2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
gulsrht canim bende ozturkce isimler istiyorum nette falan tam manasiyla bulamadim bi kaynak bulursan beni de bilgilendirirsen sevinirim
Erkek için Alp Alper Alperen Göktürk bunları seviyorum Alp Atlas koymayı düşünüyorum ben Kız için Umay İdil Gökçe var ama bunların hiçbiri tam yatmadı kafama

Erkek için Alp Alper Alperen Göktürk bunları seviyorum Alp Atlas koymayı düşünüyorum ben Kız için Umay İdil Gökçe var ama bunların hiçbiri tam yatmadı kafama
inan bunlarin hepsi sulalede bolca var gokturk haric o yuzden brn biraz daha zorlanicam sanirkm ) cinsiyet belirlense secenekler cteknolucak en azindan

Ya kızlar ben önceden cilt kuruluğu için vücuduma bazen ürederm lipo %10 kullanıyordum gebelik sırasında kullanmak zarar verir mi acaba benim göbeğim çatlıcak gibi ya hissediyorum resmen

Sen yakında öğrenirsin :) Sencer , Alpertunga vs vs evet cinsiyet belli olsa daha kolay olacak :)) Benim için erkek ismi kolay da kız isminde çok zorlandım. Sende benimle paylaşırsan sevinirim

Normal dede zorlanan biriyim uzun zamandır beni bozan bişey olmadi :). O derece yani..
kiraz da aklımda bulunsun denicem. .
Ben kendimi bildim bileli kabizim dir ne kayısı be zeytinyağı nasıl diyim ilaçla bile cikamazken kiraz o kadar rahatlatiyoki Hemn yemeni öneririm bide sabah aç karna ılık su dene

Kusura bakma olarak değil de hem çok şaşırdım hem de yapmadığım bir şeyden ötürü hayatımdaki en önemli varlıpın bebeegimin neden yaptın muhabbeti çok üzdü. Ben asla işim önemli yok işi bırakamam diyenlerden değilim en önemlisi bebegim çünkü her gün bebegimi hayal edip duygulanan biriyim. Tavır olarak asıl ben hoş bulmadım. Acil bir durumum yok Çok şükür. Allah yardım etsin zor durumda olup da çalışanlara.demin de anlatmaya çalıştım bir daha söyliyim hani hepimiz burda bir şeyler paylaşıp merakla yaşadıklarımızı okuyoruz ya bnm de 1 aydır beklediğim randevu günüme 2 gün kala doktorm raporlu çıktı. Bn de h.içi rapor alıp hamile olduğumu merhamet yoksunu ve sevgisiz 50 yaşında hiç evlenmemiş mdürüme bu ay söylemektense h. Sonu rutin kontrolümü başka doktora giderek bebişimi göreyim dedim hepsi bu

Ben kendimi bildim bileli kabizim dir ne kayısı be zeytinyağı nasıl diyim ilaçla bile cikamazken kiraz o kadar rahatlatiyoki Hemn yemeni öneririm bide sabah aç karna ılık su dene
Denicem canım teşekkür ederim...insallah fayda eder ikinma ya çok korkuyorum Çünkü ..

="Baby_Baby_Deniz, post: 41258644, member: 68357"]Kızlar annişler devlet has. dr.ma gittim bugun her şeyimiz iyimiş güzelmiş prenses geliyor %99 dedi :)
Hadi gozun aydin canim prenses yolunu açmışsindir inşallah

bu benim düsüncem. ben ayni seyi yasasam öyle bi isverenle calismazdim.(egerki hamile oldugunuzu saklamayip ayda bir rutin kontroller icin izin alabilirmiyim dediyseniz ve o kisi karsi ciktiysa)dedigim gibi daha bikac gün önce yazmisti biri ayni senin dedigin seyi söylemisti yok is yerinden izin alamam isverenime söyleyemem o kisi zannettim. bende burda daha cok sey yazarimda belki anlamazsin . Ben evladim icin yapamam diyemem gidemem gibi kelimeleri agzima alamam da

benim de dun gogusten dört parmak asagida agri olustu dr yi aradim gel inemli degildir gerci bakalim dedi. şükür onemli degil. gaviskon verdi uyumusum eve gelince bu saatte uyku yok şimdi

Günaydın Arkadaşlar söylemeden edemicem kimse kimsenin şartlarını bilmiyor. Lütfen birbirimizi yargılamayalım. Boşuna kalp kırılmasın herkes hassas döneminde çünkü. Biri buraya üye olduysa zaten annelik heyecanı ve daha iyisini bebeği için öğrenmek adınadır. Bir bebeği en çok annesi düşünür zaten. Hepinizi ve içinizdeki masum canları öpüyorum

Eğer " eksik okuduğunu" başka üyeyle karıştırdığını" olayı anlamadan celallendiğin ve sadece " bebeği yapmasaydın" gibi bir söylem yüzünden geri adım atsaydın erdemlilik buydu. Burda kime o lafı desen çıldırırdı. Benim olayımda zaten olay doktora daha erken gitmek farklı doktor olsa dahi yeter ki bebişimi göreyim diye :) ne diyeyim ki sana hala kabul etmiyosun. Müdür 1 yıla mecbur başka bi yere tayin olcak onun yüzünden neden işimi bırakayım neyse uzatmayayım da bence forumu benim yaptığım gibi kaldığın yerden tek tek okursan Yanlışlıkla gönül kırmazsın ben yapmam etmem diye uzatıyordun kimsenin bebeği seninkinden değersiz değil biz de yapmayız merak etme

Günaydın, yüreğine sağlık

Fazla yemek yiyemiorum midem kuculmus sanki cok fena baski yapio sanci cekmektense az yiyorum doymadan kalkiyorum

Benım de aynısı oluyo canım Yediklerim mide ağrısı olarak dönüyo Özellikle çiğköfte (etsiz kendim yapıyorum tabi ki), kısır gibi bulgurlu şeyler hiç yaramıyo Akşamları sadece çorba ile geçiştiriyorum ben de artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…