2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
birşey sorucam bebek bana göre sol tarafta sol tarafa yatmamak gerekir dimi..
Doktorlar tam tersi sol tarafa yatmanın bebeğe giden kan akışı açısından daha iyi olduğunu söylüyorlar canım. Ama bebişi sol tarafında hissediyorsan ve sola yatmak sana rahatsızlık veriyorsa diğer tarafına da yatabilirsin birşey olmaz. Zaten 12. haftadan sonra bebiş ortaya geçiyor :)

hazir sut iciyorum ben zararlimi ?

Ya ben onu.her gece yapiyorum (( baska turlu uykuya dalamiyirum sonra bir agri giriyor karnima.off offf saga don sola don kendine gelmeye calisiyorun ama yan yatinca uyumak haram naocam bilemiyorum
benim doktorum daha böyle uyku pozisyonların düşünmek için erken dedi sadece sol tarafına yat daha iyi olur ana damar sağdan geçiyormuş kan alkışını yavaşlatıyor muş sağ tarafa yatınca dedi kaygılanmayın bence içinizi ferah tutun

ya kızlar bır saat once bır sey sordum cevap veren yok.suanda hastaneden geldım hıcbır (devlet hastanesı) sekılde ıkılı tarama testyı ıcın gun vermedı.maalesef koca hastanede tek doktor yapıyor ztaen yerde yok dedı gonderdı.nasıl oluyor yaa ..bu ısleyıs nasıl ılerlıyor nıyetım sadece ayrntılı ultrasona baklması ense kalınlıgı ve burun kemıgı cokmu zor yanı napıcam ben sımdı.

evet solda hareket ettiğini bile hissediyorum yatmamaya çalışıyorum o tarafa..Ama uyandığımda sol tarafa doğru yatınca daha rahat hissediyorum..SAnırım daha iyi.

karnim agriyinca vicdan azabi cekiyorum

cnm bende devlette yer bulamadim ozelde yaptirdim ense ve burun kemigi icin ultroson ve ayrica kan tahlili yapiliyor

günlük şişe süt içmeni tavsiye ederim .. kartondan daha iyidir.
oyle yapayim bundan sonra birde et yemek.lazim deniyor canim istemiyor et bunun icin yemeklerin icinemi atsam napsam ?

devlet hastanesinde işleyiş nasıldır bilmiyorum ama özel doktor veya tıp merkezlerinde de yapabilirsin bu söylediklerini için daha rahat eder

evet solda hareket ettiğini bile hissediyorum yatmamaya çalışıyorum o tarafa..Ama uyandığımda sol tarafa doğru yatınca daha rahat hissediyorum..SAnırım daha iyi.
Kacinci bebegin bu kuzum ? Ilk bebeklerde hissetme 17 ~19 haftadanbonce olmaz dediler o hissedilen seyirme oldugunu ilettiler

canım ya nasıl iyi olacaksan öyle uyu

devlet hastanesinde işleyiş nasıldır bilmiyorum ama özel doktor veya tıp merkezlerinde de yapabilirsin bu söylediklerini için daha rahat eder
off cok sınırlıyım.nerde yaptırıcam ben sımdı.ılla ozele gıdıp paramı bayıcam yanı..hastane dedıkı 3lu testı ve 4lu testı yaptrabılırmısım ama ıkılıye yer yokmus.kımı ıkılı ıyı kımı 3lu daha ıyı dıyor ya bunlar hepsının aynı aslında cok sınırlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…