2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Havizdq mikrop kaparsin filan diyorlar ne cok sey soyluyorar yoksa bera da guzel bence ama sadece havuzu var

Valla ben havuzu armutludan sonra daha cok sevdim inş gidersem havuza giderim sadece diye düşünüyorum birşey olmaz inş ya ne yapayım :)

Aralik bebişleri süpriz yapmayi seviyor anlasilan bizde 5 yila yakin bekledik 2. Çocuğu önce asilama sonrada tüp bebek düşünüyorduk ki mucizem kendiliğinden geldi

Antalyadaki arkadaslar.. ben agustosta antalyada tatil yapmak istiyorum. Bunalirsin bayilirsin sisersin sicaktan degip beni korkutuyorlar.. agustosta cok mu dayanilmaz oluyooo ???
Dayanilmaz ne kelime canm guneste nefesim daralip bayildigimi bilirim gecen yil.Simdiden klimalar calismaya basladi agustosu dusunemiyorum bile ustelik hamile hamile ben yazin zor cikarim klima basinda oturmayi pĺanliyorum yapis yapis oluyor insan nemden.Otelde havuz keyfi falan yapabilirsin serinlemek adina plaja anca 5 den sonra gidilir.

Aralik bebişleri süpriz yapmayi seviyor anlasilan bizde 5 yila yakin bekledik 2. Çocuğu önce asilama sonrada tüp bebek düşünüyorduk ki mucizem kendiliğinden geldi
Hahhahha gerçekten cok güzel olmus sizinde benim reglim tam 2 hafta gecti korktum negatif gorucem diye yapmadim.Meger bebek 7 haftalık olmus benim haberim yok

Kendi kendime nazar değdirdim bulantim gecti diye ama bu aksam geri geldi sanırım ara ara yoklayacak bizi

Ayyy Allah yardımcınız olsun cok zor deniz tek care serinlemek icin duş kar etmiyor çıkınca hemen terliyor insan

Aaayy bendee bıktım artık tuvalete kalkmaktan açlıkta aynı bide midem bulanmaya başlıyor acıkınca elim ayağım titriyor ne yiyecemi şaşırıyorum ... Oruç tutucaktım sözde ama dayanamam ben daha
yok canım oruc tutamazsın o bebek yıycek

Şahh in mi düşünmüştün?

Hahhahha gerçekten cok güzel zinde benim reglim tam 2 hafta gecti korktum negatif gorucem diye yapmadim.Meger bebek 7 haftalık olmus benim haberim yok
Benimki tam süpriz oldu adet bile görmüyordum iyice düzenini şaşmısti 3 ay falan gormedim yavaş yavaş dr gideyimde asilama tup bebek ne varsayapmayi dusunuyorduk 3 ay icinde test falan yaptim tabi ne olur ne olmaz diye.en son yine karnimda belirtiler var acaba hamilemiyim dedim test yaptim negatif cikti sonra meger yumurtluyormusumBizde degerlendirmeye aldik hemen yinede şansimizi denedik bi baktik bizim süpriz yumurta olmuş bebişBen hala inanamiyorum

Son düzenleme:
gunaydın kızlarr nasılsınız bakalım biz iyiyiz cok sukur 12+0 olduk bugun 1 hafta sonra doktor kontrolumuz var coook merak ediyorum meleğimiiii :)

Günaydın cumartesi gelse bende görsem bebişimi 17 gün oldu çok merak ediyorum

Evet haziranda tup bebek planlıyorduk ama bi baktım o gelmis bile bize
Bizde 2.5 yıl bekledik. Mayısta tüp bebek için randevu aldım. Hiç beklemediğim bir anda mart ayında hamile kaldığımı öğrendim. Adet olmam gereken gün yumurtam çatlamış ve döllenmiş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…