2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
migrosta fiyatlar pahalı oluyor canım nerde oturuyosun bilmiyorum ama real carrefour falan varsa yakınında oralarda genelde indirim oluyo olmasa da migrostan daha uygun oluyo

Merhabalar inş. Ben de aralık annesi olacağım bu 2. Bebeğim öğrendiğimden beri burayı takip ediyorum en başından sonuna kadar okudum balık konuşulmuş arkadaşlar somon ithal balık zaten herhalukarda dondurucuda oluyor migrosta da olsa başka yerde de olsa...

Cnm rapor da alamam bebişi söylemedim daha hem bnm yanımdaki bayan da haftaya izne çkıyo yerime bakcak da yok temmuzda söyleyecektim biliyorum söylesem bebegi daha da yüklencekler üstüme
allahım ya nasıl insanlar var allah ıslah etsin vicdanları sızlamıyo mu hiç canım valla allah yardımcın olsun zaten hamilelik zor bide iştekilerle ugrasıyosun

Sağol cnm :)

realden alıyorum ben genelde norveç somon kilosu 25 tl oluyor.

kızlar ikili test yaptırdım dörtlü teste gerek var mı?internette bi kaç prof. gerek bulmuyor.benim doktor istedi.özel diye para için mi istedi acaba?benim ikili sonucum iyi çıkmış.bugün arayıp söylediler.siz yaptıracak mısınız ikili yaptırdığınız halde?

kızlar varmı cınsıyetını tahmın etmek ısteyen 12+4
Hiç anlamıyorum o görüntüden bir şey ilk çocuğumda 12. Haftamda dr erkek demişti kesin (ikili test için gittiğim dr) 15. Haftada kendi dr.um kız demişti adapte olmak zor oldu o yüzden şimdi bekliycem 15e kadar

Izmir'de hangi hastaneye gidiyorsun canım ?

benimkide istedi canım arada birde 3lü var ona gerek yok dedi 4lü daha ayrıntılı sonuç veriyormuş sanırım o yüzden 4 lü yapalım dedi bende tmm dedim

evett.uyuyorddu sanırıım suratsız doktor bısey demedı.cıhazla bırkackez karnıma vurdu uyansın dıye sanırım cocuk neye ugradıgını sasırdı..
ruhsuz varlık bazı doktorlar normal cevap verince incileri dökülür zannediyorlar ne kadar ayıp etmiş günahı onun boynuna sen üzme canını bebiş iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…