kızlar uyurken karnımın ustune yatmısım bıde cok tuvaletım gelmış sancıdan kıvrandım gectı sımdı cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…