saolasın canım darısı ogrenemeyenlereHadi gözün aydın canm :)
dogru soyluyorsaun kardesım.ınş.hayırlı haberler alırsın sende haber et.alternatifin bizden daha çok bozma moralini halledersin bizede haber ver ben dün doktorun teline yetişemedim şimdi tel bekliyorum ikili sonucu için bebişler iyi olsunda gerisi boş
ben senın kadar sanslı degılım sımdı devlet hastanesınden gelıyorum.hıc yer yok mumkun degıl dedıler ve yolladılar benı.hangı sehırdsın.saolasın canım yok devlette yaptırdım ben ıkılı ıcın gun verceklerını beklerken dırek aldılar
saolasın canım yok devlette yaptırdım ben ıkılı ıcın gun verceklerını beklerken dırek aldılar
nur, post: 41253212, member: 573907"]Kızlar herseyi dâhile Canan karatay katıldı.hamıleler 10tane yumurta yemeli diyor .10 yumurta nasıl yenir
samsundayım canım burası kucuk yer oldugu ıcın belkıde oncekı gebelıgımde 1 hafta sonraya gun vermıslerdı bu sefer hemen aldılar sıra bıle beklemedım kaydımı yaptırdım ıkıncı kişi bendımben senın kadar sanslı degılım sımdı devlet hastanesınden gelıyorum.hıc yer yok mumkun degıl dedıler ve yolladılar benı.hangı sehırdsın.
samsun kadın dogum hastanesıne canımNe güzel hemen almışlar Bana gün verdiler Hangi hastaneye gttin canım ?
samsun kadın dogum hastanesıne canım
Hangi ürün bu Geçmiş olsunHazır gida tüketmeyin kizlar bir ayran iceyim dedim sonuEki Görüntüle 1548533 ç pardagin içi berbat icine iyice bakin
Tobe ettim artik
ben resimden bir şey anlayamadım ne var ki bardağın içindeHazır gida tüketmeyin kizlar bir ayran iceyim dedim sonuEki Görüntüle 1548533 ç pardagin içi berbat icine iyice bakin
Tobe ettim artik
ay canım ne vaar içindeki anlaşılmıyor... Ben genelde torkunun ürünlerini almaya çalışıyorum ama almasak kendimiz yapabilsek çok iyi ama nerde işten çık koştur koştur eve yemek bile zor yapılıyor yorgunluktannn...Hazır gida tüketmeyin kizlar bir ayran iceyim dedim sonuEki Görüntüle 1548533 ç pardagin içi berbat icine iyice bakin
Tobe ettim artik
hayir dikkat etmeyipte Allahin takdiri demek dogru degill hamurgerle kofte aynida degillhamburger bende yiyorum canım çok büyütmemek lazım bence bu konuyu sadece nasıl bi hamburger olduğu daha önemli artık güvendiğin yerden yedikten sonra ekmek araso köfte gözüyle bakılabilir bence
Hayırlı olsun ailenize sans bereket getirsin saglikla gelsin darisi biz ogrenemeyenlerin basinaKizlar ikili çok iyi çıktı cinsiyet pipili
hayir zarirli degil tabikide ama keci sutu daha faydali ve ben zorlada olsa iciyorumm kendimizden odun veriyoruz demek istedim olmasa yada kendimi dusunsem keci sutu var ama kokuyo dyip icmeye bilirdim diyorummhazir sut iciyorum ben zararlimi ?
Ayy hayirli olsunn canm saglikli olsun insallah bende cok ogrenmek istiorum illaki 16.hafta deniyor meraktan catlicamKizlar ikili çok iyi çıktı cinsiyet pipili
Cok cani cektiyse yer 1 tane ama sürekli yemek doğru degil.heleki toxoplazma bagisikligi yoksa disarida cok dikkat edilmelihayir dikkat etmeyipte Allahin takdiri demek dogru degill hamurgerle kofte aynida degill
elinde olsa onlarda yer zaten ama siz kalkipta yemekten dikkat etmeten degil demenize kizdim sen elinden geleni yaparsin sonra takdir Allahin diyorum ben iki hafta yiyemedimona bakarsan bende doğal süt getirtiyorum yoğurduda kendimiz yapıyoruz.. Hafta da iki gün somon yiyorum her gün badem ceviz üzüm iki tane hurma.. Ayrıca omega 3 en pahalısından içiyorum..Her hafta 4 gün et yiyorum ve bir sürü şey.......
Mesele yemekteyse eğer yemek yiyemeyenin durumunun daha vahim olması lazım..benim demek istediğim bu..
sigara hamburgerden daha zararlı
amin canım cumlemızınkı ınsallah ıns sende gıttıgınde ogrenırsın hemenHayırlı olsun ailenize sans bereket getirsin saglikla gelsin darisi biz ogrenemeyenlerin basinadaha 1 hafta var benim of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?