Yo aslind ahicbriimize gec degil ama cocugmmbuyudugunde cok yasli olmus olabilirim :) Allah nasip ederse o gunleri de gorursek insallahEn geç kalan ben miyim 30 yaşındayım ancak bana göre tam zamanı
Banada bisey demedi serum verdi su ic falan dedi yarn baska ozel dr a gitcem bu sorunlw karsilasan baya kisi taniyorum hepsi duzeldi Allahin izniyle inaniyorum ki benimkide duzelecek..tskçok üzüldüm canım inş çoğalır neden olmuş ki?
Valla ben yememeye çalışıyorum önceden çok yerdim cunki bir düşük yaptım herkes yemene dikkat et diyor o yüzden
Kocam peki şortla oturuyor pencere ac bu ne mağara gibi olmuş ev diyorsorun bizde kansızlıktan hep
Canım maşallah kuzuna :) Yazını okuyunca bunu ne zaman yazdım acaba dedim , ben de dün gittim doktora ikili tarama için. Bebişimizi öyle hareket edip el sallarken görünce bende seninle aynı şeyleri hissettim. Çok şükür bizimde ense kalınlığı ve burunda sıkıntı yok. Test sonuçlarını yarın veya ctesi alıcaz. Doktorum bana ilave vitamin önermedi, kan değerlerimin çok iyi olduğunu , zaten mide bulantılarım henüğz geçmediği için elevit veya decaviti şimdi kullanırsam bulantıların devam edebileceğini , 1 ay sonra demir takviyesine başlayacağını söyledi. İçim rahat çok şükür.Ben bugun ilk defa kendimi anne gibi ,ilk defa hamile gibi hissettim cunku artık bebek gibi görünmeye başlamış minis,hareketler etti ,elini agzina götürdü , cok garipti cok ,..cok sukur ense burun bi problem yok ,2 3 gune kadar da ikili test sonucunu alcaz her sey yolunda cok sukr,demir ve balık Yağı yazdı ama eczacı bana krill yağını tavsiye edince onu aldım var mı krill Yağı kullanan? Daha da etkili bisiymis ,ayrıca gunes kremi ve çatlak kremleri de aldım ,herkes iyi haberler alır insallah ,bu arada cinsiyetimiz kesinleşmedi 2hafta sonraya kaldı ama
Ben orda bi pipi gordum sanırım
canim yanlis dusunuyorsun tevekkul etmek edir tabikide hersey allahin taktiri ama sen elinden gelini yapma Allah a emanet de cok yanlis evt eskiden folik asit vitanim yokmus ama hormon da yok hersey dogal eskiden hamurgermi varmis daha saglikliymis hersey eskiden yedikleri et meyve sebzeyle simdiki aynimi benimde ilk dusuktu Allahin taktiri tabi ama elimden geleni yaptim vicdanim rahat diyebilirsin boyle diymessin eger biz bir evlat getirmek istiyorsak cok afedersiniz bencilligi birakacaz herkesin sevdigi vazgecemedigi seyler var ama tutuyorlar insannlar lutfen sizde begenizin icin bazi seylerden vazgecin. meleklerimizi korumak bizim elimizdeDÜŞÜĞÜN YEMEKLE İLGİSİ NEDİR? BENİM ABLAM 8 AYLIKKEN ÖLDÜ KARNINDA...Eskiden folik asit mi vardı..Ya da vitamin desteği..Allah a emanet
canim yanlis dusunuyorsun tevekkul etmek edir tabikide hersey allahin taktiri ama sen elinden gelini yapma Allah a emanet de cok yanlis evt eskiden folik asit vitanim yokmus ama hormon da yok hersey dogal eskiden hamurgermi varmis daha saglikliymis hersey eskiden yedikleri et meyve sebzeyle simdiki aynimi benimde ilk dusuktu Allahin taktiri tabi ama elimden geleni yaptim vicdanim rahat diyebilirsin boyle diymessin eger biz bir evlat getirmek istiyorsak cok afedersiniz bencilligi birakacaz herkesin sevdigi vazgecemedigi seyler var ama tutuyorlar insannlar lutfen sizde begenizin icin bazi seylerden vazgecin. meleklerimizi korumak bizim elimizde
siz her hafta hamurger yiyorum diye yazmadinizmivalla hiçbirşeyy yiyemeyip midesi bulanan arkadaşlarımız da var o zmn onlarda zor la birşey
Bu bencillik değil fazla abartı.
siz her hafta hamurger yiyorum diye yazmadinizmi[/
onlar ne kadar uzuluyorlar yiyemedikleri icin emin olun zorluyorlardirda benim sizin dusuncenizede saygim var ama lutfen bende hazir sut icebilirim ama zorlada olsa keci sutu iciyorum niye bebisim daha sagliklisini alsin diye omurumde kimse hic bir kuvvet iciremedi ama mecburum boyle dusunun bir can getiriyorsak dunyaya sorumluluklarimizi bilmemiz gerek artik ben diye degil bebegim diye dusunmeliyiz
Benimde canım öyle çok istiyor ki daha kahvaltı bile yapmadımbi de burger menü çekiyor reklamlarda gördükçe karnım gurulduyor ama tutmaya çalışıyorum kendimii
Bende 27 olucam 3. Bebisime hamileyim
Ya ben onu.her gece yapiyorumof kızlar uyurken karnımın ustune yatmısım bıde cok tuvaletım gelmış sancıdan kıvrandım gectı sımdı cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?