masallah test işi geriyor insani. bulanti ilaci mrtpamed iciyorum halaHerkese günaydın ikili testini yaptırdım hicbir sorun yok muhtemelen kandada sorun cikmicak dedi erkeğe benziyor dedi :)) herşey yolunda şükür ama benim mide bulantim geçmiyor günde 3 4 kez mutlaka kusuyorum bitsin artik bulantilar
Bana da gecen gun olmustu canim gaz sancisi gibi kramp gibi butun gece gecmedi doktora gittim sabah korktum olabilirmis boyle seyler bisey yok dedi doktorum.benim yanma degil de agriydi kramp gibi sanirim biraz da gaz vardi.
Doktora sordum cnm halam da eczacı ona da danıştım eğer kullandığın ilaçlar varsa doktoruna danış derim ama gaviscon hamilelerde kullanılabiliyormuş. Ben de ilaç konusunda çok hassasım yanma o kdr Kötüydü ki mecbur kaldım bütün gün geçmedi bnma
canım bende de yanma var uyutmuyor bile..Bu ilacı doktor mu verdi yoksa ecz. alabilir miyim
canım bende çatlak kremi aldım mustelanın, güneş kreminide solante nin hamileler için olanını aldım doktorum kullan dedi ama çatlak için bebe yağı daha iyi dedi deneyimli arkadaşlarım da aynı şeyi söyledi bende şimdi bebe yağı kullanıyorum hem deli gibi kaşınıyordum kullanınca kesildiKızlar birde çatlak için lierac diye bi krem önerdi göğsün kahve rengi kısmında bepanthol krem verdi başka kullananlar var mi
Doktora sordum cnm halam da eczacı ona da danıştım eğer kullandığın ilaçlar varsa doktoruna danış derim ama gaviscon hamilelerde kullanılabiliyormuş. Ben de ilaç konusunda çok hassasım yanma o kdr Kötüydü ki mecbur kaldım bütün gün geçmedi bnmakşam içtm
johnson baby yağ kullanıyorum bende şimdilik çok işe yaradıhangi bebe yağını kullanıyorsunuz peki? yardımcı olur musunuz
johnson baby yağ kullanıyorum bende şimdilik çok işe yaradı
evet ya bide hem göğsüme hem de uçlarına arada sancı gibi bir şey giriyor. ben yagı göğüsün kahverengi kısmına sürmüyorum beyaz kısımlara sürüyorum neden öyle yaptığımı bende bilmiyorum ama içimden öyle geliyorteşekkür ederim alayım ben de hemen.Peki birşey daha sorabilirmiyim..Sizin de gögüs çevresindeki kahverengi halkalar büyüdü mü..
evet ya bide hem göğsüme hem de uçlarına arada sancı gibi bir şey giriyor. ben yagı göğüsün kahverengi kısmına sürmüyorum beyaz kısımlara sürüyorum neden öyle yaptığımı bende bilmiyorum ama içimden öyle geliyor
ben hem anneme hem doktora sordum emzirme bitince normale dönüyormuş sakın üzülme bebişe süt hazırlamak için öyle oluyorben görünce şok oldum ve bayağı bi ağladım.Eşim saçmalama düzelecek dedi ama.Nafile.
ben hem anneme hem doktora sordum emzirme bitince normale dönüyormuş sakın üzülme bebişe süt hazırlamak için öyle oluyor
ben tabi ki :) zaten midem kötü bide onu içince iyice fena oluyorum sordum arayıp doktoruma bir ay kullanmasan bi şey olmaz kan degerlerin iyi dedi midenin biraz düzelmesini bekleyelim dediKızlar dr gyno ferro sanol diye bi hap verdiydi bunu icemiyorum yaa varmı bnm gibi olan midemi bulandiriyo kusturuyo
Niye agliyorsun ki canim hamilelikte gayet normal bebegini emzireceksin vücudun kendini ona hazirliyor hepimizde ayni ve esin hakli tekrar eski haline donecek="istanbulunsultani, post: 41266702, member: 632558"]ben görünce şok oldum ve bayağı bi ağladım.Eşim sacmalama düzelecek dedi ama.Nafile.
Niye agliyorsun ki canim hamilelikte gayet normal bebegini emzireceksin vücudun kendini ona hazirliyor hepimizde ayni ve esin hakli tekrar eski haline donecek
aman benimde eşim öyle sanırsın on defa hamile kalıp doğurmuş çok komik oluyorlar böyle yorumlar yapınca ben daha çok gülme krizine giriyorumeşimde aynısını demiştibebişe süt olacak diye..Çok bilmiş ya.
cnm önceki gebeliğimde bende kullanamamıştım, dr bana şişede sıvı olan kan ilacı vermişti.onu kullandım ben.midemi rahatsız etmedi hiç.Kızlar dr gyno ferro sanol diye bi hap verdiydi bunu icemiyorum yaa varmı bnm gibi olan midemi bulandiriyo kusturuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?