Anammm evde dort erkek olacakKizlar ikili çok iyi çıktı cinsiyet pipili
Yok artık cosmus oKızlar herseyi dâhile Canan karatay katıldı.hamıleler 10tane yumurta yemeli diyor .10 yumurta nasıl yenir
anaaamm 3. oğlan geliyo desene hayırlı olsun canım allah uzun ömürler versinKizlar ikili çok iyi çıktı cinsiyet pipili
haklısın canım ınş. telefondfa bılgı verırler.bır ara aramıstım bır tanesını ıkılı test fıyatı ıcın bana doktorun yonlendırmesı lazım fıyat veremeyız deyıp gectıben sosyal güvencemle özel hastaneye gidiyorum biraz fark verip bütün işlemlerimi yaptırıyorum doktorum da çok iyi izmir de oturuyorum ama ikili test ücretini hasta kendi veriyor özelde sen de bir araştır bakalım hastanelere tel açıp sor nekadar alıyorlar muayene artı ikili test ücreti en uygun olana gidersin
kendiside bilmediği için öyle söyşemiştir sen devam et aramaya ama hastanelerin semt poliklinikleri ne bak istersen sen hangi şehirdesin kihaklısın canım ınş. telefondfa bılgı verırler.bır ara aramıstım bır tanesını ıkılı test fıyatı ıcın bana doktorun yonlendırmesı lazım fıyat veremeyız deyıp gectı
O zaman o tez bizim ailede geçerli değil canım. Çünkü ilkler hep erkek sonrakiler kız. Benim abim var sonra 2 kız, kuzenlerimde aynı şekildeElifeva, hayirlisi olsun canim.. ben de 3.ye hamile kalsam kesin oglum olur.. esimin ailesinde kizi tutturan yok.
Blueflower, kuzenim genetikci.. derki 1.cocugu erkek olup 2. Cocugun kiz olmasi ihtimali %30. 1.cocugu kiz olup 2.cocugun erkek olma ihtimali %70 yani ilkin erkekse %70 erkek oluyor 2. Umarim senin ki tutar. Simdiye kadar ilki erkek olup 2.kiz olan okmadi grupta.. senin ilk olmani diliyorum canim.
hic bir bilgim yok. Gebelikte sorular bolumune basliik acip yanit arasan canim. Daha faydali olur
amin canım cumlemızınkıne ınsanaaamm 3. oğlan geliyo desene hayırlı olsun canım allah uzun ömürler versin
Anammm evde dort erkek olacak) allah sabir versin sana sagligi sihhati yerinde olsun canlari sagolsun hayirli evlat olsunlar ins
istanbul avrupa yakası canm benımm suanda 12+4 uzkendiside bilmediği için öyle söyşemiştir sen devam et aramaya ama hastanelerin semt poliklinikleri ne bak istersen sen hangi şehirdesin ki
İkilinin iyi gecmesine sevindim cinsiyete gelince hayirli olsun insallahelifeva 41252965 .!.:Kizlar ikili çok iyi çıktı cinsiyet pipili
amin canımAnammm evde dort erkek olacak) allah sabir versin sana sagligi sihhati yerinde olsun canlari sagolsun hayirli evlat olsunlar ins
saolasın canım bundan oncekı sonlandırılan gebelıgım kızdı rabbım buna saglık uzun omur versınde artık kız erkek demıyorumElifeva, hayirlisi olsun canim.. ben de 3.ye hamile kalsam kesin oglum olur.. esimin ailesinde kizi tutturan yok.
Blueflower, kuzenim genetikci.. derki 1.cocugu erkek olup 2. Cocugun kiz olmasi ihtimali %30. 1.cocugu kiz olup 2.cocugun erkek olma ihtimali %70 yani ilkin erkekse %70 erkek oluyor 2. Umarim senin ki tutar. Simdiye kadar ilki erkek olup 2.kiz olan okmadi grupta.. senin ilk olmani diliyorum canim.
hic bir bilgim yok. Gebelikte sorular bolumune basliik acip yanit arasan canim. Daha faydali olur
alternatifin bizden daha çok bozma moralini halledersin bizede haber ver ben dün doktorun teline yetişemedim şimdi tel bekliyorum ikili sonucu için bebişler iyi olsunda gerisi boşistanbul avrupa yakası canm benımm suanda 12+4 uz
saolasın canım bundan oncekı sonlandırılan gebelıgım kızdı rabbım buna saglık uzun omur versınde artık kız erkek demıyorumElifeva, hayirlisi olsun canim.. ben de 3.ye hamile kalsam kesin oglum olur.. esimin ailesinde kizi tutturan yok.
tşk ederım canım ben boyle gıdersem takım kurcamTebrikler canimm vay 3 erkek annesi mi olcan simdi sehzadeleri dizdin :)
saolasın canım yok devlette yaptırdım ben ıkılı ıcın gun verceklerını beklerken dırek aldılarhayırlı olsun canım..nerde yaptırdın ozeldemı
Hakkında hayırlısı canım inşallah gönlü güzel gelinlerin oluramin canımpipiyi gorunce azcık bozuldum eşime bunu babanlara verelım bız yenıden yapalım dedım guluo
amin canım cumlemızınkı ınsallah eşim bıde 3 erkek evde bana hızmet etceksınız dıom esımeTam oğlan anası oldun desene. Sağlıkla gelsin küçük paşa
Ben 2. de oğlan olursa ve abisine benzerse huniyi takar gezerim diyorum
amin canım ınsallah saglıkla gelsın buyusunde daha kız erkek secmıyorum belkı ılerde kız torunum olurHakkında hayırlısı canım inşallah gönlü güzel gelinlerin olurEvlat evlattır Allah sağlık sıhhat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?