Cok sevindimKızlar annişler devlet has. dr.ma gittim bugun her şeyimiz iyimiş güzelmiş prenses geliyor %99 dedi :)
Aaaamiiiiinnnnİnşallah tatlım gönlünden geçen olsun inşallah...
Neler yapti ultrasonda bebisOh ne güzel sanada prens geliyor desene...
evet prensim olacak galiba. hepimizin bebekleri sağlıklı olsun bizlerde daha çok mutlu olalımOh ne güzel sanada prens geliyor desene...
Tebrik ederim canim insallah resimdeki gibi olur bebisinevet prensim olacak galiba. hepimizin bebekleri sağlıklı olsun bizlerde daha çok mutlu olalım
çok sağol çok mutlu oldum ya normal çıkıncaTebrik ederim canim insallah resimdeki gibi olur bebisin
Canım hayırlısı olsun, günlerimiz çok yakın. Böyle okuyunca ben de öğrenebilir miyim diye ümit ediyorum. 15 haziranda belli olacak bakalımdarısı en kısa zamanda senin başına canım güzel haberler bekliyoruz
çok kıpırdak bir bebişimiz var hep kıpır kıpırdı..Neler yapti ultrasonda bebis
çok sağol evet senin yakınlaştı muayene aklımdaydı zaten gidince haber ver mutlaka güzel haberlerini bekliyorum. bulantıların nasıl oldu bu aradaCanım hayırlısı olsun, günlerimiz çok yakın. Böyle okuyunca ben de öğrenebilir miyim diye ümit ediyorum. 15 haziranda belli olacak bakalım
Olmazmisin hic artık bizim mutlulugumuz bebeklerimizin bir gulusune bagli onlar sağlıklı mutlu bizde mutluçok sağol çok mutlu oldum ya normal çıkınca
Yok canım bu benim 2. Bebeğin ben ilk çocuğumda yaşadığımı anlatmıştım kızım var bi tane ona önce erkek sonra kız dediler kesin değilse söylemesinler daha iyi bencemasallah cok erken olmus senınkı hayırlı ugurlu olsunj bugun doktor daha kucuk dıye suratına bıle bakmadı
çok kıpırdak bir bebişimiz var hep kıpır kıpırdı..
ewetttt kollar bacaklar oynuyordu...Kıpırdak mı
Aaaa belli oldu mu 3. oğlan geliyo Ayh maşallah annesi bu ne istikrarKizlar ikili çok iyi çıktı cinsiyet pipili
Bn senin dediğini haklı buldum da diğer zorlasinlar diyene yazmıştım canmbirşey demedim ki ben kusmasınlar tutsunlar mı dedim.. Yemeyen yiyene göre daha mı avantajlı oluyor hepsi bu.neyse
Sağol cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun maalesef var başımda bi tane müdürüm sevgisiz ve merhametsizallahım ya nasıl insanlar var allah ıslah etsin vicdanları sızlamıyo mu hiç canım valla allah yardımcın olsun zaten hamilelik zor bide iştekilerle ugrasıyosun
Tek bir doktorda tek boş randevu buldum aldım hemen dayanamayacağım 1 gün dahaooooooofffffffff ne biçim yer ya orası .. Kaç yıldır çalışıyorsun o zmn hemen başka doktor bul ya da 14 haftayı geçmiyorsa haftayı bekle.
tamamdır canımCanım benim dediğimi kimse anlamadı zaten... Neyse sorun değil..hamburger le eş değer bedel de çok ta pahalı şeyler değil........ İlk yazılanları okursan bencil olan ben oldum.. İnternet paketine sigara ya vs para bulan bunlara da bulur.... Küçümsesem daha farklı şeyler yazarım emin ol.. Ben bana soylenene karşılık dedim.Ki herkes ne yediğini yazıyor ki hamilelerin nasıl beslenmesi gerektiği kısmında da benim yazdıklarım yazıyor.. dikkatli olunacak bir durum da yok...SEVGİLER
Mutlaka haber veririm canımçok sağol evet senin yakınlaştı muayene aklımdaydı zaten gidince haber ver mutlaka güzel haberlerini bekliyorum. bulantıların nasıl oldu bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?