bende 4 kilo verdim doktor simdilik o kadar sorun degil dedi300 gr verdim :)))
ben ethica'ya gidiyorum, ikili test ücreti 165 tl. + 77 tl muayene ücreti (SGK).istanbul avrupa yakası canm benımm suanda 12+4 uz
Bn 8.haftaya kdr hergün iki üç yerdim bulanti ve koku hasasiyeti başlayınca zorladim ama haslama yedim yağda suda yok olmuyo bütün gün elim nefesim yumurta koktu bana yiyemiyorum suan hicccYok canım Çin'de bayanlar günde 10yumurta yiyormuş.bebek zekasına faydası varmış.bıanda degıl gun içinde yayarak melemen haşlama sahanda olarak yiyin dıyor karatay.ama bn 10 tane yıyemem.helede bulantısı olanlar cok zor yaniiiii.
saglikla gelsin insssOh ne güzel sanada prens geliyor desene...
Eğr yazılarıma bakarsan hiç kanamam olmadığını görürsün herkrs senin kadar rahat değil biriyle karıştırdın beni ve ayıp ettin Allah gönlüne görr versinotur o zaman cocugu dogurana kadar gitme doktora Allah im yaa. bu ne umursamazlik sorumsuzluk gecen gün de aynisini yaptin yok kanamam var isten izin alip gidemiyorum söyle böyle diyorsun. madem isin bu kadar önemli senin icin cocugunu düsünemiyorsun neden yaptin. bu iki oldu gecen sefer de cok sinirlenmistim ama cok yanlis konusuyor ve hareket ediyorsun.
Umay ozturkce cok beğeniyorum ben esime begendiremedim :/Kızlar benim cinsiyet belli değil henüz ben de iki ismi de arıyorum Erkek için buldum ama kız için bulamadım. İdil ve Gökçe aklımda sadece. Bir de isimler öz Türkçe olsun istiyorumVar mı fikirler :)
hayırlı olsun cnmmmKızlar annişler devlet has. dr.ma gittim bugun her şeyimiz iyimiş güzelmiş prenses geliyor %99 dedi :)
bende de var, aşırı gaz da faizi ama öyle bir sancı yapıyoki amanın anlatamam karnım 6 aylık gibi şişiyor sabah kalkınca hiçbirşey yok ne varsa akşam oluyor,erik tam mevsimi bana iyi geliyor istersen bir deneEn son 6 kilo vermiştiM.10 haziran kontrol var.aldım mi verdim mi bilemiyorum hala kusuyorum çünkü ara ara.
Bu arada kabızlık yaşayanlar var mı aranızda ben Afedersiniz 10 günde bir anca oda zorla oluyor çok korkuyorum bebeğe bişey olacak diye...çözüm önerisi olan var mı
kusura bakma bi kac gün önce ayni senin yazdigin gibi biri yazmisti yine nicki benzettim galiba ama tavir ayni. ve bu benim canimi cok sikti. bir can tasiyoruz ve is bundan daha önemli degil. ne olur söyle patronuna en azindan tüm gün bile olmasa isini bitirir tekrar dönersin isyerine ama tavriniz hic hos degilEğr yazılarıma bakarsan hiç kanamam olmadığını görürsün herkrs senin kadar rahat değil biriyle karıştırdın beni ve ayıp ettin Allah gönlüne görr versin
Beni bi çok şey etkilemiyor ama bir kase kiraz yesem anında bozuyo beni bi dene istersenEn son 6 kilo vermiştiM.10 haziran kontrol var.aldım mi verdim mi bilemiyorum hala kusuyorum çünkü ara ara.
Bu arada kabızlık yaşayanlar var mı aranızda ben Afedersiniz 10 günde bir anca oda zorla oluyor çok korkuyorum bebeğe bişey olacak diye...çözüm önerisi olan var mı
bende de var, aşırı gaz da faizi ama öyle bir sancı yapıyoki amanın anlatamam karnım 6 aylık gibi şişiyor sabah kalkınca hiçbirşey yok ne varsa akşam oluyor,erik tam mevsimi bana iyi geliyor istersen bir dene
beotur o zaman cocugu dogurana kadar gitme doktora Allah im yaa. bu ne umursamazlik sorumsuzluk gecen gün de aynisini yaptin yok kanamam var isten izin alip gidemiyorum söyle böyle diyorsun. madem isin bu kadar önemli senin icin cocugunu düsünemiyorsun neden yaptin. bu iki oldu gecen sefer de cok sinirlenmistim ama cok yanlis konusuyor ve hareket ediyorsun.
Normal dede zorlanan biriyim uzun zamandır beni bozan bişey olmadi :). O derece yani..Beni bi çok şey etkilemiyor ama bir kase kiraz yesem anında bozuyo beni bi dene istersen
aman canım gaz olmasın ama bide sabahları miden bulanmazsa elma dene kuru kayısı falanda iyi gelebilir. beni sadece dondurma bozdu oda bir iki kere yedim kötü olunca bıraktım ama hala burnuma kokusu geliyorAllahtan gaz ve şişlik yok bende ama tuvalete cikamiyorum Iste. erik deneyeceğim sağolun. Inşallah edrr
Allah yardim etsin canim anlayissiz daha dogrusu vicdansiz isverenle çalışmak eminim cok zordur yasayan arkadaslarim var cok sukur basima gelmedi hic birimiz ac degiliz acikta degiliz cok sukur ama trilyonerde degiliz bebek mi is mi ikileminde bizler kalmiyoruz bu aci tabliyu malesef isverenler sunuyo allah islah etsin ins daha iyi sosyal haklar olur ulkemizde sabirla bekliyoruzbe
Bebegime bir şey olsa durur muyum doktorum rapor almış tam randevu günümde benim de gözümde tütüyor bebegim bundan bahsettim.çok çok ayıp ettin. Daha iyi takip et o zmn kim ne demiş ben kanamam var işten izin alamam demedim asla !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?