teşekkür ederim kızlar.. gönlümden geçen bir kızdı ama sağlıkla gelsin oğlum :) çok güldüm 2 lide ters dönmüş kafasını yaslamıştı.. hepinizden iğreniyorum der gibibu arada kendi çocuğumun cinsiyetini 11. haftada tespit ettim tıp okumalıydım ben..
Gözünaydın canımKızlar annişler devlet has. dr.ma gittim bugun her şeyimiz iyimiş güzelmiş prenses geliyor %99 dedi :)
benimkide istedi canım arada birde 3lü var ona gerek yok dedi 4lü daha ayrıntılı sonuç veriyormuş sanırım o yüzden 4 lü yapalım dedi bende tmm dedim
Kızlar az evvel balık mevzusu açıldı Ben de bişey sorayım Benım doktorum da balık yememi tavsiye etti Ton Balık yiyebilir mıyım dedim Ye ama pek yararı yok dedı Somon ye cok faydalı dedı Norvec somonundan Şimdi migrostan somon fiyatına baktım 200 gr ı 37 TL Bu somon her yerde mı bu kadar pahalı Nedır kı bu arkadas bu kadar pahalı?
ne kadarlıksın sımdıGözünaydın canım
hayırlı olsun canımKızlar annişler devlet has. dr.ma gittim bugun her şeyimiz iyimiş güzelmiş prenses geliyor %99 dedi :)
Kızlar annişler devlet has. dr.ma gittim bugun her şeyimiz iyimiş güzelmiş prenses geliyor %99 dedi :)
Kızlar annişler devlet has. dr.ma gittim bugun her şeyimiz iyimiş güzelmiş prenses geliyor %99 dedi :)
Gözünaydın canım
hayırlı olsun canımne güzel cinsiyetini öğrendiniz benimki hiç tahmin bile demedi 18 haziranı bekleki gelsin offff
çok sevindim.. dua et bana da benim de prensesim olsun
kızlar senesi olacak sanki ne diyosunuzzz
10+5 im bugünne kadarlıksın sımdı
gözünaydın canım benimde ikili tarama normal çıkmış çok mutluyum şuanKızlar annişler devlet has. dr.ma gittim bugun her şeyimiz iyimiş güzelmiş prenses geliyor %99 dedi :)
masallah cok erken olmus senınkı hayırlı ugurlu olsunj bugun doktor daha kucuk dıye suratına bıle bakmadı10+5 im bugün
aa hadı gozun aydınnn hayrlı ugurlu olsungözünaydın canım benimde ikili tarama normal çıkmış çok mutluyum şuan
darısı en kısa zamanda senin başına canım güzel haberler bekliyoruzaa hadı gozun aydınnn hayrlı ugurlu olsun
Sağol tatlım :)gözünaydın canım benimde ikili tarama normal çıkmış çok mutluyum şuan
Gözün aydın canım, darısı bizlere inşallahKızlar annişler devlet has. dr.ma gittim bugun her şeyimiz iyimiş güzelmiş prenses geliyor %99 dedi :)
İnşallah tatlım gönlünden geçen olsun inşallah...Gözün aydın canım, darısı bizlere inşallah
çok sağol ben aslında cinsiyetini öğrendim doktor tam emin olamadı ama erkek gibi dedi bir dahaki kontrolde kesin olur herhaldeSağol tatlım :)
Seninde gözün aydın tatlım oh ne güzel :)sende inşallah en kısa zamanda öğrenirsin...
inş. onumuzdekı hafta 13e gırıcez belkı bu hafta olmassa haftaya yaptırırım.darısı en kısa zamanda senin başına canım güzel haberler bekliyoruz
Oh ne güzel sanada prens geliyor desene...çok sağol ben aslında cinsiyetini öğrendim doktor tam emin olamadı ama erkek gibi dedi bir dahaki kontrolde kesin olur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?