ınsallah canım ılk ısım buraya yazmak olcakhadi bakalım öğrenirsen haber ver
Kızmıyorum tatlim ben yaptim yedim cok şükür ama yapamayan yiyemeyen arkadaşlar olur die söylüyorum onu da sana degil zaten genel söylüyorumKızma yahu :) neticede belirttim evde herkeste olan şeyler o yüzden paylaştim fikir olsun diye, paketlenmiş gıdalardan bebeklerimizi koruyalim diye :)
Anladim.canim. ben tesetturluyum youzden her hotele gidemiorum. Sadece alanyada iki tane kadinlara plaji olan guzel hotel var oyuzdrn orayi dusundum. Diger sehirlerdekilerde plaj yok sadece havuz var. Havuzda yuzmek te iyi degil mikrop kaparsin diyirlar oyyy napsam acabaEvet canım ben mersinliyim şuanda ankarada yaşıyorum ama antalyayı ve nerdeyse türkiyenin bütün yazlık mekanların çok iyi bilirim çok nemli boğucu bi sıcak olur gün içinde duş almaktan bıkarsın ultra lüx bi otelde kalacaksan etkinliklerle ve otelde ki klimalı ortamlarda rahatlayabilirsin ama genel olarak hamile olduğun için sıcak sen bunaltabilir
Canım kıza benziyor :)Şu nubu bir türlü anlamadım ya:)
Benim yavrumun şimdi nubu var mı mesela?
Valla canim 2 3 gündür bi anda çıktı benimde bende anlamadım nasıl olduğunuKızlar benim baya baya göbeğim çıkmış normalde kilo almadım tartıliyorum her gün zaten bulantılar yedirmiyor ne yesem çıkıyor hemen ama göbek çıkmış çok erken değil mi ya
Ne bileyim kilo da almadım zaten ben bulantıdan kafayı kaldıramiyorum nasıl hemen çıktı bole bilemedim doğuran kadar yuvarlak birsey olcam heraldeValla canim 2 3 gündür bi anda çıktı benimde bende anlamadım nasıl olduğunudedigin gibi bende erken olduğunu düşünüyorum ama isyerinde bi arkadaşim daha hamile benimle ayni bugun baktım onunda çıkmış o zaman dedim normal heralde
canim benim pihtilasma sorunum var o yuzden devam dedi folbiole
normal artık çıkması şaka maka 4.aya giriyoruzValla canim 2 3 gündür bi anda çıktı benimde bende anlamadım nasıl olduğunudedigin gibi bende erken olduğunu düşünüyorum ama isyerinde bi arkadaşim daha hamile benimle ayni bugun baktım onunda çıkmış o zaman dedim normal heralde
Bende yeni kapandım ve denizi çok severim bu yaz mersinde yazlığımızda giricem denize ama bende gelecek yaz tatili için araştırma yapıcam kışın nereler var diye o hotel adı ne gelecek yaz için aklımda olsunAnladim.canim. ben tesetturluyum youzden her hotele gidemiorum. Sadece alanyada iki tane kadinlara plaji olan guzel hotel var oyuzdrn orayi dusundum. Diger sehirlerdekilerde plaj yok sadece havuz var. Havuzda yuzmek te iyi degil mikrop kaparsin diyirlar oyyy napsam acaba
Biz bu yaz tatil düşünmüyoruz sıcaklar iyi gelmez diye daha cok istanbula yakın yerlere kaçmayı planlıyoruz haftasonlarıBende yeni kapandım ve denizi çok severim bu yaz mersinde yazlığımızda giricem denize ama bende gelecek yaz tatili için araştırma yapıcam kışın nereler var diye o hotel adı ne gelecek yaz için aklımda olsun
Ya ne yapsam bilemedim plaj istiyordumBende yeni kapandım ve denizi çok severim bu yaz mersinde yazlığımızda giricem denize ama bende gelecek yaz tatili için araştırma yapıcam kışın nereler var diye o hotel adı ne gelecek yaz için aklımda olsun
En güzeli hamilelik ilerleyince sıcaklar bizi çok etkiliyçekmiş çünküBiz bu yaz tatil düşünmüyoruz sıcaklar iyi gelmez diye daha cok istanbula yakın yerlere kaçmayı planlıyoruz haftasonları
Bende merak ediyorum onu bakarken göbek deliğinin baya altına bakıyorBebisler baya assagida duruyor doktor bakarken karnimiza cikmamislar henüz ama karnımız buyuyo rahim büyüyor diyemi ki
badanada yaptıracağız bu yaz cok işim varEn güzeli hamilelik ilerleyince sıcaklar bizi çok etkiliyçekmiş çünkü
Hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri içime kız doğuyor:)Canım kıza benziyor :)
12.haftadan itibaren yukarı çıkıyor bebişler ve artık depodan degıl direkt bizim yediklerimizden besleniceklerBebisler baya assagida duruyor doktor bakarken karnimiza cikmamislar henüz ama karnımız buyuyo rahim büyüyor diyemi ki
canim benimde ufacik tefecik göbüşüm cikti farkindayim.hatta bazen sertlesiyor bazense yumusacikNe bileyim kilo da almadım zaten ben bulantıdan kafayı kaldıramiyorum nasıl hemen çıktı bole bilemedim doğuran kadar yuvarlak birsey olcam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?