2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
beslenme duzenin cok guzel,keske bende oyle beslenebilsem.nerde luzumsuz ,besin degeri olmayan sey varsa onlari yiyorum normalde daha iyi besleniyordum.yanliz somon dip baligi diye biliyorum.bu donemde levrek ,cipura gibi yuzey baliklarni tavsiye etmisti eski doktorum.bi arastir istrsen

eti sevmiyor olabilirsin.Belki çorba içine katıp blender dan da geçirsen olur sanırım.. Bu mercimek çorbasında filan
yalnız arkadaşım herkes her hafta et, hurma, badem... alacak kadar para kazanamayabilir bence bunlara dikkat etmek gerekir biraz daha ince düşünüp öyle yazalım önemli olan içimiz temiz olsun herkes yemek yemeyi biliyordur zaten kimsenin böyle konularda akla ihtiyacı yoktur hamileler zaten her şeyi araştırıp okur daha dikkatli olalım kırıcı ve küçümser davranmayalım amacım kavga etmek değil insanca bir uyarıdır

arkadaslar ıstanbul avrupa yakasındayım.devlet hastanesıne gıttım ıkılı tarama testı ıcın hıc yer yok randevu vermedler.ozellerı arıyorum ıkıtı tarama testı ıcınde telefonda bılgı vermıyorlar napıcam ben suanda 12+4 uz.

kızlarr kaybolmustum geri buldum ne kadar çok aralık anneleri linki var.benim karnım ağrıyo ya sitrese girince normalmi sizce birde kaçar kilo aldınız mucksssss

cnmm 14 hafta olmadan mutlaka yaptırman lazım herhangi bir özel hastanede 30 tl alıyolar pahalı değil yaptırıver

arkadaşlar daha fazla uzatmayalım bence herkes bişeylerin bilincinde artık ne yiyip ne yememek bizim elimizde ve herkesin kendini ilgilendirir. kimi sağlıklı beslendiğinde mutlu olur kimide canının istediği şeyi yediğinde

günde 15 kere kusuyorum bişey yiyemıyorum uzanınca yatınca daha iyiyim inşallah geçer

yok canım somon çok faydalı çipurada yiyebilirsin ama levrek yeme

amin canım cumlemızınkı doktora dedım erkenmı cınsıyet ıcın dıe erken dedı sonra dur bakım cınsıyetıne dedı bacaklarının arasına bı getırdı gordum pipiyi 12+6 gunlukmusuz
bebişimmm bende pipi görme ümidiyle gittim bişicikler göremedim muhtemelen kız dedi

muayene ucretı 30 40 tl cıvarı ama nıyetım muayene olmak degıl dırek ayrıntılıya gırmek
cnmmm yokk muayne ücreti hariç 2li taramayaa ben 30 tl verdim bir ulturosonla bakıyolar birde kanda (ben 83 muayne 30 ekstre ikili taramaya verdim ssklı olmama rağmen )

muayene ucretı 30 40 tl cıvarı ama nıyetım muayene olmak degıl dırek ayrıntılıya gırmek
canım muayene olmadan olmaz çünkü ultrasında bebeğin ense kalınlığını ölçüp o günkü kan değerlerinle test yapıyorlar senin anlayacağın muayene de olmak gerekiyor

cnmm ben hep levrek yiyorum neden zararlımı
balıkların neresı zararlı bende anlamadfım
cnmmm yokk muayne ücreti hariç 2li taramayaa ben 30 tl verdim bir ulturosonla bakıyolar birde kanda (ben 83 muayne 30 ekstre ikili taramaya verdim ssklı olmama rağmen )
nerdesın sen..hangı ozelı arasam telefonda bılgı veremıyoruz dıyor sankı gızlı saklı ıs yapıyorlar.bızım yakınlarda onemsız buldugum bır ozel hastane var sansımı denıyeyım dedım benı yanılttılar.muayene 37 ıkı tarama testı 80 tl :)

Nisa hastanesi 182 tl canim ben sana diyeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…