karar senın sonucta balık bu sabah tutuluyor aksam satılyor eger dondurucu degılse sıkıntı yok.semt pazarından açık almak sağlıklı olur mu ki?
migrosta fiyatlar pahalı oluyor canım nerde oturuyosun bilmiyorum ama real carrefour falan varsa yakınında oralarda genelde indirim oluyo olmasa da migrostan daha uygun oluyoKızlar az evvel balık mevzusu açıldı Ben de bişey sorayım Benım doktorum da balık yememi tavsiye etti Ton Balık yiyebilir mıyım dedim Ye ama pek yararı yok dedı Somon ye cok faydalı dedı Norvec somonundan Şimdi migrostan somon fiyatına baktım 200 gr ı 37 TL Bu somon her yerde mı bu kadar pahalı Nedır kı bu arkadas bu kadar pahalı?
karar senın sonucta balık bu sabah tutuluyor aksam satılyor eger dondurucu degılse sıkıntı yok.
somonlar yurt dışından geliyor diye biliyorum ben soğuk su balığı o yüzden mecbur dondurulmuş olcakişte ondan emin olamıyorum Eski dondurucudaki balıkları abla yenı daha sabah tuttum dıe kakalamasınlar bıze :)
somonlar yurt dışından geliyor diye biliyorum ben soğuk su balığı o yüzden mecbur dondurulmuş olcak
allahım ya nasıl insanlar var allah ıslah etsin vicdanları sızlamıyo mu hiç canım valla allah yardımcın olsun zaten hamilelik zor bide iştekilerle ugrasıyosunCnm rapor da alamam bebişi söylemedim daha hem bnm yanımdaki bayan da haftaya izne çkıyo yerime bakcak da yoktemmuzda söyleyecektim biliyorum söylesem bebegi daha da yüklencekler üstüme
Merhabalar inş. Ben de aralık annesi olacağım bu 2. Bebeğim öğrendiğimden beri burayı takip ediyorum en başından sonuna kadar okudum balık konuşulmuş arkadaşlar somon ithal balık zaten herhalukarda dondurucuda oluyor migrosta da olsa başka yerde de olsa...
Kızlar az evvel balık mevzusu açıldı Ben de bişey sorayım Benım doktorum da balık yememi tavsiye etti Ton Balık yiyebilir mıyım dedim Ye ama pek yararı yok dedı Somon ye cok faydalı dedı Norvec somonundan Şimdi migrostan somon fiyatına baktım 200 gr ı 37 TL Bu somon her yerde mı bu kadar pahalı Nedır kı bu arkadas bu kadar pahalı?
Ne demek sen de sağol canımSağol cnm :)
kızlar varmı cınsıyetını tahmın etmek ısteyen 12+4
Hiç anlamıyorum o görüntüden bir şey ilk çocuğumda 12. Haftamda dr erkek demişti kesin (ikili test için gittiğim dr) 15. Haftada kendi dr.um kız demişti adapte olmak zor oldu o yüzden şimdi bekliycem 15e kadarkızlar varmı cınsıyetını tahmın etmek ısteyen 12+4
realden alıyorum ben genelde norveç somon kilosu 25 tl oluyor.
yakınlarda real gorursem ben de bakayım canm Sağol :)
Izmir'de hangi hastaneye gidiyorsun canım ?ben sosyal güvencemle özel hastaneye gidiyorum biraz fark verip bütün işlemlerimi yaptırıyorum doktorum da çok iyi izmir de oturuyorum ama ikili test ücretini hasta kendi veriyor özelde sen de bir araştır bakalım hastanelere tel açıp sor nekadar alıyorlar muayene artı ikili test ücreti en uygun olana gidersin
benimkide istedi canım arada birde 3lü var ona gerek yok dedi 4lü daha ayrıntılı sonuç veriyormuş sanırım o yüzden 4 lü yapalım dedi bende tmm dedimkızlar ikili test yaptırdım dörtlü teste gerek var mı?internette bi kaç prof. gerek bulmuyor.benim doktor istedi.özel diye para için mi istedi acaba?benim ikili sonucum iyi çıkmış.bugün arayıp söylediler.siz yaptıracak mısınız ikili yaptırdığınız halde?
ruhsuz varlık bazı doktorlar normal cevap verince incileri dökülür zannediyorlar ne kadar ayıp etmiş günahı onun boynuna sen üzme canını bebiş iyi olsunevett.uyuyorddu sanırıım suratsız doktor bısey demedı.cıhazla bırkackez karnıma vurdu uyansın dıye sanırım cocuk neye ugradıgını sasırdı..
özel gazi hastanesine gidiyorumIzmir'de hangi hastaneye gidiyorsun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?