bizim her iki tarafta deli gibi kız ıstiyor ama ben erkek hissediyorumHamile kaldığımı öğrendiğim günden beri içime kız doğuyor:)
Herkes erkek diyor. Eşim de erkek istiyor.
Ama önce sağlıklı olması tabi. İlk çocuğum kız erkek farketmez hayırlı sağlıklı olsun yeter.
Bizde durumlar çok karışık.bizim her iki tarafta deli gibi kız ıstiyor ama ben erkek hissediyorum
eşimin tarafında 32 senedir kimsenin kızı olmamış kız arzu ediyorlar ama Allahın dediği olur 10 gün sonra oğrenriz belkiBizde durumlar çok karışık.
Eşimin ailesinde hiç erkek torun yok.
Ve tek soylar. Kayınbabam onun babası dedesi hepsi tek çocukmuş.
O yüzden erkek torun çok istiyorlar..
Bende kız hissediyorum ve kız istiyorum:))
teşekkurler aklımda kalsın gelecek yaz için. yüzmeye odaklanırım diyorsan boşver git sıcağından etkilenmezsin belkiYa ne yapsam bilemedim plaj istiyordum
Alanyada iki tane var biri adenya digeri de adin beach.. bunlar plajli olanlar bir de plaji olmayan guzel bir yer var bera alanya
valla senin işin zormuş canım şimdiden kolay gelsinbadanada yaptıracağız bu yaz cok işim var
tesekkürler bebek odası yapacağımız odayı boşaltmam lazımm tatil seneye 3 ümüz birlikte inşallahvalla senin işin zormuş canım şimdiden kolay gelsin
Ben bebek odamizi son bir ay kala yapmayi dusunuyorum insallah dayanamazsam bilmem de :) ama turkiyeye gelince tülünü filan yatak ortusunu alirim insallahtesekkürler bebek odası yapacağımız odayı boşaltmam lazımm tatil seneye 3 ümüz birlikte inşallah
ben odayı yapmayacağım sadece boşaltacağım.Giysi odası gibi kullanıyorduk orayı badana bahanesiyle boşaltıp temizleyeceğimBen bebek odamizi son bir ay kala yapmayi dusunuyorum insallah dayanamazsam bilmem de :) ama turkiyeye gelince tülünü filan yatak ortusunu alirim insallah
Ya ne yapsam bilemedim plaj istiyordum
Alanyada iki tane var biri adenya digeri de adin beach.. bunlar plajli olanlar bir de plaji olmayan guzel bir yer var bera alanya
Ya gecen sene gitmistim ama cok tasli geliyor bana kumsali bos yer bile bulamiyordum en kotu ihtimal oraya gidicem.sanirimValla ben o anlamda armutluya bayiliyorum armutlu tatil köyü aklınızda bulunsun kismetse bu senede oraya gidicem her anlamda rahat
Ayh hadi inş ben de bebek odası yapsam mı yapmasa mı onun kararını veremiyorumtesekkürler bebek odası yapacağımız odayı boşaltmam lazımm tatil seneye 3 ümüz birlikte inşallah
Ya gecen sene gitmistim ama cok tasli geliyor bana kumsali bos yer bile bulamiyordum en kotu ihtimal oraya gidicem.sanirim
pipiliye alıskınım ultrasondabenım oglandan bılıyom doktor gosterınce aglamıstım
Ayh hadi inş ben de bebek odası yapsam mı yapmasa mı onun kararını veremiyorum
ben de aynı fikirdeyim. amin.Allah izin verirse ben bebek odası yapmayı düşünüyorum. Kiracıyım ev sahibi değilim.
Ama olsun ömrüm neyi ne kadar görmeyi nasip edecek bilemem. O yüzden maddi durumum yettiği kadar israfa gösterişe kaçmadan ihtiyaç doğrultusunda bi hazırlık yapmak istiyorum.
Rabbim hepimize bebeklerimizi kucağımızda sağlıkla kokladığımız günleri nasip etsin inşallah. .
Bende istiyorum 7 sene bekledim Allah nasip ederse yapicam odasiniAllah izin verirse ben bebek odası yapmayı düşünüyorum. Kiracıyım ev sahibi değilim.
Ama olsun ömrüm neyi ne kadar görmeyi nasip edecek bilemem. O yüzden maddi durumum yettiği kadar israfa gösterişe kaçmadan ihtiyaç doğrultusunda bi hazırlık yapmak istiyorum.
Rabbim hepimize bebeklerimizi kucağımızda sağlıkla kokladığımız günleri nasip etsin inşallah. .
Bizde dört yıl bekledik normalmi oldu sizinBende istiyorum 7 sene bekledim Allah nasip ederse yapicam odasini
Havizdq mikrop kaparsin filan diyorlar ne cok sey soyluyorar yoksa bera da guzel bence ama sadece havuzu varBerayi da dusunebilirsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?