2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
masallah test işi geriyor insani. bulanti ilaci mrtpamed iciyorum hala

a

canım bende de yanma var uyutmuyor bile..Bu ilacı doktor mu verdi yoksa ecz. alabilir miyim
Doktora sordum cnm halam da eczacı ona da danıştım eğer kullandığın ilaçlar varsa doktoruna danış derim ama gaviscon hamilelerde kullanılabiliyormuş. Ben de ilaç konusunda çok hassasım yanma o kdr Kötüydü ki mecbur kaldım bütün gün geçmedi bnm akşam içtm

Kızlar birde çatlak için lierac diye bi krem önerdi göğsün kahve rengi kısmında bepanthol krem verdi başka kullananlar var mi
canım bende çatlak kremi aldım mustelanın, güneş kreminide solante nin hamileler için olanını aldım doktorum kullan dedi ama çatlak için bebe yağı daha iyi dedi deneyimli arkadaşlarım da aynı şeyi söyledi bende şimdi bebe yağı kullanıyorum hem deli gibi kaşınıyordum kullanınca kesildi

teşekkür ederim ben yanma ilacı olduğunu bile bilmiyordum çok sağol hemen yazdırıcam doktora.

hangi bebe yağını kullanıyorsunuz peki? yardımcı olur musunuz

teşekkür ederim alayım ben de hemen.Peki birşey daha sorabilirmiyim..Sizin de gögüs çevresindeki kahverengi halkalar büyüdü mü..
evet ya bide hem göğsüme hem de uçlarına arada sancı gibi bir şey giriyor. ben yagı göğüsün kahverengi kısmına sürmüyorum beyaz kısımlara sürüyorum neden öyle yaptığımı bende bilmiyorum ama içimden öyle geliyor

ben görünce şok oldum ve bayağı bi ağladım.Eşim saçmalama düzelecek dedi ama.Nafile.

Kızlar dr gyno ferro sanol diye bi hap verdiydi bunu icemiyorum yaa varmı bnm gibi olan midemi bulandiriyo kusturuyo
ben tabi ki :) zaten midem kötü bide onu içince iyice fena oluyorum sordum arayıp doktoruma bir ay kullanmasan bi şey olmaz kan degerlerin iyi dedi midenin biraz düzelmesini bekleyelim dedi

Kızlar, benim bebeğim her ultrasona girdiğimde oynamıyor görüyorum. çok üzülüyorum bu duruma. acaba sağlığında mı sorun var diyorum. çünkü oğlumdayken doktorumuz "bebeğin çok hareketli, hareketli bebekler sağlıklı olur." demişti. ne kadar doğru bir tespit bilemiyorum ama. dün gittiğimde kafasının üzerine secde etmiş öylece duruyordu. kıpırdamadı bile. bu durumla ilgili yorumunuzu merak ediyorum.

="istanbulunsultani, post: 41266702, member: 632558"]ben görünce şok oldum ve bayağı bi ağladım.Eşim sacmalama düzelecek dedi ama.Nafile.
Niye agliyorsun ki canim hamilelikte gayet normal bebegini emzireceksin vücudun kendini ona hazirliyor hepimizde ayni ve esin hakli tekrar eski haline donecek

Niye agliyorsun ki canim hamilelikte gayet normal bebegini emzireceksin vücudun kendini ona hazirliyor hepimizde ayni ve esin hakli tekrar eski haline donecek

haklısın ama ben boyle birşey olacaüını tahmin etmiyordum ondan..Bayağı bi üzüldüm. Umarım döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…