2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
saolasın canım yok devlette yaptırdım ben ıkılı ıcın gun verceklerını beklerken dırek aldılar
ben senın kadar sanslı degılım sımdı devlet hastanesınden gelıyorum.hıc yer yok mumkun degıl dedıler ve yolladılar benı.hangı sehırdsın.

nur, post: 41253212, member: 573907"]Kızlar herseyi dâhile Canan karatay katıldı.hamıleler 10tane yumurta yemeli diyor .10 yumurta nasıl yenir

Bu kadin siyirmis .. Ben mecburiyetten gunde 1 tane zor yiyorum.. 10 tane nasil yenir. Doktorum programinda gunde 1 tane yumurtayeterli son aylarda iki tane yense daha iyi olur demisti.

ben senın kadar sanslı degılım sımdı devlet hastanesınden gelıyorum.hıc yer yok mumkun degıl dedıler ve yolladılar benı.hangı sehırdsın.
samsundayım canım burası kucuk yer oldugu ıcın belkıde oncekı gebelıgımde 1 hafta sonraya gun vermıslerdı bu sefer hemen aldılar sıra bıle beklemedım kaydımı yaptırdım ıkıncı kişi bendım

Hazır gida tüketmeyin kizlar bir ayran iceyim dedim sonu ç pardagin içi berbat icine iyice bakin
Tobe ettim artik

Eklentiler

• 22803_1397227653941441_1030589997675474096_n.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 89
Hazır gida tüketmeyin kizlar bir ayran iceyim dedim sonuEki Görüntüle 1548533 ç pardagin içi berbat icine iyice bakin
Tobe ettim artik
ay canım ne vaar içindeki anlaşılmıyor... Ben genelde torkunun ürünlerini almaya çalışıyorum ama almasak kendimiz yapabilsek çok iyi ama nerde işten çık koştur koştur eve yemek bile zor yapılıyor yorgunluktannn...

hamburger bende yiyorum canım çok büyütmemek lazım bence bu konuyu sadece nasıl bi hamburger olduğu daha önemli artık güvendiğin yerden yedikten sonra ekmek araso köfte gözüyle bakılabilir bence
hayir dikkat etmeyipte Allahin takdiri demek dogru degill hamurgerle kofte aynida degill

hayir dikkat etmeyipte Allahin takdiri demek dogru degill hamurgerle kofte aynida degill
Cok cani cektiyse yer 1 tane ama sürekli yemek doğru degil.heleki toxoplazma bagisikligi yoksa disarida cok dikkat edilmeli

elinde olsa onlarda yer zaten ama siz kalkipta yemekten dikkat etmeten degil demenize kizdim sen elinden geleni yaparsin sonra takdir Allahin diyorum ben iki hafta yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…