2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benimkisi de öle tarifimi vermedi şimdi de hamileyim diye bahane yapacak bu sene de vericek em,nım

Benimkisi de öle tarifimi vermedi şimdi de hamileyim diye bahane yapacak bu sene de vericek em,nım
Bnm de terfi yılım kesin sorun çıkarcak napalım bebişlerimiz daha önemli o kdr mutsuzlar ki mutlu insana dayanamıyorlar sabret cnm Allah yardımcın olsun senin de

Günde 10 dememiştir ya yalnış anlamışsınızdır :)) Günde 10 tane baya fazla :)
Yok canım Çin'de bayanlar günde 10yumurta yiyormuş.bebek zekasına faydası varmış.bıanda degıl gun içinde yayarak melemen haşlama sahanda olarak yiyin dıyor karatay.ama bn 10 tane yıyemem.helede bulantısı olanlar cok zor yaniiiii.

Maşallah çok espriktüel bi doktorun varmiş :)

10 tane hayatta yenmez ya Bi de 9 ay boyunca hergün !!! İmkansız, millet zaten bulantıdan şikayetçi hiç cıkamiycak tuvaletten :)

ya yanlış anlamazsan ben ziraat teknikeriyim bir şey paylaşayım sahanda yumurta bebişlere çok zararlı olabilir şöyle ki biz yetişkinler bu bakteriyi elemine edebiliyoruz ama fetüs veya ceninken elemine edemeyip anne karnında ölümle sonuçlanabilir yani tavsiyem sadece haşlamak. bakteri eğer yumurtada varsa sahanda pişirince ölmüyor ama haşlayınca ölüyor

Walla hiç yanlış anlamam.bn demıyorum duyduğumu söylüyorumKoy yumurtası ve tereyağı olucak dıyor.bana abes gelen 10tane olması.sonucta herseyın cogu zarar.

Walla hiç yanlış anlamam.bn demıyorum duyduğumu söylüyorumKoy yumurtası ve tereyağı olucak dıyor.bana abes gelen 10tane olması.sonucta herseyın cogu zarar.
aynen öyle her şeyi kararında yemek gerek. sorsan karatay kendisi kaç tane tüketebilir bir günde cevap vermez abuk bir kadın dinleme kafanı karıştırır daha çok

Cnm rapor da alamam bebişi söylemedim daha hem bnm yanımdaki bayan da haftaya izne çkıyo yerime bakcak da yok temmuzda söyleyecektim biliyorum söylesem bebegi daha da yüklencekler üstüme
otur o zaman cocugu dogurana kadar gitme doktora Allah im yaa. bu ne umursamazlik sorumsuzluk gecen gün de aynisini yaptin yok kanamam var isten izin alip gidemiyorum söyle böyle diyorsun. madem isin bu kadar önemli senin icin cocugunu düsünemiyorsun neden yaptin. bu iki oldu gecen sefer de cok sinirlenmistim ama cok yanlis konusuyor ve hareket ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…