2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ben 45 tl verdim özelde illaki tıp merkezine gidersen bile veriyorsun ama semp polikliniklerine falan bak istersen oralarda yoğunluk daha az olur belki. ama bebeğin sağlığı için değer ya borç harç yaptır gitsin

ben 45 tl verdim özelde illaki tıp merkezine gidersen bile veriyorsun ama semp polikliniklerine falan bak istersen oralarda yoğunluk daha az olur belki. ama bebeğin sağlığı için değer ya borç harç yaptır gitsin
dogru elbette haklısın .nerdesın sen hangı sehır cok uygun olmus masallah.bıara ozele gıttıgımde baska doktor gelıyor dısardan randevu alıyoruz demıstı.nasıl oluyor ozelde bu ısler kısaca anlatırmısın canım

Istanbulda nisa hastanesinde 182 tl cok pahali. Ama daha uygun yapan yerler varmis.

Arkadaslar Merhaba, 3 aylik hamileyim ins. bugun doktora gittimde canim çok sıkıldı... kafayada taktimm.Doktor rahim agzi üstünde damar yolu oluştuğunu söyledi. .yani rahim agzi genislesikdikce o damari catlamasi sonucu kanama olurmuş buda riskli bir durummus. Bu konuda fikri olan var mi ? Ne gibi tehlikeleri olur ki acaba ?

Canım ben de oradan randevu aldım ctesi yaptırıcaz inşlh . Ikili de cinsiyet belli oluyor mu
İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Benim doktorum ayrıntılı baktıgı için 13.haftada kız demişti,ordaki doktor 4D ile bakıyor onunki daha garanti sonuç o da kız geliyo galiba dedi:)

Canim hic bilmiyorum gecmis olsun umarim gecici biseydir hicbisey olmaz.

Kizlar ikili çok iyi çıktı cinsiyet pipili

Tam oğlan anası oldun desene. Sağlıkla gelsin küçük paşa
Ben 2. de oğlan olursa ve abisine benzerse huniyi takar gezerim diyorum
Elifeva, hayirlisi olsun canim.. ben de 3.ye hamile kalsam kesin oglum olur.. esimin ailesinde kizi tutturan yok.

Blueflower, kuzenim genetikci.. derki 1.cocugu erkek olup 2. Cocugun kiz olmasi ihtimali %30. 1.cocugu kiz olup 2.cocugun erkek olma ihtimali %70 yani ilkin erkekse %70 erkek oluyor 2. Umarim senin ki tutar. Simdiye kadar ilki erkek olup 2.kiz olan okmadi grupta.. senin ilk olmani diliyorum canim.
hic bir bilgim yok. Gebelikte sorular bolumune basliik acip yanit arasan canim. Daha faydali olur

Canım fikrim yok Allah a emanetiz hepimiz Aklına kötü şeyler getirme olumlu düşün. İnşallah kötü bir şey olmayacak.

Kizlar ikili çok iyi çıktı cinsiyet pipili

Tam oğlan anası oldun desene. Sağlıkla gelsin küçük paşa
Ben 2. de oğlan olursa ve abisine benzerse huniyi takar gezerim diyorum
Elifeva, hayirlisi olsun canim.. ben de 3.ye hamile kalsam kesin oglum olur.. esimin ailesinde kizi tutturan yok.

Blueflower, kuzenim genetikci.. derki 1.cocugu erkek olup 2. Cocugun kiz olmasi ihtimali %30. 1.cocugu kiz olup 2.cocugun erkek olma ihtimali %70 yani ilkin erkekse %70 erkek oluyor 2. Umarim senin ki tutar. Simdiye kadar ilki erkek olup 2.kiz olan okmadi grupta.. senin ilk olmani diliyorum canim.
hic bir bilgim yok. Gebelikte sorular bolumune basliik acip yanit arasan canim. Daha faydali olur

ben sosyal güvencemle özel hastaneye gidiyorum biraz fark verip bütün işlemlerimi yaptırıyorum doktorum da çok iyi izmir de oturuyorum ama ikili test ücretini hasta kendi veriyor özelde sen de bir araştır bakalım hastanelere tel açıp sor nekadar alıyorlar muayene artı ikili test ücreti en uygun olana gidersin

siz her hafta hamurger yiyorum diye yazmadinizmi
hamburger bende yiyorum canım çok büyütmemek lazım bence bu konuyu sadece nasıl bi hamburger olduğu daha önemli artık güvendiğin yerden yedikten sonra ekmek araso köfte gözüyle bakılabilir bence

siz her hafta hamurger yiyorum diye yazmadinizmi
hamburger bende yiyorum canım çok büyütmemek lazım bence bu konuyu sadece nasıl bi hamburger olduğu daha önemli artık güvendiğin yerden yedikten sonra ekmek araso köfte gözüyle bakılabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…