2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar benim cinsiyet belli değil henüz ben de iki ismi de arıyorum Erkek için buldum ama kız için bulamadım. İdil ve Gökçe aklımda sadece. Bir de isimler öz Türkçe olsun istiyorumVar mı fikirler :)

Kızlarr deli gibi soslu Mısır yiyorum (((( nolur teselli edin çok Zararlı değil diyin Tadım aldm ama yine de zarar-ı olur mu ki

Hic kusma yasamamisken 11+1 de kustum.üşüttüm sandm ama hamilelik hormonları 11-14 haftada en yuksek seviyeye ulasionus o yüzden olabilir.o zamandan beri de midem de gaz skntısı yaşıyorum midemde taş var sanki.
Ama ayni ben de Öyleyim 2 haftadır kusuyorum

evett benim de ikili test sonucum cok iyi cıktı... gecen hafta da bebişime doktorum erkek demişti, bu hafta ultrasona girmedim sadece sonuc gösterdim... Tetanoz aşısı için de 5.ayı beklemelisin dedi daktırım... HIMM saçımı boyatblr mym diye de bi soru yönelttim arada ihtiyacın yok , gerek yok didi

Mutlaka haber veririm canım Bu hafta bulantılarım arttı ama nedeni oğlum ateşliydi bu hafta, hiç uyuyamadım. Vücut direncim düştü, muhtemelen ondan. Ama genel olarak şükür iyiyim.
geçmiş olsun canım umarım hemen iyileşir oğlun. benimde 3 gündür bulantılar geri geldi bende idare etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…