Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar annişler devlet has. dr.ma gittim bugun her şeyimiz iyimiş güzelmiş prenses geliyor %99 dedi :)
Ayy inşlh öğrenirim ben de yaa 12+1 oluyor tam :)İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Benim doktorum ayrıntılı baktıgı için 13.haftada kız demişti,ordaki doktor 4D ile bakıyor onunki daha garanti sonuç o da kız geliyo galiba dedi:)
Ev Hanımı misin cnm çalışanlara baya zor olur Oruç belki hsonları denerim ben deŞükür hiç midem bulanmadı.
Bulantı çok zor gerçekten.
Ben çok rahat oruç tutabilen biriyim.
Hiç zorlanmam.
Inşallah hamilelikte de öyle olur..
Hadi ya aslında şu mevsim bizim ıcın en ideali ama tutunma zamanı olduğu için seyahat vs yasakSuan kuzenim orda super diyor. Gecen hafta yeniden acildi 3 senedir tamirdeydi
Ama ayni ben de Öyleyim 2 haftadır kusuyorumHic kusma yasamamisken 11+1 de kustum.üşüttüm sandm ama hamilelik hormonları 11-14 haftada en yuksek seviyeye ulasionus o yüzden olabilir.o zamandan beri de midem de gaz skntısı yaşıyorummidemde taş var sanki.
Öğrenebildin mi elif cinsiyetinihayırlısı canım saglıklı olsunda ıns bugun ogrenırım cınsıyetını pek sanmıyorum doktorun soylıycegını ama
Canım ben sade süt içince kusmaya başladmMesela cilekli sut muzlu sut iciyordum arada bunlar zararli anladigim kadari ile
Maşlh cnm Allah sana bağışlasınKizlar ikili çok iyi çıktı cinsiyet pipili
Ya bu arada bay mi bayan mi ikiliyi yapan doktorİnşallah güzel sonuçlar alırsın
Benim doktorum ayrıntılı baktıgı için 13.haftada kız demişti,ordaki doktor 4D ile bakıyor onunki daha garanti sonuç o da kız geliyo galiba dedi:)
İnşallah hemen geçer ben tekratekrar kusmadm ama aşırı bulantı yaşadım.sabah başlıyor yatana kadar devam ediyor hatta uyuyamiyorumAma ayni ben de Öyleyim 2 haftadır kusuyorum
300 gr verdim :)))kızlarr kaybolmustum geri buldumne kadar çok aralık anneleri linki var.benim karnım ağrıyo ya sitrese girince normalmi sizce birde kaçar kilo aldınız mucksssss
Neresi yaptı bunları cnmense ve burun kemıgını sız burdan goremıyormusunuz dedm goremıyoruz dedı cınsıyetıne bıle bakmadı.daha kucuk dedı gectı.yatmamla kalkmam bır oldu
Ben 2.5 kilo aldım300 gr verdim :)))
geçmiş olsun canım umarım hemen iyileşir oğlun. benimde 3 gündür bulantılar geri geldi bende idare etmeye çalışıyorumMutlaka haber veririm canımBu hafta bulantılarım arttı ama nedeni oğlum ateşliydi bu hafta, hiç uyuyamadım. Vücut direncim düştü, muhtemelen ondan. Ama genel olarak şükür iyiyim.
Ben 2.5 kilo aldım
Kızlar annişler devlet has. dr.ma gittim bugun her şeyimiz iyimiş güzelmiş prenses geliyor %99 dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?