2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Bence de canım çok haklısın. Zaten burdaki herkes hamile ve herkes hassas Yemek için, iş yerinden izin için vs birbirimizi kırmayalım Kimse kimsenin içinde bulunduğu şartları bilemez, hemen yargılamayalım Güzel paylaşımlarda bulunalım, hamile desteği verelim brbirimize, gerginlik olmasın, hep mutlu olalım :)) Daha bebek desteği vericez, uzun süre burdayız yani :))

günaydınnnn..
ben de dün 2'li testimi yaptırdım . herşey iyi görünüyor Allah'a şükür bana da kız dedi doktor bakalım ama ben yine de kesin gözüyle bakamıyorum erken diye düşünüyorum. hayırlısı olsun inş.

Gözün aydin canim allah kucagina almayida nasip etsin.Bulantilarinda en kisa zamanda geçer insallah

Günaydin sanada
Gözün aydin cinseyetine kiz demis erkek mi istiyordun

Ben
benim de dun gogusten dört parmak asagida agri olustu dr yi aradim gel inemli degildir gerci bakalim dedi. şükür onemli degil. gaviskon verdi uyumusum eve gelince bu saatte uyku yok şimdi
benim dün mide yanmalarım başladı ama alev alev yanıyordu sanki bana da gaviscon şurup iyi geldi

Günaydın Kızlar, Hamilelikte oruç tutmanın herhangi bir sakıncası yokmuş ama..bu sıcaklarda vücut susuz kalır..Yani bilemiyorum ama tutmasanız olmaz mı..Sonuçta ileride tutabilirsiniz.

a

canım bende de yanma var uyutmuyor bile..Bu ilacı doktor mu verdi yoksa ecz. alabilir miyim
Bana da doktor verdi canim gaviscon cok iyi geliyo aninda etki ediyo. Butun arkadaslarim kullaniyodu zaten. A kategorisinde bi ilac kana gecmiyomus. Bence alabilirsin ama yine telefonla falan sor doktoruna istersen.

bu arada bebegime isim de onermis takvim ali galip safiye sultan:) isim işi zor ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…