2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydın kızlar...
Güzel haberler alcağımız bir gün olsun inşallah. .
Oruç konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar?
Ben en az 15 gün tutmayı planlıyorum inşallah. .
Doktorum su kaybından dolayı önermiyoruz ama yinede size bırakıyoruz dedi.

Bizde 2.5 yıl bekledik. Mayısta tüp bebek için randevu aldım. Hiç beklemediğim bir anda mart ayında hamile kaldığımı öğrendim. Adet olmam gereken gün yumurtam çatlamış ve döllenmiş:))
Bizde 1 yil 2 ay bekledikk. Aralik bebisleri cok nazli galibaa :) :)

Gunaydin herkese bu arada

canim ben tutamam heralde cunku ackeb cikariyorum duramiyorum oruc bozulur. Hep 15 dk da bir agzma bsey atmam lazim.yoksa hemen cikaryorum.

Bende öyle şimdi almıyacam mavi vede pembe renkler son aylarda alacam bebek odasını zaten beyaz renk düşünüyorum

canim ben tutamam heralde cunku ackeb cikariyorum duramiyorum oruc bozulur. Hep 15 dk da bir agzma bsey atmam lazim.yoksa hemen cikaryorum.

Şükür hiç midem bulanmadı.
Bulantı çok zor gerçekten.
Ben çok rahat oruç tutabilen biriyim.
Hiç zorlanmam.
Inşallah hamilelikte de öyle olur..

merhaba arkadaşlar bir blogda gördüm bel ağrısına iyi geliyormuş ben mahvoldum da

– Gerek ayakta, gerekse oturarak, uzun süre aynı pozisyonda kalmayın. Sık aralıklarla mola verin. (Tamam)
– Kendinizi fazla yormayın.
– Belinizi aynı anda eğmenizi ve döndürmenizi gerektiren paspasla yer silme, elektrik süpürgesiyle yerleri çekme gibi hareketlerden mümkün olduğunca kaçının.
– Küveti ılık suyla doldurarak içine girin ya da ağrıyan yerinize sıcak su torbası tutun. (Küvet iyi fikir)
– Eşinizden belinizi ovalamasını isteyin ya da konusunda uzman bir terapiste hamilelik masajı yaptırın. (Biz istemesek de eşlerimiz kendiliğinden düşünseler bunu, daha da rahatlatıcı olmaz mı?)
– Yattığınız zaman iki dizinizi de kırın. Bacaklarınızın arasına ve karnınızın altına yastıkla destek yapın.

Kızlar günaydınn ankara çok soğuk vede şiddetli yağışlı şubat ayında gibiyiz şuann bu sene yaz gelmiyecekk

O bel ağrısı bendede var bir haftadır öldürüyor beni

gozun aydın canım rabbım saglık uzun omur versın

Gözün aydın tatlım sağ sağlim kucağıan al inşallah...

Çok sevindim canm bi prens geliyo kesinn yanii

hayırlı olsun canım :) sağlıkla al oğluşunu kucağına :)

Hadi gözün aydin maşallah ona :)

Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin minik paşan

Hayırlı olsun cnm ikilide mi anlaşıldı :)

teşekkür ederim kızlar.. gönlümden geçen bir kızdı ama sağlıkla gelsin oğlum :) çok güldüm 2 lide ters dönmüş kafasını yaslamıştı.. hepinizden iğreniyorum der gibi bu arada kendi çocuğumun cinsiyetini 11. haftada tespit ettim tıp okumalıydım ben..

Eklentiler

• 992092.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 58
kızlar gunaydın az sonra devlette randevum var bugun 12+4 olduk dun ogrendımkı devler hastanelerı cınsıyet belırlemıyomus yasak mıs.bızım mahallede devlete gıdıp ogrenemeyen cok kadın varmısss

sonradan tutmak zor olsa da susuzluk nedeniyle gunler uxun diye enfeksiyon olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…