- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
Havizdq mikrop kaparsin filan diyorlar ne cok sey soyluyorar yoksa bera da guzel bence ama sadece havuzu var
Evet haziranda tup bebek planlıyorduk ama bi baktım o gelmis bile bizeBizde dört yıl bekledik normalmi oldu sizin
Dayanilmaz ne kelime canm guneste nefesim daralip bayildigimi bilirim gecen yil.Simdiden klimalar calismaya basladi agustosu dusunemiyorum bile ustelik hamile hamile ben yazin zor cikarim klima basinda oturmayi pĺanliyorum yapis yapis oluyor insan nemden.Otelde havuz keyfi falan yapabilirsin serinlemek adina plaja anca 5 den sonra gidilir.Antalyadaki arkadaslar.. ben agustosta antalyada tatil yapmak istiyorum. Bunalirsin bayilirsin sisersin sicaktan degip beni korkutuyorlar.. agustosta cok mu dayanilmaz oluyooo ???
Hahhahha gerçekten cok güzel olmus sizindeAralik bebişleri süpriz yapmayi seviyor anlasilanbizde 5 yila yakin bekledik 2. Çocuğu önce asilama sonrada tüp bebek düşünüyorduk ki mucizem kendiliğinden geldi
Ayyy Allah yardımcınız olsun cok zor deniz tek care serinlemek icin duş kar etmiyor çıkınca hemen terliyor insanDayanilmaz ne kelime canm guneste nefesim daralip bayildigimi bilirim gecen yil.Simdiden klimalar calismaya basladi agustosu dusunemiyorum bile ustelik hamile hamile ben yazin zor cikarim klima basinda oturmayi pĺanliyorum yapis yapis oluyor insan nemden.Otelde havuz keyfi falan yapabilirsin serinlemek adina plaja anca 5 den sonra gidilir.
yok canım oruc tutamazsın o bebek yıycekAaayy bendee bıktım artık tuvalete kalkmaktan açlıkta aynı bide midem bulanmaya başlıyor acıkınca elim ayağım titriyor ne yiyecemi şaşırıyorum ... Oruç tutucaktım sözde ama dayanamam ben daha
hayırlısı canım saglıklı olsunda ıns bugun ogrenırım cınsıyetını pek sanmıyorum doktorun soylıycegını amasana bi oğlan daha geliyo benden sölemesi
farketmiyorGünaydın herkeze ikili test ac yada tok farkediyor mu acaba
Şahh in mi düşünmüştün?Anladim.canim. ben tesetturluyum youzden her hotele gidemiorum. Sadece alanyada iki tane kadinlara plaji olan guzel hotel var oyuzdrn orayi dusundum. Diger sehirlerdekilerde plaj yok sadece havuz var. Havuzda yuzmek te iyi degil mikrop kaparsin diyirlar oyyy napsam acaba
Benimki tam süpriz oldu adet bile görmüyordum iyice düzenini şaşmısti 3 ay falan gormedim yavaş yavaş dr gideyimde asilama tup bebek ne varsayapmayi dusunuyorduk 3 ay icinde test falan yaptim tabi ne olur ne olmaz diye.en son yine karnimda belirtiler var acaba hamilemiyim dedim test yaptim negatif cikti sonra meger yumurtluyormusumHahhahha gerçekten cok güzel zindebenim reglim tam 2 hafta gecti korktum negatif gorucem diye yapmadim.Meger bebek 7 haftalık olmus benim haberim yok
Adin i duymamıştm nasıl bi yerYa ne yapsam bilemedim plaj istiyordum
Alanyada iki tane var biri adenya digeri de adin beach.. bunlar plajli olanlar bir de plaji olmayan guzel bir yer var bera alanya
Folik benimkisine de bakar misinsana bi oğlan daha geliyo benden sölemesi
Tesekkur ederimfarketmiyor
Bizde 2.5 yıl bekledik. Mayısta tüp bebek için randevu aldım. Hiç beklemediğim bir anda mart ayında hamile kaldığımı öğrendim. Adet olmam gereken gün yumurtam çatlamış ve döllenmiş:))Evet haziranda tup bebek planlıyorduk ama bi baktım o gelmis bile bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?