2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Anladim canim ozaman antalya degilde izmir filan bisey bulmaya calidsyim ben en azindan ruzgar eser

Okula gelirken yolda usuttum galiba sürekli kusuyorum hiç bulantısı olmayan ben mahvoldum ya şu 20 dk içinde her 5 dkya wc ye koş
Hayır canım üşütmedin bende de hiç bulantı yoktu seninle aynı gün sayılırız iki gündür mahvoldum bulantı ve kusma 11. haftada oluyormuş

Şükür hiç midem bulanmadı.
Bulantı çok zor gerçekten.
Ben çok rahat oruç tutabilen biriyim.
Hiç zorlanmam.
Inşallah hamilelikte de öyle olur..
Canim sen sanslisin ozaman ben bisey yemedigim an cok berbat oluyorum.her sabah kotu uyaniyorum bisey yemem gerekiyo. Doktoruna yine danis canim gunler cok uzun cunku.3 aydan sonra gece bisey yemediginde bile sabah bebis yemek bekliyomus uyanik oluyomus.

Hayır canım üşütmedin bende de hiç bulantı yoktu seninle aynı gün sayılırız iki gündür mahvoldum bulantı ve kusma 11. haftada oluyormuş
Hic kusma yasamamisken 11+1 de kustum.üşüttüm sandm ama hamilelik hormonları 11-14 haftada en yuksek seviyeye ulasionus o yüzden olabilir.o zamandan beri de midem de gaz skntısı yaşıyorum midemde taş var sanki.

Ayni agrib0 bendede oldu 3 gün sonra geçti doktora gitmedim böyle ağrıların olacağını okumuştum bi yerde ama dayanamıyorsan git tabi

Benimde canım öyle çok istiyor ki daha kahvaltı bile yapmadım bi de burger menü çekiyor reklamlarda gördükçe karnım gurulduyor ama tutmaya çalışıyorum kendimii

Ayni agrib0 bendede oldu 3 gün sonra geçti doktora gitmedim böyle ağrıların olacağını okumuştum bi yerde ama dayanamıyorsan git tabi
Çocuk yerleşiyormuş benimde çok ağrıyor iş zindan oluyor bir kaç gündür ancak rahim minik açıyor bebiş kendine yer yapıyor istediği gibi hareket etmek için galiba bir süre snra geçermiş

ben her hafta hamburger yiyorum..kusura bakmasın bebiş.. Ömür boyu ztn ilgilenicem..Şimdiden müdahale etmesin..Sigaradan daha kötü olduğunu da düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…