ben 13 arti 1 de öğrendimKızlar günaydın bebeşin tahmini cinsiyetini en erken kaçıncı haftalarda öğrendiniz?
Ben de ctesi görücem tam 1 ay olcak bir daha bu kdr beklemicem 2 gündür sinir yaptı bu beklemeGünaydıncumartesi gelse bende görsem bebişimi 17 gün oldu çok merak ediyorum
Bana dun 11+0 olmustum 12ye girmistim yani soyledi.buyuk ihtimal kiz dedi canimKızlar günaydın bebeşin tahmini cinsiyetini en erken kaçıncı haftalarda öğrendiniz?
Suan kuzenim orda super diyor. Gecen hafta yeniden acildi 3 senedir tamirdeydiAdin i duymamıştm nasıl bi yer
Anladim canim ozaman antalya degilde izmir filan bisey bulmaya calidsyim ben en azindan ruzgar eserDayanilmaz ne kelime canm guneste nefesim daralip bayildigimi bilirim gecen yil.Simdiden klimalar calismaya basladi agustosu dusunemiyorum bile ustelik hamile hamile ben yazin zor cikarim klima basinda oturmayi pĺanliyorum yapis yapis oluyor insan nemden.Otelde havuz keyfi falan yapabilirsin serinlemek adina plaja anca 5 den sonra gidilir.
26 yi yaşıyorum su anyaşlarınız kaç kızlar ben 29
Hayır canım üşütmedin bende de hiç bulantı yoktu seninle aynı gün sayılırız iki gündür mahvoldum bulantı ve kusma 11. haftada oluyormuşOkula gelirken yolda usuttum galiba sürekli kusuyorumhiç bulantısı olmayan ben mahvoldum ya şu 20 dk içinde her 5 dkya wc ye koş
Ben 26yim doguma insallah 27 olmus oluyorum.. ne kadar gec kalmisimyaşlarınız kaç kızlar ben 29
Canim sen sanslisin ozaman ben bisey yemedigim an cok berbat oluyorum.her sabah kotu uyaniyorum bisey yemem gerekiyo. Doktoruna yine danis canim gunler cok uzun cunku.3 aydan sonra gece bisey yemediginde bile sabah bebis yemek bekliyomus uyanik oluyomus.Şükür hiç midem bulanmadı.
Bulantı çok zor gerçekten.
Ben çok rahat oruç tutabilen biriyim.
Hiç zorlanmam.
Inşallah hamilelikte de öyle olur..
DonuyooruuuummmmE
evet ya bu ne soguk
Hic kusma yasamamisken 11+1 de kustum.üşüttüm sandm ama hamilelik hormonları 11-14 haftada en yuksek seviyeye ulasionus o yüzden olabilir.o zamandan beri de midem de gaz skntısı yaşıyorumHayır canım üşütmedin bende de hiç bulantı yoktu seninle aynı gün sayılırız iki gündür mahvoldum bulantı ve kusma 11. haftada oluyormuş
Sadece eskişehir değil istanbulda öyle akşamları acayip üşüyorum gün icindede kuzey cephe olduğum için güneş göremiyorum yine soğuk
En geç kalan ben miyim 30 yaşındayım ancak bana göre tam zamanıBen 26yim doguma insallah 27 olmus oluyorum.. ne kadar gec kalmisim
Ben de 30 umEn geç kalan ben miyim 30 yaşındayım ancak bana göre tam zamanı
Ayni agrib0 bendede oldu 3 gün sonra geçti doktora gitmedim böyle ağrıların olacağını okumuştum bi yerde ama dayanamıyorsan git tabikızlar merhaba.. ben 13+5 günlük hamileyim belimde sürekli devam eden hafif bi ağrım vardı. Ama son bir kaç gündür sol kalçamın üstünde ağrı var batıyor gibi. Bu sabahta sırtımın solunda kürek kemiğimin üstündede bıçak saplanır gibi bi ağrım var.Benimle aynı şikayeti olup da ve doktor giden var mı?
Benimde canım öyle çok istiyor ki daha kahvaltı bile yapmadımsagol ama hastasıyımm ben bunun yaa bak hıc kola fanta asıtlı seyler sokmam evıme ama bunun yerı ayrı haftada bır yıyorum ve hamılelıkte ılkte degıldı ınş.bırsey yoktur bebısımın.yrın doktora gıdıcem.
Çocuk yerleşiyormuş benimde çok ağrıyor iş zindan oluyor bir kaç gündür ancak rahim minik açıyor bebiş kendine yer yapıyorAyni agrib0 bendede oldu 3 gün sonra geçti doktora gitmedim böyle ağrıların olacağını okumuştum bi yerde ama dayanamıyorsan git tabi
Kocam peki şortla oturuyor pencere ac bu ne mağara gibi olmuş ev diyorYa sadece akşam mı? Ben sabah da oglen de üşüyorum walla İş yerinde iki hırka üst üste giyerek oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?