ben 45 tl verdim özelde illaki tıp merkezine gidersen bile veriyorsun ama semp polikliniklerine falan bak istersen oralarda yoğunluk daha az olur belki. ama bebeğin sağlığı için değer ya borç harç yaptır gitsinoff cok sınırlıyım.nerde yaptırıcam ben sımdı.ılla ozele gıdıp paramı bayıcam yanı..hastane dedıkı 3lu testı ve 4lu testı yaptrabılırmısım ama ıkılıye yer yokmus.kımı ıkılı ıyı kımı 3lu daha ıyı dıyor ya bunlar hepsının aynı aslında cok sınırlıyım
hayırlı olsun canım..nerde yaptırdın ozeldemıKizlar ikili çok iyi çıktı cinsiyet pipili
Tebrikler canimm vay 3 erkek annesi mi olcan simdi sehzadeleri dizdin :)Kizlar ikili çok iyi çıktı cinsiyet pipili
dogru elbette haklısın .nerdesın sen hangı sehır cok uygun olmus masallah.bıara ozele gıttıgımde baska doktor gelıyor dısardan randevu alıyoruz demıstı.nasıl oluyor ozelde bu ısler kısaca anlatırmısın canımben 45 tl verdim özelde illaki tıp merkezine gidersen bile veriyorsun ama semp polikliniklerine falan bak istersen oralarda yoğunluk daha az olur belki. ama bebeğin sağlığı için değer ya borç harç yaptır gitsin
Istanbulda nisa hastanesinde 182 tl cok pahali. Ama daha uygun yapan yerler varmis.off cok sınırlıyım.nerde yaptırıcam ben sımdı.ılla ozele gıdıp paramı bayıcam yanı..hastane dedıkı 3lu testı ve 4lu testı yaptrabılırmısım ama ıkılıye yer yokmus.kımı ıkılı ıyı kımı 3lu daha ıyı dıyor ya bunlar hepsının aynı aslında cok sınırlıyım
İnşallah güzel sonuçlar alırsınCanım ben de oradan randevu aldım ctesi yaptırıcaz inşlh . Ikili de cinsiyet belli oluyor mu
Tobeeee 10 yumurtamiKızlar herseyi dâhile Canan karatay katıldı.hamıleler 10tane yumurta yemeli diyor .10 yumurta nasıl yenir
Canim hic bilmiyorum gecmis olsun umarim gecici biseydir hicbisey olmaz.Arkadaslar Merhaba, 3 aylik hamileyim ins. bugun doktora gittimde canim çok sıkıldı... kafayada taktimm.Doktor rahim agzi üstünde damar yolu oluştuğunu söyledi. .yani rahim agzi genislesikdikce o damari catlamasi sonucu kanama olurmuş buda riskli bir durummus. Bu konuda fikri olan var mi ? Ne gibi tehlikeleri olur ki acaba ?
Kızlar herseyi dâhile Canan karatay katıldı.hamıleler 10tane yumurta yemeli diyor .10 yumurta nasıl yenir
aman allhım ben gunde bır tane bıle yyemezken nasıl oluur gunde 10 yumurtaa ıyyyyyyBi gunde mı bi haftada mi?
Kizlar ikili çok iyi çıktı cinsiyet pipili
Elifeva, hayirlisi olsun canim.. ben de 3.ye hamile kalsam kesin oglum olur.. esimin ailesinde kizi tutturan yok.Tam oğlan anası oldun desene. Sağlıkla gelsin küçük paşa
Ben 2. de oğlan olursa ve abisine benzerse huniyi takar gezerim diyorum
hic bir bilgim yok. Gebelikte sorular bolumune basliik acip yanit arasan canim. Daha faydali olurArkadaslar Merhaba, 3 aylik hamileyim ins. bugun doktora gittimde canim çok sıkıldı... kafayada taktimm.Doktor rahim agzi üstünde damar yolu oluştuğunu söyledi. .yani rahim agzi genislesikdikce o damari catlamasi sonucu kanama olurmuş buda riskli bir durummus. Bu konuda fikri olan var mi ? Ne gibi tehlikeleri olur ki acaba ?
Canım fikrim yok Allah a emanetiz hepimiz Aklına kötü şeyler getirme olumlu düşün. İnşallah kötü bir şey olmayacak.Arkadaslar Merhaba, 3 aylik hamileyim ins. bugun doktora gittimde canim çok sıkıldı... kafayada taktimm.Doktor rahim agzi üstünde damar yolu oluştuğunu söyledi. .yani rahim agzi genislesikdikce o damari catlamasi sonucu kanama olurmuş buda riskli bir durummus. Bu konuda fikri olan var mi ? Ne gibi tehlikeleri olur ki acaba ?
Kizlar ikili çok iyi çıktı cinsiyet pipili
Elifeva, hayirlisi olsun canim.. ben de 3.ye hamile kalsam kesin oglum olur.. esimin ailesinde kizi tutturan yok.Tam oğlan anası oldun desene. Sağlıkla gelsin küçük paşa
Ben 2. de oğlan olursa ve abisine benzerse huniyi takar gezerim diyorum
hic bir bilgim yok. Gebelikte sorular bolumune basliik acip yanit arasan canim. Daha faydali olurArkadaslar Merhaba, 3 aylik hamileyim ins. bugun doktora gittimde canim çok sıkıldı... kafayada taktimm.Doktor rahim agzi üstünde damar yolu oluştuğunu söyledi. .yani rahim agzi genislesikdikce o damari catlamasi sonucu kanama olurmuş buda riskli bir durummus. Bu konuda fikri olan var mi ? Ne gibi tehlikeleri olur ki acaba ?
ben sosyal güvencemle özel hastaneye gidiyorum biraz fark verip bütün işlemlerimi yaptırıyorum doktorum da çok iyi izmir de oturuyorum ama ikili test ücretini hasta kendi veriyor özelde sen de bir araştır bakalım hastanelere tel açıp sor nekadar alıyorlar muayene artı ikili test ücreti en uygun olana gidersindogru elbette haklısın .nerdesın sen hangı sehır cok uygun olmus masallah.bıara ozele gıttıgımde baska doktor gelıyor dısardan randevu alıyoruz demıstı.nasıl oluyor ozelde bu ısler kısaca anlatırmısın canım
aman allhım ben gunde bır tane bıle yyemezken nasıl oluur gunde 10 yumurtaa ıyyyyyy
o kadın normal değil ya meslektaşları bile dalga geçiyor onunla nasıl yenir 10 yumurta helede sıcaklar geldi uçmuş yaKızlar herseyi dâhile Canan karatay katıldı.hamıleler 10tane yumurta yemeli diyor .10 yumurta nasıl yenir
hamburger bende yiyorum canım çok büyütmemek lazım bence bu konuyu sadece nasıl bi hamburger olduğu daha önemli artık güvendiğin yerden yedikten sonra ekmek araso köfte gözüyle bakılabilir bencesiz her hafta hamurger yiyorum diye yazmadinizmi
hamburger bende yiyorum canım çok büyütmemek lazım bence bu konuyu sadece nasıl bi hamburger olduğu daha önemli artık güvendiğin yerden yedikten sonra ekmek araso köfte gözüyle bakılabilir bencesiz her hafta hamurger yiyorum diye yazmadinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?