2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Valla ben yememeye çalışıyorum önceden çok yerdim cunki bir düşük yaptım herkes yemene dikkat et diyor o yüzden

Valla ben yememeye çalışıyorum önceden çok yerdim cunki bir düşük yaptım herkes yemene dikkat et diyor o yüzden

Ben bugun ilk defa kendimi anne gibi ,ilk defa hamile gibi hissettim cunku artık bebek gibi görünmeye başlamış minis,hareketler etti ,elini agzina götürdü , cok garipti cok ,..cok sukur ense burun bi problem yok ,2 3 gune kadar da ikili test sonucunu alcaz her sey yolunda cok sukr,demir ve balık Yağı yazdı ama eczacı bana krill yağını tavsiye edince onu aldım var mı krill Yağı kullanan? Daha da etkili bisiymis ,ayrıca gunes kremi ve çatlak kremleri de aldım ,herkes iyi haberler alır insallah ,bu arada cinsiyetimiz kesinleşmedi 2hafta sonraya kaldı ama
Ben orda bi pipi gordum sanırım

DÜŞÜĞÜN YEMEKLE İLGİSİ NEDİR? BENİM ABLAM 8 AYLIKKEN ÖLDÜ KARNINDA...Eskiden folik asit mi vardı..Ya da vitamin desteği..Allah a emanet

Canım maşallah kuzuna :) Yazını okuyunca bunu ne zaman yazdım acaba dedim , ben de dün gittim doktora ikili tarama için. Bebişimizi öyle hareket edip el sallarken görünce bende seninle aynı şeyleri hissettim. Çok şükür bizimde ense kalınlığı ve burunda sıkıntı yok. Test sonuçlarını yarın veya ctesi alıcaz. Doktorum bana ilave vitamin önermedi, kan değerlerimin çok iyi olduğunu , zaten mide bulantılarım henüğz geçmediği için elevit veya decaviti şimdi kullanırsam bulantıların devam edebileceğini , 1 ay sonra demir takviyesine başlayacağını söyledi. İçim rahat çok şükür.

Benimm bebisim de 3 yıl sonra 3. Aşilamayla geldi teyzeleri . haliyle çok heycanliyim. Dundoktora gittim hherşey yolundaymis iyiymis çok şükür ama cinsiyeti söylemedi ama ben çok merak ediyorum güzel bi kızım mi yok sa yakışıklı bi oğlum mu olacağını

DÜŞÜĞÜN YEMEKLE İLGİSİ NEDİR? BENİM ABLAM 8 AYLIKKEN ÖLDÜ KARNINDA...Eskiden folik asit mi vardı..Ya da vitamin desteği..Allah a emanet
canim yanlis dusunuyorsun tevekkul etmek edir tabikide hersey allahin taktiri ama sen elinden gelini yapma Allah a emanet de cok yanlis evt eskiden folik asit vitanim yokmus ama hormon da yok hersey dogal eskiden hamurgermi varmis daha saglikliymis hersey eskiden yedikleri et meyve sebzeyle simdiki aynimi benimde ilk dusuktu Allahin taktiri tabi ama elimden geleni yaptim vicdanim rahat diyebilirsin boyle diymessin eger biz bir evlat getirmek istiyorsak cok afedersiniz bencilligi birakacaz herkesin sevdigi vazgecemedigi seyler var ama tutuyorlar insannlar lutfen sizde begenizin icin bazi seylerden vazgecin. meleklerimizi korumak bizim elimizde

valla hiçbirşeyy yiyemeyip midesi bulanan arkadaşlarımız da var o zmn onlarda zor la birşeyler mi yesin..

Bu bencillik değil fazla abartı.

onlar ne kadar uzuluyorlar yiyemedikleri icin emin olun zorluyorlardirda benim sizin dusuncenizede saygim var ama lutfen bende hazir sut icebilirim ama zorlada olsa keci sutu iciyorum niye bebisim daha sagliklisini alsin diye omurumde kimse hic bir kuvvet iciremedi ama mecburum boyle dusunun bir can getiriyorsak dunyaya sorumluluklarimizi bilmemiz gerek artik ben diye degil bebegim diye dusunmeliyiz

ona bakarsan bende doğal süt getirtiyorum yoğurduda kendimiz yapıyoruz.. Hafta da iki gün somon yiyorum her gün badem ceviz üzüm iki tane hurma.. Ayrıca omega 3 en pahalısından içiyorum..Her hafta 4 gün et yiyorum ve bir sürü şey.......

Mesele yemekteyse eğer yemek yiyemeyenin durumunun daha vahim olması lazım..benim demek istediğim bu..

sigara hamburgerden daha zararlı

Benimde canım öyle çok istiyor ki daha kahvaltı bile yapmadım bi de burger menü çekiyor reklamlarda gördükçe karnım gurulduyor ama tutmaya çalışıyorum kendimii

çok yemek zararlı ama canınız cekiyorsa nefsi köreltin bişey olmaz kzımda ben de hep hamburger aşeriridim faydalı değil ama can istiyor işte yararlı şeylerde çok yedim tabiki

of kızlar uyurken karnımın ustune yatmısım bıde cok tuvaletım gelmış sancıdan kıvrandım gectı sımdı cok sukur
Ya ben onu.her gece yapiyorum (( baska turlu uykuya dalamiyirum sonra bir agri giriyor karnima.off offf saga don sola don kendine gelmeye calisiyorun ama yan yatinca uyumak haram naocam bilemiyorum

birşey sorucam bebek bana göre sol tarafta sol tarafa yatmamak gerekir dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…