2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
haklısın canım ınş. telefondfa bılgı verırler.bır ara aramıstım bır tanesını ıkılı test fıyatı ıcın bana doktorun yonlendırmesı lazım fıyat veremeyız deyıp gectı

haklısın canım ınş. telefondfa bılgı verırler.bır ara aramıstım bır tanesını ıkılı test fıyatı ıcın bana doktorun yonlendırmesı lazım fıyat veremeyız deyıp gectı
kendiside bilmediği için öyle söyşemiştir sen devam et aramaya ama hastanelerin semt poliklinikleri ne bak istersen sen hangi şehirdesin ki

O zaman o tez bizim ailede geçerli değil canım. Çünkü ilkler hep erkek sonrakiler kız. Benim abim var sonra 2 kız, kuzenlerimde aynı şekilde
Ama benim içime erkek doğuyor tabii orası ayrı
İşin şakası gönül tabii ki ikisini de tatmak istiyor ama yeter ki sağlıklı olsunlar, hayırlı evlat olsunlar.

MErhaba annişler bizim bugün randevumuz var devlet hastahanesinde bebişimi görmeye gidiyorum saat 15.00 de... :)

saolasın canım bundan oncekı sonlandırılan gebelıgım kızdı rabbım buna saglık uzun omur versınde artık kız erkek demıyorum

saolasın canım bundan oncekı sonlandırılan gebelıgım kızdı rabbım buna saglık uzun omur versınde artık kız erkek demıyorum

Tam oğlan anası oldun desene. Sağlıkla gelsin küçük paşa
Ben 2. de oğlan olursa ve abisine benzerse huniyi takar gezerim diyorum
amin canım cumlemızınkı ınsallah eşim bıde 3 erkek evde bana hızmet etceksınız dıom esıme tek basıma ben sızle baş edemem dıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…