ben izmir deyim burada yaşıyorum canımKızlar aranızda Aydın kuşadasında yaşayan varmı ? yada en yakın izmirden aslında bende izmirliyim ama 10 yıldır kuşadasında yaşıyorum...
amin canım cumlemızınkı doktora dedım erkenmı cınsıyet ıcın dıe erken dedı sonra dur bakım cınsıyetıne dedı bacaklarının arasına bı getırdı gordum pipiyiAyy hayirli olsunn canm saglikli olsun insallah bende cok ogrenmek istiorum illaki 16.hafta deniyor meraktan catlicam
amin canım cumlemızınkı doktora dedım erkenmı cınsıyet ıcın dıe erken dedı sonra dur bakım cınsıyetıne dedı bacaklarının arasına bı getırdı gordum pipiyiAyy hayirli olsunn canm saglikli olsun insallah bende cok ogrenmek istiorum illaki 16.hafta deniyor meraktan catlicam
Nersindensin tatlımmm... ara sıra geliyorum izmire bazen hafta sonları...ben izmir deyim burada yaşıyorum canım
güzelyalıda oturuyorum kuşadası çok yakınNersindensin tatlımmm... ara sıra geliyorum izmire bazen hafta sonları...
evet canım çok yakınız ama ben hiç gelmedim güzelyalıya izmirde karşıyaka bostanlı ve hatayda akrabalarım arkadaşlarım varda arada onları ziyarete geliyorum...güzelyalıda oturuyorum kuşadası çok yakın
İzmir de Aydın da çok güzel şehirler ama yaz oldumu eyvah eyvah çoook sıcak bakalım bu yaz nasıl geçecek bizler içinevet canım çok yakınız ama ben hiç gelmedim güzelyalıya izmirde karşıyaka bostanlı ve hatayda akrabalarım arkadaşlarım varda arada onları ziyarete geliyorum...
ayne tatlım benim şansıma denize yakın olmam arada girer çıkarım... Birde çalıştığım yer kılimalı inşallah hasta olmam sıcaktan kaçayım derken...İzmir de Aydın da çok güzel şehirler ama yaz oldumu eyvah eyvah çoook sıcak bakalım bu yaz nasıl geçecek bizler için
Mesele yemek deil yedin gittin kustum yedin gittin kustun bi günde bi devede yeseniz kustuktan sonra hemde yer yemez cikio ne anlamı kaldı ben iki üç kilo verdim ama bebekler önden gidiyo kusanlar ne yapsın elde deilkiona bakarsan bende doğal süt getirtiyorum yoğurduda kendimiz yapıyoruz.. Hafta da iki gün somon yiyorum her gün badem ceviz üzüm iki tane hurma.. Ayrıca omega 3 en pahalısından içiyorum..Her hafta 4 gün et yiyorum ve bir sürü şey.......
Mesele yemekteyse eğer yemek yiyemeyenin durumunun daha vahim olması lazım..benim demek istediğim bu..
sigara hamburgerden daha zararlı
çok dikkat et klimaya gerçekten çok tehlikeli deniz olayı çok iyi bana da doktorum serbest dediayne tatlım benim şansıma denize yakın olmam arada girer çıkarım... Birde çalıştığım yer kılimalı inşallah hasta olmam sıcaktan kaçayım derken...
Mesele yemek deil yedin gittin kustum yedin gittin kustun bi günde bi devede yeseniz kustuktan sonra hemde yer yemez cikio ne anlamı kaldı ben iki üç kilo verdim ama bebekler önden gidiyo kusanlar ne yapsın elde deilki
Kacinci bebegin bu kuzum ? Ilk bebeklerde hissetme 17 ~19 haftadanbonce olmaz dediler o hissedilen seyirme oldugunu ilettiler
karnim agriyinca vicdan azabi cekiyorum
cnm bende devlette yer bulamadim ozelde yaptirdim ense ve burun kemigi icin ultroson ve ayrica kan tahlili yapiliyor
oyle yapayim bundan sonrabirde et yemek.lazim deniyor canim istemiyor et bunun icin yemeklerin icinemi atsam napsam ?
Dr normal baktığı ultrason cihazıyla ense ve buruna bakabilio bakmadimi seninkiya kızlar bır saat once bır sey sordum cevap veren yok.suanda hastaneden geldım hıcbır (devlet hastanesı) sekılde ıkılı tarama testyı ıcın gun vermedı.maalesef koca hastanede tek doktor yapıyor ztaen yerde yok dedı gonderdı.nasıl oluyor yaa ..bu ısleyıs nasıl ılerlıyor nıyetım sadece ayrntılı ultrasona baklması ense kalınlıgı ve burun kemıgı cokmu zor yanı napıcam ben sımdı.
elinde olsa onlarda yer zaten ama siz kalkipta yemekten dikkat etmeten degil demenize kizdim sen elinden geleni yaparsin sonra takdir Allahin diyorum ben iki hafta yiyemedim
amin canım cumlemızınkı doktora dedım erkenmı cınsıyet ıcın dıe erken dedı sonra dur bakım cınsıyetıne dedı bacaklarının arasına bı getırdı gordum pipiyi12+6 gunlukmusuz
ense ve burun kemıgını sız burdan goremıyormusunuz dedm goremıyoruz dedı cınsıyetıne bıle bakmadı.daha kucuk dedı gectı.yatmamla kalkmam bır olduDr normal baktığı ultrason cihazıyla ense ve buruna bakabilio bakmadimi seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?