2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar aranızda Aydın kuşadasında yaşayan varmı ? yada en yakın izmirden aslında bende izmirliyim ama 10 yıldır kuşadasında yaşıyorum...

Ayy hayirli olsunn canm saglikli olsun insallah bende cok ogrenmek istiorum illaki 16.hafta deniyor meraktan catlicam
amin canım cumlemızınkı doktora dedım erkenmı cınsıyet ıcın dıe erken dedı sonra dur bakım cınsıyetıne dedı bacaklarının arasına bı getırdı gordum pipiyi 12+6 gunlukmusuz

Ayy hayirli olsunn canm saglikli olsun insallah bende cok ogrenmek istiorum illaki 16.hafta deniyor meraktan catlicam
amin canım cumlemızınkı doktora dedım erkenmı cınsıyet ıcın dıe erken dedı sonra dur bakım cınsıyetıne dedı bacaklarının arasına bı getırdı gordum pipiyi 12+6 gunlukmusuz

evet canım çok yakınız ama ben hiç gelmedim güzelyalıya izmirde karşıyaka bostanlı ve hatayda akrabalarım arkadaşlarım varda arada onları ziyarete geliyorum...
İzmir de Aydın da çok güzel şehirler ama yaz oldumu eyvah eyvah çoook sıcak bakalım bu yaz nasıl geçecek bizler için

İzmir de Aydın da çok güzel şehirler ama yaz oldumu eyvah eyvah çoook sıcak bakalım bu yaz nasıl geçecek bizler için
ayne tatlım benim şansıma denize yakın olmam arada girer çıkarım... Birde çalıştığım yer kılimalı inşallah hasta olmam sıcaktan kaçayım derken...

Mesele yemek deil yedin gittin kustum yedin gittin kustun bi günde bi devede yeseniz kustuktan sonra hemde yer yemez cikio ne anlamı kaldı ben iki üç kilo verdim ama bebekler önden gidiyo kusanlar ne yapsın elde deilki

Mesele yemek deil yedin gittin kustum yedin gittin kustun bi günde bi devede yeseniz kustuktan sonra hemde yer yemez cikio ne anlamı kaldı ben iki üç kilo verdim ama bebekler önden gidiyo kusanlar ne yapsın elde deilki

birşey demedim ki ben kusmasınlar tutsunlar mı dedim.. Yemeyen yiyene göre daha mı avantajlı oluyor hepsi bu.neyse

Kacinci bebegin bu kuzum ? Ilk bebeklerde hissetme 17 ~19 haftadanbonce olmaz dediler o hissedilen seyirme oldugunu ilettiler

ilk canım kesin oyledir ztn. hareket etmesi imkansız :)))) ama orada olduğunu düşünüyorum ya ondan öyle geliyor.

eti sevmiyor olabilirsin.Belki çorba içine katıp blender dan da geçirsen olur sanırım.. Bu mercimek çorbasında filan

Dr normal baktığı ultrason cihazıyla ense ve buruna bakabilio bakmadimi seninki

elinde olsa onlarda yer zaten ama siz kalkipta yemekten dikkat etmeten degil demenize kizdim sen elinden geleni yaparsin sonra takdir Allahin diyorum ben iki hafta yiyemedim

tamam işte yemek yiyemeyenler daha mı riskli oluyor..Hani yemeğe dikkat etmeyince birşey oluyor diyorsun ya..Tam zıttı yani...

yemek yiyemeyen hiç beslenemiyor demek olur bu.. Ben de diyorum ki demek ki yemeğe dikkat etmenin pek te bir esprisi olmuyor...

erkek geliyor he maşallah inş haftaya bende öğrenirim..Bende tam senin gibi 12+6 olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…