- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Günaydın Arkadaşlar söylemeden edemicem kimse kimsenin şartlarını bilmiyor. Lütfen birbirimizi yargılamayalım. Boşuna kalp kırılmasın herkes hassas döneminde çünkü. Biri buraya üye olduysa zaten annelik heyecanı ve daha iyisini bebeği için öğrenmek adınadır. Bir bebeği en çok annesi düşünür zaten. Hepinizi ve içinizdeki masum canları öpüyorum
Gözün aydin canim allah kucagina almayida nasip etsin.Bulantilarinda en kisa zamanda geçer insallahlbiminsahibisin, post: 41265687, member: 614665"]Herkese günaydın ikili testini yaptırdım hicbir sorun yok muhtemelen kandada sorun cikmicak dedi erkeğe benziyor dedi :)) herşey yolunda şükür ama benim mide bulantim geçmiyor günde 3 4 kez mutlaka kusuyorum bitsin artik bulantilar
Yok canım öğretmenim..Ev Hanımı misin cnm çalışanlara baya zor olur Oruç belki hsonları denerim ben de
Günaydin sanadaesra1984, post: 41265709, member: 227638"]günaydınnnn..
ben de dün 2'li testimi yaptırdım . herşey iyi görünüyor Allah'a şükürbana da kız dedi doktor bakalım ama ben yine de kesin gözüyle bakamıyorum erken diye düşünüyorum. hayırlısı olsun inş.
canim lierac bende aldim ama atabilirsen o bepanthol kremin resmini atabilir misinKızlar birde çatlak için lierac diye bi krem önerdi göğsün kahve rengi kısmında bepanthol krem verdi başka kullananlar var mi
benim dün mide yanmalarım başladı ama alev alev yanıyordu sankibenim de dun gogusten dört parmak asagida agri olustu dr yi aradim gel inemli degildir gerci bakalim dedi. şükür onemli degil. gaviskon verdi uyumusum eve gelince bu saatte uyku yok şimdi
Ben bio-oil catlak yagi kullaniyorum canim lierac icinde paraben varmis zararlymis ondan almadimKızlar birde çatlak için lierac diye bi krem önerdi göğsün kahve rengi kısmında bepanthol krem verdi başka kullananlar var mi
Ben
benim dün mide yanmalarım başladı ama alev alev yanıyordu sankibana da gaviscon şurup iyi geldi
Bana da doktor verdi canim gaviscon cok iyi geliyo aninda etki ediyo. Butun arkadaslarim kullaniyodu zaten. A kategorisinde bi ilac kana gecmiyomus. Bence alabilirsin ama yine telefonla falan sor doktoruna istersen.a
canım bende de yanma var uyutmuyor bile..Bu ilacı doktor mu verdi yoksa ecz. alabilir miyim
Canim nasil oldunyasmengo41, post: 41213881, member: 671776"]Karnım baya acıdı hala dokununca bile aciyor karnıma bol bir pijama giysem bile batıyor
benim yanma degil de agriydi kramp gibi sanirim biraz da gaz vardi.Ben
benim dün mide yanmalarım başladı ama alev alev yanıyordu sankibana da gaviscon şurup iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?