Ben ton baligiyla karistirdim pardon arkadaslar
ben ton baligiyla karistirmisim ben,aklima takildi arastirdim,sen somon yemeye devam et
Kızlar bana akıl verin1 aydır bebişi görmeyi bekliyodum ctesi randevum vardı şimdi aradılar doktor raporluymuş 2 li de yaptırmam lazım başka bir doktora mı gitsem bebişi de merak ediyorum doktor ptesi gelcekmiş ama h.içi işten izin almam imkansız. 1 hafta daha yüreğim dayanmaz beklemeye oturdum ağlamaklı bu nasıl şans böyle
kızlar cınsıyetını tahmınn edermısınız.lutfen doktor suratımıza bakmadı kucuk dedı gectı.12+4 gunluk
Cok pahali ya valla mecbur nisada yaptircam ben doktorum burda istiyo illa sanki baska yerde ne farkedecekse artik napalim bebisler saglikli olsun da.
Cnm rapor da alamam bebişi söylemedim daha hem bnm yanımdaki bayan da haftaya izne çkıyo yerime bakcak da yokbence ne olursa olsun işten izin al..Aynı gün raporunu da al ver iş yerine.. İnsanlar için erteleme ..Ne derlerse desinler.
Evet canim nisaya gidiyorum.hamile kalmadan oncede gdiyodum ben hemen hamile kalamamistim doktorum da biz gorelim diyo daha iyi diyo ben bursaya gidicektim yok illa burda yaptir oyle git dedi.neden doktorun orda ıstıyo.nısayamı gıdıyorsun ormalde..sanırım sen benden bıraz daha pahalıya yaptrcan.
masallah subhanallah bakalımm?maşallah bakalım ne diyecekler..
Cnm rapor da alamam bebişi söylemedim daha hem bnm yanımdaki bayan da haftaya izne çkıyo yerime bakcak da yoktemmuzda söyleyecektim biliyorum söylesem bebegi daha da yüklencekler üstüme
sanki ayağa kalkmış koşuyor gibi canım ya çookkkkkkkkk tatlı görünüyo
Olabilir illa burda bakilsin dedi ben bursada yapicaktim burda olsun dedii anlasmali heraldee ondann.anlaşmalı oluyor onlarla ondan demiştir..Hatta doktor bana direk bi kağıt uzattı git bu folik asiti al vs. diye ama ben almadım..
Olabilir illa burda bakilsin dedi ben bursada yapicaktim burda olsun dedii anlasmali heraldee ondann.
evett.uyuyorddu sanırıım suratsız doktor bısey demedı.cıhazla bırkackez karnıma vurdu uyansın dıye sanırım cocuk neye ugradıgını sasırdı..sanki ayağa kalkmış koşuyor gibi canım ya çookkkkkkkkk tatlı görünüyo
Ya sorma tatlım bu haftalar bozdu havalar gerçi bu ay böyle olucakmış hep öyle diyorlar hadi hayırlısı...bende izmirdeyim hafta sonu kusadasindaydim dondum soguktan 1 gece kaldik donduk
rına cık ben gecen hafta 15-20 tlty buldum bır tanesını tabii.Kızlar az evvel balık mevzusu açıldı Ben de bişey sorayım Benım doktorum da balık yememi tavsiye etti Ton Balık yiyebilir mıyım dedim Ye ama pek yararı yok dedı Somon ye cok faydalı dedı Norvec somonundan Şimdi migrostan somon fiyatına baktım 200 gr ı 37 TL Bu somon her yerde mı bu kadar pahalı Nedır kı bu arkadas bu kadar pahalı?
olsun bence bızım ısımıze yaraya blır havalr gec gelen yaz gec geleck ksa ısarettırYa sorma tatlım bu haftalar bozdu havalar gerçi bu ay böyle olucakmış hep öyle diyorlar hadi hayırlısı...
oyle marketler pahalı oluyor semt pazarla
rına cık ben gecen hafta 15-20 tlty buldum bır tanesını tabii.
nasıl bi yerde çalışıyosun sen hamile olduğunu öğrenince daha çok yüklenecekler sanaCnm rapor da alamam bebişi söylemedim daha hem bnm yanımdaki bayan da haftaya izne çkıyo yerime bakcak da yoktemmuzda söyleyecektim biliyorum söylesem bebegi daha da yüklencekler üstüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?