2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar benim baya baya göbeğim çıkmış normalde kilo almadım tartıliyorum her gün zaten bulantılar yedirmiyor ne yesem çıkıyor hemen ama göbek çıkmış çok erken değil mi ya

Kızma yahu :) neticede belirttim evde herkeste olan şeyler o yüzden paylaştim fikir olsun diye, paketlenmiş gıdalardan bebeklerimizi koruyalim diye :)
Kızmıyorum tatlim ben yaptim yedim cok şükür ama yapamayan yiyemeyen arkadaşlar olur die söylüyorum onu da sana degil zaten genel söylüyorum

Anladim.canim. ben tesetturluyum youzden her hotele gidemiorum. Sadece alanyada iki tane kadinlara plaji olan guzel hotel var oyuzdrn orayi dusundum. Diger sehirlerdekilerde plaj yok sadece havuz var. Havuzda yuzmek te iyi degil mikrop kaparsin diyirlar oyyy napsam acaba

Kızlar benim baya baya göbeğim çıkmış normalde kilo almadım tartıliyorum her gün zaten bulantılar yedirmiyor ne yesem çıkıyor hemen ama göbek çıkmış çok erken değil mi ya
Valla canim 2 3 gündür bi anda çıktı benimde bende anlamadım nasıl olduğunu dedigin gibi bende erken olduğunu düşünüyorum ama isyerinde bi arkadaşim daha hamile benimle ayni bugun baktım onunda çıkmış o zaman dedim normal heralde

Ne bileyim kilo da almadım zaten ben bulantıdan kafayı kaldıramiyorum nasıl hemen çıktı bole bilemedim doğuran kadar yuvarlak birsey olcam heralde

normal artık çıkması şaka maka 4.aya giriyoruz

Bende yeni kapandım ve denizi çok severim bu yaz mersinde yazlığımızda giricem denize ama bende gelecek yaz tatili için araştırma yapıcam kışın nereler var diye o hotel adı ne gelecek yaz için aklımda olsun

Biz bu yaz tatil düşünmüyoruz sıcaklar iyi gelmez diye daha cok istanbula yakın yerlere kaçmayı planlıyoruz haftasonları

Ya ne yapsam bilemedim plaj istiyordum

Alanyada iki tane var biri adenya digeri de adin beach.. bunlar plajli olanlar bir de plaji olmayan guzel bir yer var bera alanya

Bebisler baya assagida duruyor doktor bakarken karnimiza cikmamislar henüz ama karnımız buyuyo rahim büyüyor diyemi ki

Bebisler baya assagida duruyor doktor bakarken karnimiza cikmamislar henüz ama karnımız buyuyo rahim büyüyor diyemi ki
12.haftadan itibaren yukarı çıkıyor bebişler ve artık depodan degıl direkt bizim yediklerimizden beslenicekler karnımızda hem regl olamayışn verdiği şişlik hem bagırsaklarımız uyum saglamaya çalışıyor onun şişliği yani gaz 4.aydan itibaren bu şişlikler yerini bebişin kendi şişliğine bırakacak

Ne bileyim kilo da almadım zaten ben bulantıdan kafayı kaldıramiyorum nasıl hemen çıktı bole bilemedim doğuran kadar yuvarlak birsey olcam heralde
canim benimde ufacik tefecik göbüşüm cikti farkindayim.hatta bazen sertlesiyor bazense yumusacik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…