- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
sen hangi hastaneye gidiyorsun canimben sosyal güvencemle özel hastaneye gidiyorum biraz fark verip bütün işlemlerimi yaptırıyorum doktorum da çok iyi izmir de oturuyorum ama ikili test ücretini hasta kendi veriyor özelde sen de bir araştır bakalım hastanelere tel açıp sor nekadar alıyorlar muayene artı ikili test ücreti en uygun olana gidersin
bende izmirdeyim hafta sonu kusadasindaydim dondum soguktan 1 gece kaldik dondukKızlar aranızda Aydın kuşadasında yaşayan varmı ? yada en yakın izmirden aslında bende izmirliyim ama 10 yıldır kuşadasında yaşıyorum...
özel gazi hastanesi murat beye gidiyorumsen hangi hastaneye gidiyorsun canim
Merhaba,senin vasıtanla herkese söylemem istiyorum konu açılmışken,dip balıklarında yüksek oranda civa oluyor.civa otizm ve o spektrumdaki hastalıklara etkisi olan bi madde,otizmli çocuklarda yüksek oranda civa cıkıyor,aklımda suan değil ama yüzey balıkları yani ömrü çok kısa olan balıkları tercih edin,interntten arıstırmıstım unuttum ama mesela ton balığında yüksek oranda civa olur onu sakın yemeyin...beslenme duzenin cok guzel,keske bende oyle beslenebilsem.nerde luzumsuz ,besin degeri olmayan sey varsa onlari yiyorum normalde daha iyi besleniyordum.yanliz somon dip baligi diye biliyorum.bu donemde levrek ,cipura gibi yuzey baliklarni tavsiye etmisti eski doktorum.bi arastir istrsen
halkalıda bır özel buldum 80 tl dıyor ayrıca 37 tl muayenesı varmı :)Nisa hastanesi 182 tl canim ben sana diyeyim :)
senin için uygunsa git testlerini böyle yaptırır muayeneni devlette olursun hem içinde rahat ederhalkalıda bır özel buldum 80 tl dıyor ayrıca 37 tl muayenesı varmı :)
Cok pahali ya valla mecbur nisada yaptircam ben doktorum burda istiyo illa sanki baska yerde ne farkedecekse artik napalim bebisler saglikli olsun da.halkalıda bır özel buldum 80 tl dıyor ayrıca 37 tl muayenesı varmı :)
neden doktorun orda ıstıyo.nısayamı gıdıyorsun ormalde..sanırım sen benden bıraz daha pahalıya yaptrcan.Cok pahali ya valla mecbur nisada yaptircam ben doktorum burda istiyo illa sanki baska yerde ne farkedecekse artik napalim bebisler saglikli olsun da.
benim hergün daha şiddetleniyor hatta sabahları yataktan kalkarken çok zorlanıyorumAyni agrib0 bendede oldu 3 gün sonra geçti doktora gitmedim böyle ağrıların olacağını okumuştum bi yerde ama dayanamıyorsan git tabi
evet dip balıkları zararlı diye biliyorum netten bi araştır balık faydalı ama her balık değil malesef yiyebiliyorsan en faydalısı somoncnmm ben hep levrek yiyorum neden zararlımı
Ben ton baligiyla karistirdim pardon arkadaslarevet dip balıkları zararlı diye biliyorum netten bi araştır balık faydalı ama her balık değil malesef yiyebiliyorsan en faydalısı somon
Cok pahali ya valla mecbur nisada yaptircam ben doktorum burda istiyo illa sanki baska yerde ne farkedecekse artik napalim bebisler saglikli olsun da.
yalnız arkadaşım herkes her hafta et, hurma, badem... alacak kadar para kazanamayabilir bence bunlara dikkat etmek gerekir biraz daha ince düşünüp öyle yazalım önemli olan içimiz temiz olsun herkes yemek yemeyi biliyordur zaten kimsenin böyle konularda akla ihtiyacı yoktur hamileler zaten her şeyi araştırıp okur daha dikkatli olalım kırıcı ve küçümser davranmayalım amacım kavga etmek değil insanca bir uyarıdır
beslenme duzenin cok guzel,keske bende oyle beslenebilsem.nerde luzumsuz ,besin degeri olmayan sey varsa onlari yiyorum normalde daha iyi besleniyordum.yanliz somon dip baligi diye biliyorum.bu donemde levrek ,cipura gibi yuzey baliklarni tavsiye etmisti eski doktorum.bi arastir istrsen
kızlarr nubuna bakabılırmısınız lutfen 12+4
ısenin için uygunsa git testlerini böyle yaptırır muayeneni devlette olursun hem içinde rahat eder
ben ton baligiyla karistirmisim ben,aklima takildi arastirdim,sen somon yemeye devam etteşekkür ederim.. Lüzumsuz olan bazı şeyleri de yiyorum..Somon yemem artık o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?