2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bizim her iki tarafta deli gibi kız ıstiyor ama ben erkek hissediyorum

bizim her iki tarafta deli gibi kız ıstiyor ama ben erkek hissediyorum
Bizde durumlar çok karışık.
Eşimin ailesinde hiç erkek torun yok.
Ve tek soylar. Kayınbabam onun babası dedesi hepsi tek çocukmuş.
O yüzden erkek torun çok istiyorlar..
Bende kız hissediyorum ve kız istiyorum:))

eşimin tarafında 32 senedir kimsenin kızı olmamış kız arzu ediyorlar ama Allahın dediği olur 10 gün sonra oğrenriz belki

Ya ne yapsam bilemedim plaj istiyordum

Alanyada iki tane var biri adenya digeri de adin beach.. bunlar plajli olanlar bir de plaji olmayan guzel bir yer var bera alanya
teşekkurler aklımda kalsın gelecek yaz için. yüzmeye odaklanırım diyorsan boşver git sıcağından etkilenmezsin belki

tesekkürler bebek odası yapacağımız odayı boşaltmam lazımm tatil seneye 3 ümüz birlikte inşallah
Ben bebek odamizi son bir ay kala yapmayi dusunuyorum insallah dayanamazsam bilmem de :) ama turkiyeye gelince tülünü filan yatak ortusunu alirim insallah

Ben bebek odamizi son bir ay kala yapmayi dusunuyorum insallah dayanamazsam bilmem de :) ama turkiyeye gelince tülünü filan yatak ortusunu alirim insallah
ben odayı yapmayacağım sadece boşaltacağım.Giysi odası gibi kullanıyorduk orayı badana bahanesiyle boşaltıp temizleyeceğim

Ya ne yapsam bilemedim plaj istiyordum

Alanyada iki tane var biri adenya digeri de adin beach.. bunlar plajli olanlar bir de plaji olmayan guzel bir yer var bera alanya

Valla ben o anlamda armutluya bayiliyorum armutlu tatil köyü aklınızda bulunsun kismetse bu senede oraya gidicem her anlamda rahat

Valla ben o anlamda armutluya bayiliyorum armutlu tatil köyü aklınızda bulunsun kismetse bu senede oraya gidicem her anlamda rahat
Ya gecen sene gitmistim ama cok tasli geliyor bana kumsali bos yer bile bulamiyordum en kotu ihtimal oraya gidicem.sanirim

[QmGn, post: 41247164, member: 581336"]Ya gecen sene gitmistim ama cok tasli geliyor bana kumsali bos yer bile bulamiyordum en kotu ihtimal oraya gidicem.sanirim[/QUOT

Bera yi da dusunebilirsin cnm

Ayh hadi inş ben de bebek odası yapsam mı yapmasa mı onun kararını veremiyorum

Allah izin verirse ben bebek odası yapmayı düşünüyorum. Kiracıyım ev sahibi değilim.
Ama olsun ömrüm neyi ne kadar görmeyi nasip edecek bilemem. O yüzden maddi durumum yettiği kadar israfa gösterişe kaçmadan ihtiyaç doğrultusunda bi hazırlık yapmak istiyorum.
Rabbim hepimize bebeklerimizi kucağımızda sağlıkla kokladığımız günleri nasip etsin inşallah. .

ben de aynı fikirdeyim. amin.

Bende istiyorum 7 sene bekledim Allah nasip ederse yapicam odasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…