2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım hayırlısı olsun, günlerimiz çok yakın. Böyle okuyunca ben de öğrenebilir miyim diye ümit ediyorum. 15 haziranda belli olacak bakalım
çok sağol evet senin yakınlaştı muayene aklımdaydı zaten gidince haber ver mutlaka güzel haberlerini bekliyorum. bulantıların nasıl oldu bu arada

masallah cok erken olmus senınkı hayırlı ugurlu olsunj bugun doktor daha kucuk dıye suratına bıle bakmadı
Yok canım bu benim 2. Bebeğin ben ilk çocuğumda yaşadığımı anlatmıştım kızım var bi tane ona önce erkek sonra kız dediler kesin değilse söylemesinler daha iyi bence

allahım ya nasıl insanlar var allah ıslah etsin vicdanları sızlamıyo mu hiç canım valla allah yardımcın olsun zaten hamilelik zor bide iştekilerle ugrasıyosun
Sağol cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun maalesef var başımda bi tane müdürüm sevgisiz ve merhametsiz temmuzu da bekleyip mecbur söyleyeceğim kurumsal olduğumuz için ve tek ticari uzman olduğumdan yerime geçecek biri gerekiyor

ooooooofffffffff ne biçim yer ya orası .. Kaç yıldır çalışıyorsun o zmn hemen başka doktor bul ya da 14 haftayı geçmiyorsa haftayı bekle.
Tek bir doktorda tek boş randevu buldum aldım hemen dayanamayacağım 1 gün daha 1 ay çok uzunmuş 2 cm bıraktım bebişi Allah sağlık versin inş yolundadır her şey Bu arada sağol cnm bnm

tamamdır canım

çok sağol evet senin yakınlaştı muayene aklımdaydı zaten gidince haber ver mutlaka güzel haberlerini bekliyorum. bulantıların nasıl oldu bu arada
Mutlaka haber veririm canım Bu hafta bulantılarım arttı ama nedeni oğlum ateşliydi bu hafta, hiç uyuyamadım. Vücut direncim düştü, muhtemelen ondan. Ama genel olarak şükür iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…