2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sen hangi hastaneye gidiyorsun canim

devlet hastanesine gittim bugün..burnumdan geldi..doktor asık surat, birşey soramıyorsun..ilçedeyim acil durum olursa diye devlet hastanesine de gidiyorum arada mecburen ama bebek çok hareketliydi, doktor ölçümleri zor yaptı :)

Merhaba,senin vasıtanla herkese söylemem istiyorum konu açılmışken,dip balıklarında yüksek oranda civa oluyor.civa otizm ve o spektrumdaki hastalıklara etkisi olan bi madde,otizmli çocuklarda yüksek oranda civa cıkıyor,aklımda suan değil ama yüzey balıkları yani ömrü çok kısa olan balıkları tercih edin,interntten arıstırmıstım unuttum ama mesela ton balığında yüksek oranda civa olur onu sakın yemeyin...
Ben civa hepsinde var diye hiç yiyemiyorum :)

Cok pahali ya valla mecbur nisada yaptircam ben doktorum burda istiyo illa sanki baska yerde ne farkedecekse artik napalim bebisler saglikli olsun da.

Ne alaka ya Neden illaki Nisada olması gerekiyomuş ki? Ya hep soygun, hep milleti nasıl daha yolarım politikası. Benm doktorum özel muayenehanede, anlaşmalı lab. da var Ama ben hep şişli etfalde yaptırıyorum tahlilleri testleri Hiç de bişi demiyo, hatta herşeyini orda yap artık dedi İkili testte de Şişli etfalde 13+3 günüme tarih verdiler, ben "doktor şimdi kesin geç bu tarih gel bizim anlaşmalı lab.da yaptıralım der" die düşündüm. Ben tarih gecse burda yaptırayım dıe ısrar etmeme ragmen Yooo gec deıl Şişli Etfalde yaptır dedı. Boyle paragozlerı gordukce doktorumu daha cok sevıyorum. Bi ara ben de Nsa hastanesini düşündüm ama hiç ısınamadım doktorlara da hastaneye de

Canım benim dediğimi kimse anlamadı zaten... Neyse sorun değil..hamburger le eş değer bedel de çok ta pahalı şeyler değil........ İlk yazılanları okursan bencil olan ben oldum.. İnternet paketine sigara ya vs para bulan bunlara da bulur.... Küçümsesem daha farklı şeyler yazarım emin ol.. Ben bana soylenene karşılık dedim.Ki herkes ne yediğini yazıyor ki hamilelerin nasıl beslenmesi gerektiği kısmında da benim yazdıklarım yazıyor.. dikkatli olunacak bir durum da yok...SEVGİLER

Son düzenleme:

teşekkür ederim.. Lüzumsuz olan bazı şeyleri de yiyorum..Somon yemem artık o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…